• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse i farverige Colombia

 • Rundrejse
 • 10 eller 12 overnatninger
 • Colombia
Pris fra kr. 11.619,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Oplev fantastiske Colombia med en rundrejse der kombinerer by, strand og vidunderlige landskaber! 9 eller 11 overnatninger i forskellige byer inkl. hotelophold, morgenmad, udflugter, transport under hele turen og fly tur-retur

Tag på opdagelse blandt Colombias farverige kultur, smukke landskaber, fantastiske strande og sprudlende befolkning. Dette sydamerikanske land har masser af byde på, om I er til kunst, historie, charmerende latino-rytmer, iskolde drinks på stranden eller lækre latinamerikanske madoplevelser — ja, så finder I det her! På denne rundrejse kommer I både på besøg i landets pulserende hovedstad Bogotá, i de idylliske kaffeplantager i højlandet ved Salento, i Pablo Escobars hjemstavn Medellin samt i den smukke kystby Cartagena. Et fantastisk eventyr i Colombia venter på jer!

Inklusive
 • Rundrejse med 9 eller 11 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-10 år)
 • 2 overnatninger på Hotel Muisca (eller tilsvarende) i Bogotá
 • 2 overnatninger på Hotel Reserva el Cairo (eller tilsvarende) i Salento
 • 2 overnatninger på Hotel Estelar Blue (eller tilsvarende) i Medellin
 • 3 overnatninger på hotel 3 Banderas (eller tilsvarende) i Cartagena
 • Ved 11 overnatninger: 2 overnatninger på Del Mar Hotel (eller tilsvarende) i Santa Marta
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg til Bogotá og retur fra Cartagena
 • Byvandring med guide i Bohotá
 • Byvandring med guide i Medellín
 • Byvandring med guide i Cartagena
 • Indenrigsflyvning fra Medellín til Cartagena (ved 9 overnatninger)
 • Indenrigsflyvning fra Medellín til Santa Marta på dag 7 (ved 11 overnatninger)
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport mellem destinationer
 • OBS: Bemærk at I kun kommer til Santa Marta ved valg af 11 overnatninger
Tilvalg
 • Byvandring i Monserrate (halvdagsudflugt fra Bogotá)
 • Tur i Cocora-dalen og Salento (heldagsudflugt fra Salento)
 • Tur til nationalparken Tayrona (heldagsudflugt fra Santa marta)
 • Tur til øen Majagua (heldagsudflugt fra Cartagena)
 1. Dag 1 & 2: På opdagelse i Bogotá

  Velkommen til Colombia! I begynder ferien i landets hovedstad, hvor I bliver mødt af jeres chauffør i lufthavnen, der bringer jer til jeres første hotel. I skal bo i byens historiske centrum, la Candelaria. Her kan i gå på opdagelse i den skønne blanding af gamle kirker, klostre, koloniale bygninger, moderne museer og arkitektur. På turens anden dag kommer I på en guidet byvandring i Bogotá. Her går I igennem den gamle bydel til Museo del Oro og Museo Botero. I løbet af turen vil jeres engelsktalende guide informere om byens historie og udvikling samt fortælle om de vigtigste monumenter.

  På dag 2 kan I også vælge at tilkøbe en halvdagsudflugt med byvandring til bydelen Monserrate. Her vil jeres engelsktalende guide vise jer rundt, og hvis vejret er godt, vil I prøve byens kabelbane, der giver jer en fantastisk udsigt over byen. Fra toppen vil I kunne se udover byens forskellige kvartere, fra byens finanscenter til de mange kirker og det historiske centrum.

  El Dorado International Airport - Avenida Calle 26 -> Hotel Muisca - Calle 10 16.6 km

  Standaardkamer

  Hotel Muisca eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bogotá, Colombia
  Standaardkamer

  Hotel Muisca ligger i det historiske centrum af Bogotá og har til huse i en smuk kolonial bygning, der er over 200 år gammel. Hotellet og dets værelser er indrettet i en præ-colombiansk stil og hotellet har i alt 14 værelser.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med telefon, TV, værdiboks og aircondition. Derudover har værelset privat badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Kafferegionen Salento

  På rejsens tredje dag vil I blive hentet ved hotellet i Bogotá og transporteret til jeres bus ved busstationen. I rejser fra det pulserende byliv i Bogotá til den lille koloniale by Salento (ca. 6,5 time). Colombia er den tredje største kaffeproducent i verden, og et besøg i den smukke kafferegion er helt bestemt et must, når I besøger Colombia. Her bor I i en autentisk hacienda, omgivet af grønne dale og massevis af kaffeplantager, og I bruger tiden som I har lyst - om I ønsker at nyde stilheden og afprøve det smagfulde "sorte guld" eller tage en vandretur i den fantastiske natur.

  På rejsens dag 4 har I mulighed for at tilkøbe en heldagsudflugt med byvandring i Salento og besøg i Cocora-dalen. Her kan I nyde områdets fantastiske natur, og jeres guide fortæller om områdets historie. Ved ankomst til Cocora-dalen bliver I budt velkommen med den typiske cocktail Canelazo. I vil også komme gennem den tågede skov (Bosque de Niebla), hvor I kan beundre den varierende flora og fauna. Før frokosten vil I deltage i en træ-ceremoni, der er en tradition i Colombia.

  Hotel Muisca - Calle 10 -> Reserva El Cairo 297.6 km

  Reserva El Cairo eller tilsvarende

  • Hotel
  • Salento, Colombia

  Hotel Reserva El Cairo ligger i smukke omgivelser ved Salento blandt bjerge, dale og massevis af kaffeplantager. Hotellet er indrettet i en traditionel hacienda og har 7 værelser med plads til maks. 19 gæster. Hotellet ønsker at drive en bæredygtig forretning og samtidig værne om områdets skønne natur og lokale historie. Ved hotellet finder I skønne vandreruter, vandfald og naturlige swimmingpools.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse.

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Bienvenidos a Medellín

  På turens dag 5 forlader I de idylliske kaffeplantager og rejser mod den livlige Medellín, Colombias næststøste by. Efter en bustur på 3-4 timer ankommer I til byens busstation, hvor I vil blive hentet og bragt til jeres hotel. Medellín har masser at byde på, og I kan gå på opdagelse i byens imponerende kultur, arkitektur og livlige atmosfære eller tage på en Pablo Escobar-tur, hvor der fortælles historier om narko-kongens imperium. Efter morgenmaden på dag 6 bliver I hentet af jeres guide, der tager jer med på byvandring en halv dag. Her kommer I forbi flere af Medellíns kendte monumenter, og I kommer på tur i byens kabelbane, der binder de forskellige bydele sammen.
  Hvis I har bestilt 11 overnatninger, går turen videre til Santa Marta på dag 7. Ved 9 overnatninger fortsætter turen direkte til Cartagena.

  Reserva El Cairo -> Hotel Estelar Blue 245.3 km

  Breakfast room

  Hotel Estelar Blue eller tilsvarende

  • Hotel
  • Medellin, Colombia
  Breakfast room

  Hotel Estelar Blue i Medellín er indrettet i en moderne stil med restaurant, terrasse og fitness-rum, og hotellet har 134 værelser.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med TV, værdiboks og minibar (mod betaling). Derudover har værelset et privat badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 4. Dag 7 & 8: Santa Marta ved Det Caribiske Hav

  Kun ved 11 overnatninger:
  På den syvende dag bliver I kørt fra hotellet til lufthavnen, hvorefter turen går til Santa Marta. Her tilbringer I 2 overnatninger i skønne omgivelser ved bjergkæden Sierra Nevada og Det Caribiske Hav. Her er der både noget for naturelskere og solbadere. I kan gå på opdagelse i Santa Marta, besøge byens kirke og smage på det lækre, traditionsrige køkken. I kan også tage på tur til den nærliggende by, ferieparadiset Taganga, der byder på flotte strande, hyggelige spisesteder og barer.

  På dag 8 er det muligt at tilkøbe en heldagstur til Tayrona — og hvis I ønsker at opleve nogle af Colombias smukkeste strande og mest imponerende natur, er det en god ide at tage på denne tur til nationalparken Tayrona. Omgivet af uberørt regnskov føres I ad små stier ned til kysten, der byder på små lommer af fantastiske strande og vidunderligt vand. Turen begynder i Cañaveral, hvorefter I vil gå omkring 45 minutter, før I når til Arrecifes — herfra er der ca. 45 minutters gang til stranden ved Cabo San Juan del guia. Her kan I nyde de fantastiske omgivelser, snorkle eller tage en svømmetur i den naturlige pool "La Piscina". Vandreturen i de eksotiske omgivelser er virkelig værd at opleve!

  På dag 9 bliver I hentet ved hotellet og så går turen til Cartagena.

  Hotel Estelar Blue -> Del Mar Hotel 835.1 km

  Kamer

  Del Mar Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Gaira, Colombia
  Kamer

  Del Mar Hotel i Santa Marta er indrettet i en moderne stil og hotellet ligger blot 250 meter fra stranden playas del Rodadero.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med aircondition, TV og et privat badeværelse.

  Læs mere
 5. Dag 9 - 12: Den smukke havneby Cartagena

  Turens sidste stop er den spændende koloniale havneby Cartagena (dag 7-10 ved 9 overnatninger eller dag 9-12 ved 11 overnatninger)
  Cartagena ligger i smukke omgivelser ud til kysten, og byder på masser af spændende arkitektur, museer, lækre restauranter og idylliske pladser. Cartagena er faktisk så fantastisk, at den har fået pladsen i det historiske centrum på UNESCOs verdensarvsliste. Nyd den caribiske atmosfære og lad jer forføre at byens salsa-rytmer og velsmagende, iskolde drinks.

  På dag 8 (ved 9 overnatninger) eller dag 10 (ved 11 overnatninger) kommer I på en halv dags guidet byvandring med jeres engelsktalende guide rundt i Cartagena. Turen begynder umiddelbart efter jeres morgenmad. I vil blive ført gennem Cartagenas spændende arkitektur og hyggelige gader med farverige huse og brostensbelagte veje. I kommer forbi flere af byens smukke pladser og kan nyde udsigten til det berømte "Torre de Relejo" - klokketårnet, og I kan gå på opdagelse i byens hyggelige butikker og boder med kunsthåndværk.

  På dag 9 eller 11 I har mulighed for at tilkøbe en guidet tur til Isla Majagua. I sørger selv for transport til mødestedet ved havnen Santa Cruz, hvor I skal være senest kl. 8.30. På denne tur vil I komme med båd til de smukke øer Islas del Rosario. Islas del Rosario består af 27 små øer, der ligger ca. 35 km sydvest fra Cartagena. Ved ankomst på øen Isla de Majagua kan I for alvor nyde landets caribiske stemning og turkisblå vand. Turen vare ca. fra kl. 09.00-16.00 og bådturen ud til øen tager omkring en time. Til frokost kan I smage et typisk måltid for denne region med frisk fanget fisk, madbananer (platanos) og kokosris. For de mere aktive er der også mulighed for at snorkle eller sejle i kano. Strandene på øen Majagua er nogle af de smukkeste i Colombia, og denne paradisø er det perfekte sted at afslutte en god ferie!

  På dag 10 (ved 9 overnatninger) eller på dag 12 (ved 11 overnatninger) går turen til Cartagena Lufthavn og dernæst tilbage til Europa. I kan nu vende hjem med kufferten fyldt af minder efter nogle dage med spændende oplevelser og masser af latinamerikansk stemning.

  Del Mar Hotel -> Hotel 3 Banderas 222.3 km

  Kamer

  Hotel 3 Banderas eller tilsvarende

  • Hotel
  • Cartagena de Indias, Colombia
  Kamer

  Hotel 3 Banderas ligger i det historiske centrum af Cartagena. Hotellet er blevet renoveret i traditionel colombiansk stil og har 24 værelser.
  Jeres dobbeltværelse er indrettet med aircondition, minibar (mod betaling) TV og telefon. Derudover har værelset privat badeværelse.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Måltider udover morgenmad
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-10 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for rejsen, som afhænger af rejsedatoen og rejsens varighed. Du kan se den præcise pris i bookingprocessen

Tilgængelighed

rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Valuta

I Colombia er valutaen colombianske Peso. I større butikker og restauranter er det muligt at betale med kreditkort

Indenrigsflyvninger

Ved 9 overnatninger er der 1 indenrigsflyvning fra Medellín til Cartagena
Ved 11 overnatninger er der 1 indenrigsflyvning fra Medellín til Santa Marta

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomst til lufthavnen i Colombia venter jeres guide på jer med et skilt, hvorpå der står "CATDMC".

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, dog vil udflugter foregå i grupper

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Colombia kan det være nødvendigt at blive vaccineret. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Colombia visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Information om pas

Bemærk venligst at dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedato

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Information om sprog

Alle guider under udflugterne taler engelsk.
I Colombia er hovedsproget spansk, og det er ikke alle der taler engelsk

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice