Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommer i vidunderlige Provence

 • Miniferie
 • 3 eller 7 overnatninger
 • Aurons
kr. 1.298,- -47%
Pris fra kr. 689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kør-selv-ferie i Provence: Tilbring 4, 6 eller 8 dage på Hotel le Domaine de la Reynaude i Aurons inkl. morgenmad og 1 middag per ophold

Idylliske bjerglandsbyer, maleriske bakketoppe og vin i verdensklasse. Alt det og meget mere kan I glæde jer til at opleve på årets ferie i altid skønne Provence. I byen Aurons i hjertet af Provence venter jer varme temperaturer, middelalderslotte og lækre lokale råvarer på markederne i de små landsbyer. I bor på Hotel le Domaine de la Reynaude, hvor I hver morgen får serveret morgenmad, og under opholdet kan I også nyde godt af en middag på jeres hotel. Så sæt kursen sydpå, rul vinduet ned og nyd den søde blomsterduft, mens I suser forbi de smukke lavendelmarker i vidunderlige Provence!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i komfortdobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 baby 0-3 år) på Hotel le Domaine de la Reynaude***
 • Morgenmad
 • 1 middag på hotellet per ophold
Velkommen til Provence!

I finder jeres hotel i den maleriske middelalderlandsby Aurons, der ligger 33 km fra smukke Aix-en-Provence og 9 km fra hyggelige Salon-de-Provence. Her er altså rigeligt med mulighed for at opleve alt, hvad den skønne region har at byde på! Kør forbi storslåede slotte, idylliske landsbyer, hvor I kan spise rustikke lokale retter på de hyggelige gadecaféer, se solen gå ned over vinplantagerne og indånd den beroligende duft af lavendelmarkerne.

I kan også tage på en dagstur til Avignon, der er en smuk middelalderby ved Rhone-flodens bred og er mest berømt for pavepaladset, den sandstenspudsede bymur og resterne af St. Bénezét-broen. I kan også køre længere sydpå, hvor I finder Marseille. Her kan I besøge fabrikkerne, hvor der produceres en af verdens mest populære sæber eller de imponerende calanques, der byder på fantastiske strande, storslåede udsigter og skønne vandreruter. Mulighederne er uendelige!

Hotel le Domaine de la Reynaude

 • Hotel
 • Aurons, Frankrig
Vue du ciel

Jeres hotel og tidligere postkontor fra 1700-tallet har en rolig og fredelig beliggenhed i landsbyen Aurons i hjertet af Provence. Herfra har I knap 60 km til Avignon og Marseille, mens Lyon ligger 270 km væk. På hotellet finder I en udendørs pool (åben mellem juni og september) og en tennisbane, og I har også mulighed for at leje en cykel og udforske området omkring hotellet. I hotellets restaurant spiser I både morgenmad og 1 middag under opholdet (tidspunkt aftales med receptionen ved ankomst).

 • +1
Læs mere
Komfortrum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et klassisk dobbeltværelse med simpel indretning i form af en dobbeltseng, skrivebord, TV, aircondition, telefon og gratis WiFi. Badeværelset har et brusebad og toilet.

Vi anbefaler

 • Salon-de-Provence (9 km): Byen er kendt for sine to sæbefabrikker, så gør endelig holdt ved en af dem og gå efterfølgende en tur rundt i de brostensbelagte gader.
 • Pélissanne (5 km): Landsbyen er berømt for sine to vingårde, et klokketårn og et par restauranter, hvor I kan nyde et glas af den fantastiske Coteaux d'Aix, mens I ser solen gå ned over det provencalske landskab.
 • Arles (55 km): Besøg det gamle amfiteater, gå rundt blandt de smukke middelalderhuse og gå endelig ikke glip af fødevaremarkedet lørdag morgen, der er det største og mest populære af sin slags i hele landet!
 • Parc Naturel Regional de Camargue (70 km): I dette naturreservat kan I opleve en række unikke dyre- og plantearter. Området er blandt andet kendt for sine vilde hvide camargue-heste, sorte tyre og lyserøde flamingoer.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,80 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Domaine de la Reynaude. Du indgår derfor direkte aftale med Domaine de la Reynaude. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00 - 19:30

Check-ud

Indtil 08:00 - 11:30

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-3 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes gratis

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Middag

Der er 1 middag per person per ophold inklusive i dette ophold. Middagen indtages i hotellets restaurant La Reynaude. Bemærk venligst, at hotellets restaurant er lukket på søndage.

Sted

Jeres hotel er beliggende i Aurons, knap 5 km fra byens centrum. I har knap 60 km til Avignon og Marseille, mens Lyon ligger 270 km væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice