Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Lejlighed og all-inclusive i Cala D'or

 • Solferie
 • Cala D'or
Pris fra kr. 2.989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 10 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Club Marthas Resort Ses Cases d'Or på Mallorca med all-inclusive, fly tur-retur og transfer

300 meter til Middelhavet, hotelpools og solskin! Læn jer tilbage i liggestolen med bogen i skødet, og nyd synet af børnene boltre sig i poolen. Denne 4-stjernede solferie er for jer, der trænger til at slappe af under den spanske sol med jeres allernærmeste. I er indlogeret i egen lejlighed på et resort med all-inclusive, så der er sørget for, at I ikke skal tænke på andet end at nyde jeres ferie sammen. Pak solbrillerne, og flyv med til Mallorca — solferien er lige om hjørnet!

Inklusive
 • Med all-inclusive
 • Fly fra København, Hamborg, Aalborg, Billund til Palma de Mallorca tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Cala d’Or på Mallorca

Det er ikke uden grund, at Mallorca er en af Sydeuropas mest populære og elskede feriedestinationer! Det behagelige middelhavsklima med masser af solskinstimer, de lokale delikatesser og ikke mindst den bedårende natur er med til at gøre Mallorca til et unikt feriested. Byen Cala d’Or ligger på øens sydøstlige kyst og er kendt for sine smukke bugter med dejlige badestrande. Besøg også byens eksklusive marina med mange fantastiske fiske- og skalddyrsrestauranter. Her kan I nyde en kold drink, mens I skuer ud over havet og betragter sejlbådene og luksusyachterne, som skvulper i lystbådshavnen.

Club Marthas Resort Ses Cases d'Or

 • Hotel
 • Cala D'or, Spanien
Pool2

Dette 4-stjernede, familievenlige resort er det perfekte udgangspunkt for en dejlig solferie. Resortet ligger 300 meter fra stranden i Cala D'Or og har en stor swimmingpool med tilhørende liggestole. På resortet er der underholdningsprogrammer for både børn og voksne samt mulighed for at slå jer løs på tennisbanen. Måltider serveres i hotellets restaurant, og skulle I blive sultne i mellem hovedmåltiderne, kan I bestille snacks i restauranten og en lille drink i baren.

 • +6
Læs mere
Apartment1

Familielejlighed

4 voksne per lejlighed

Familielejligheden har et soveværelse og en stue med sovesofa samt udsigt til haven eller poolen. Lejligheden er indrettet med parketgulv, satellit-TV, aircondition og tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, komfur og spisebord. Der er desuden en terrasse eller altan, og på badeværelset finder I bruser, badekar og hårtørrer.

Vejret på Mallorca

Laveste og højeste temperaturer på Mallorca:

 • Januar: 6°C - 14°C
 • Februar: 6°C - 15°C
 • Marts: 7°C - 16°C
 • April: 9°C - 18°C
 • Maj: 12°C - 21°C
 • Juni: 16°C - 25°C
 • Juli: 19°C - 29°C
 • August: 20°C - 29°C
 • September: 18°C - 26°C
 • Oktober: 14°C - 22°C
 • November: 10°C - 18°C
 • December: 8°C - 15°C
All-inclusive

Jeres all-inclusive-pakke gælder fra ankomst og dagligt mellem kl. 08.00 og 23.00. All-inclusive slutter kl. 11.00 på afrejsedagen. Inkluderet i all-inclusive er:

Kl. 08.00 - 10.00: Morgenmad
Kl. 13.00 - 14:30: Frokost
Kl. 16.00 - 18.00: Kager og søde sager i Restaurant Natalie
Kl. 19.00 - 21: 00: Aftensmad
Alle måltider serveres som buffet.

Kl. 10.00 - 23.00: Fri bar (alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke af lokale mærker)

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3,30 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 4 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: overnatter gratis
Børn mellem 7-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 6 € per nat (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på 30% per overnatning på opholdet

Tilgængelighed

Resortet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi i resortets barområde. Ønsker I WiFi i lejlighederne, kan dette tilkøbes på resortet. Bemærk venligst, at nedenstående priser gælder per enhed.

Priser for WiFi:
1 døgn: 3 €
3 døgn: 6 €
1 uge: 12 €
2 uger: 20 €

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Regler for all-inclusive

Ved ankomst modtager I hver især et armbånd, som indikerer, at I er all-inclusive-gæster. I skal derfor vise armbåndet, når I ønsker at bestille mad og drikkevarer. Armbåndet er personligt og kan ikke benyttes af andre. Det er forbudt at tage produkter fra resortets fællesarealer med op til lejlighederne. Ifølge loven er alkohol ikke tilladt for personer under 18 år. Det er samtidigt ikke muligt at bestille flere genstande ad gangen. Armbåndet er aktivt fra ankomst og dagligt mellem kl. 08.00 - 23.00 og indtil kl. 11.00 på afrejsedagen. Bemærk venligst, at overholdes ovenstående regler ikke, har resortet ret til at annullere jeres all-inclusive-pakke.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og resortet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og resortet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til resortet. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og resortet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Club Marthas Resort Ses Cases d'Or ligger i byen Cala d’Or på Mallorcas sydøstlige kyst. Der er 300 meter til stranden og omkring 60 km til Palma de Mallorca Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice