Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Cykelferie i Belgiens smukke natur

Rundrejse 3 overnatninger Belgien

kr. 1.911,- -58%
per person kr. 819,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på cykelferie i Belgien: 4 dages tohjulet eventyr i Kempens varierede og frodige landskaber inkl. hotelophold på 3 forskellige hoteller, morgenmad og transport af bagage mellem hotellerne

Skal ferien stå på motion, frisk luft og masser af natur? Sæt kursen mod Kempen i Belgien, og gør jer klar til en cykelferie fuld af grønne skove, violette heder, klare, blå søer og endda hvide ørkenlandskaber! I har 4 dage på 3 forskellige hoteller i Belgiens grønne nordvestlige hjerte, og morgenmad samt en daglig frokostmadpakke til at styrke sig på har vi sørget for. I skal derfor bare pakke cykelhjelmen og det gode humør, så er I klar til en skøn cykelferie!

Inklusive
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 1 overnatning på Hotel Corbie Lommel***
 • 1 overnatning på Hotel Corbie Geel***
 • 1 overnatning på Hotel Corbie Mol***
 • Morgenmad
 • Daglig frokostmadpakke
 • Transport af bagage mellem hotellerne
 • Billet til GlazenHuis i Lommel (gyldig på dag 2)
 • Kort over cykelruter
 • Velkomstdrink på Hotel Corbie Mol
 • Folder med turistinformation
 1. Dag 1: Lommel

  Jeres tohjulede eventyr har sin begyndelse i Lommel, som ligger i Flandern ganske nær grænsen til nabolandet Holland. Ved jeres første hotel kan I parkere bilen, og her kan den holde under hele jeres rundtur. Når I har fundet jer til rette på hotellet, kan I passende hoppe i cykelsadlen og begynde at udforske de skovrige omgivelser. Ved Lommel findes nemlig det største skovområde i Flandern, så der bliver rig lejlighed til at fræse skovstierne tynde og nyde den friske luft. Gå ikke glip af det såkaldte Lommel Sahara, der er noget så usædvanligt som et ørkenlandskab midt i den frodige fyrreskov. Her kan I nyde den spektakulære kontrast mellem det hvide sand og den blå sø med fyrreskov i baggrunden. Tag også en afstikker til Lommels tyske militærkirkegård, hvor over 39.000 mennesker, primært faldne i 2. Verdenskrig, ligger begravede.

  chambre double à Corbie Lommel

  Hotel Corbie Lommel

  (12 anmeldelser)
  Multi accommodation Lommel, Belgien

  Hotel Corbie Lommel ligger i byens centrum ved siden af rådhuset. Det moderne hotel råder over 35 moderne værelser og studiolejligheder samt en restaurant, hvor der om morgenen er morgenbuffet. Alle værelser har værdiboks, aircondition, elkedel, gratis WiFi samt badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 2: Geel

  Ovenpå en omgang morgenmad er det atter tid til at hoppe på jernhesten. Dagens destination hedder Geel, og her har I omtrent 27 km til Lommel. Inden I begiver jer ud på cykelturen, gør I holdt ved museet GlazenHuis, som I med dette tilbud får billetter til. Her kan I beundre moderne glaskunst, og der er også en butik, hvor I kan erhverve jer flotte kunstværker i glas. Efter et veloverstået besøg på GlazenHuiz, kan I passende slå jer ned med jeres madpakke, inden I begiver jer forbi marker, søer, kanaler og skove mod næste hotel i Geel.

  Corbie Lommel -> Hotel Corbie Geel 26.9 km

  Chambre double - Corbie Geel

  Hotel Corbie Geel

  Hotel Geel, Belgien

  Det moderne Hotel Corbie Geel ligger i hjertet af Geel. Hotellet byder på et farverigt interiør og en restaurant, hvor morgenbuffeten serveres. Værelserne har TV, gratis WiFi, elkedel samt badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 3: Mol

  Efter en god nats søvn og en omgang morgenmad at styrke sig på, er det tid til at tage mod Mol. Den godt 11 km lange cykeltur hertil går gennem det flotte naturreservat Malesbrouk, hvor I kan beundre den fine flora og fauna. Mange fugle holder til i området, så holder I øjne og ører åbne, burde I kunne spotte en del forskellige arter. Slå jer ned med dagens madpakke ved en af de idylliske kanaler, og nyd den friske luft og fuglenes kvidren. Har I lyst til et kulturelt indspark, kan det anbefales at lægge vejen forbi det storslåede Postel-kloster, som stammer helt tilbage fra 1200-tallet. Dog er klostret blevet ombygget flere gange siden, hvilket giver sig til udtryk i de både gotiske og barokke islæt. Fremme i Mol kan I besøge badesøen Zilvermeer, der er det perfekte sted at køle ned på en varm sommerdag. Foretrækker I et tørskoet besøg, og har I slet ikke fået nok af at træde i pedalerne, kan I leje en pedalbåd.

  Hotel Corbie Geel -> Hotel Corbie Mol 12.1 km

  Chambre double à Corbie Mol

  Hotel Corbie Mol

  (16 anmeldelser)
  Hotel Mol, Belgien

  Hotel Corbie Mol ligger i Mols centrum og byder på en morgenmadsstue og en bar, hvor I kan læne jer tilbage med en velfortjent drink om aftenen. Samtlige værelser har værdiboks, aircondition, elkedel, gratis WiFi og badeværelse.

  Læs mere
 4. Dag 4: Retur til Lommel

  Efter morgenmaden er det i dag tid til at vende snuden tilbage til rejsens udgangspunkt, Lommel. På dagens cykeltur tilbagelægger I ca. 16 km, og her er atter god mulighed for at indsnuse den belgiske natur, når den er skønnest. Marker, heder, kanaler, skove og søer suser I forbi, og undervejs kan det anbefales at gøre holdt ved udsigtstårnet Sas 4-toren. Når I har kravlet de 217 trin til toppen af det 37 meter høje tårn, belønnes I med den mest vidunderlige udsigt over kanalerne og landskabet. Jeres cykelferie er nået til vejs ende, når I når hotellet i Lommel. Har I lejet cykler, afleverer I dem, og har I selv haft dem med, spænder I dem på bilen og sætter kursen mod Danmark.

  Hotel Corbie Mol -> Lommel 16.3 km

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Leje af cykler
 • Turistskat: 2,40 € per person per dag (betales på hotellerne)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Corbie Hotels bvba (Lommel). Du indgår derfor direkte aftale med Corbie Hotels bvba (Lommel). TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Bemærk venligst, at ingen af hotellerne har elevator

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis offentlig parkering nær hotellet i Lommel

Internet

Gratis WiFi på alle hotellerne

Cykler

I kan medbringe jeres egne cykler, eller I kan leje cykler for 30 € per person per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker at leje cykler