Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Stort mobilehome på Kroatiens sydkyst

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Šibenik
Pris fra kr. 2.679,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 8 eller 10 dage i jeres helt eget 4* mobilhome med plads til op til 6 personer samt moderne faciliteter, sengetøj, håndklæder og slutrengøring. I bor på Adriatic Kamp Mobile Homes Solaris med pool og 200 meter fra stranden. Prisen er per mobilehome!

Vil I på solferie med egen bolig, 4-stjernede omgivelser og wellness- og fritidsaktiviteter ved hånden? Så pak bilen og tag med til Adriatic Kamp Mobile Homes Solaris på Kroatiens sydkyst. I bor i jeres helt eget moderne mobilehome med plads til op til 6 personer og adgang til pool kun 200 meter fra stranden. Glæd jer til at svømme i Kroatiens krystalklare vand, udforske idylliske små fiskerlandsbyer og nyde landets smagfulde middelhavskøkken. Svømmeture i Adriaterhavet, vandreture, cykelruter, klatring, snorkling venter jer, så kom med til Kroatien og skab minder sammen!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i mobilehome (maks. 6 personer) på Adriatic Kamp Mobile Homes Solaris****
 • Adgang til udendørs pool
 • Sengelinned og håndklæder
 • Slutrengøring
 • 1 parkeringsplads per mobilehome
Sibenik

Sibenik by ligger i det nordlige Dalmatien i sydlige Kroatien. Den charmerende kystby er mindre turistet end nabobyerne Split og Zadar, men stiger hurtigt i popularitet. Glæd jer til at opdage de smukke badestrande med krystalklart vand og den nærliggende flod Krka med sine betagende vandfald. Byen er et oplagt valg for afslappende solferier, hvor svømmeture og solbadning står øverst på ønskelisten. Er I eventyrlystne, kan I dykke i Adriaterhavet, hvor havbunden byder på imponerende koraler. I Sibenik kan I kombinere en fredelig og solrig strandferie med kulturel sightseeing, gåture i de smukke klippeformationer og betalelige kulinariske oplevelser.

Adriatic Kamp Mobile Homes Solaris

 • Camping
 • Šibenik, Kroatien
Terrace

Jeres 4-stjernede campingresort ligger på den dalmatiske kyst mellem strand og fyrreskov ca. 6 km fra Sibenik centrum. Resortet har et areal på godt 12 hektar, hvor I finder talrige fritidsfaciliterer og et wellnessområde samt flere restauranter og butikker. Her er der sørget for, at I har alt, hvad I behøver for at fuldende strandferien og fylde mobilehome-køleskabet med lækkerier. Resortet har en udendørs pool og kun 200 meter til stranden, så der er lagt op til en klassisk solferie i fredelige omgivelser. I finder flere spændende aktiviteter på resortet, som I kan nyde godt af mod betaling såsom vandland, wellnesscenter, tennisbaner, beachvolley, minigolf og strandlegeplads. Når sulten melder sig, er der både spisesteder og butikker, hvor I kan handle ind til hjemmelavede måltider. Sidst men ikke mindst har I også mulighed for at vaske tøj, veksle penge, shoppe souvenirs og leje både på campingresortet.

 • +2
Læs mere
Mobil-home living-room area

Mobilehome

4 voksne per hytte

Jeres famlievenlige mobilehome er 32 m² stort. Mobilehomet har 2 soveværelser med 2 sovepladser hver samt en stue med sovesofa til 2 personer. I kan således bo op til 6 personer sammen. Mobilehomet har et fuldt udstyret køkken, 2 badeværelser og en møbleret terrasse. Derudover har I satellit-TV, aircondition. Jeres mobilehome er komfortabelt og væggene malet i varme farver.

Vi anbefaler

 • Sibenik centrum: Kun 6 km fra jeres mobilehome finder Siberik centrum, hvor I blandt andre historiske seværdigheder kan beundre byens hvide stenkatedral, som optræder på UNESCO's verdensarvsliste og daterer tilbage til 1500-tallet.
 • Zlarin: Overfor jeres campingresort ligger øen Zlarin, som er berømt for sin tidligere smykkeproduktion af koraller. I kan komme hertil med båd fra Sibenik, men I kan sejle til andre af øhavets småøer såsom Kaprije.
 • Kroatiske specialiteter: I har de bedste forudsætninger for at smage på landets middelhavskøkken i Sibenik, for her finder I både lokale spisesteder og gourmetrestauranter, som ikke sprænger budgettet. Snyd ikke jer selv for røget skinke, blækspruttesalat, ost fra øen Pag, risotto med tørret blæk, grillet lam, pasticada, gregada og rejer med tomatsauce og hvidvin. Velbekomme!
Vejret i Siberik

Laveste og højeste temperaturer i Siberik:

Januar: 2°C - 10°C
Februar: 2°C - 11°C
Marts: 5°C - 14°C
April: 9°C - 18°C
Maj: 13°C - 23°C
Juni: 17°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 16°C - 26°C
Oktober: 11°C - 15°C
November: 8°C - 16°C
December: 5°C - 15°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på stedet)
 • Indgangsgebyr: 1 € per person per ophold (betales på stedet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 06:00 - 11:00

Pris

Prisen er per mobilehome

Kapacitet

Mobilehome: Min. 1 og maks. 4 voksne og 2 børn (0-17 år)

Tilgængelighed

Mobilehomet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi i 30 minutter dagligt. I kan købe yderligere minutter/timer i receptionen (betales på stedet)

Parkering

1 gratis parkeringsplads per mobilehome

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere mobilehomes ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Opholdet er uden forplejning, men der er supermarked, spisesteder og butikker på resortet

Campingfaciliteter

- Udendørs pool
- Strandlegeplads
- Tennisbane (mod gebyr)
- Minigolf
- Beachvolley (mod gebyr)
- Vandland (mod gebyr)
- Wellnessområde (mod gebyr)
- Restaurant
- Strandbar
- Snackbar
- Cafe
- Reception
- Supermarked
- Souvenirs- og strandbutik
- Valutaveksling
- Bade- og toiletfaciliter
- Vaskerum
- Opbevaringsrum

Pool

Adgang til udendørs pool er inkluderet i opholdet. Bemærk venligst, at der opkræves gebyr for adgang til resortets wellnessområde og vandland

Sted

Adriatic Kamp Mobile Homes Solaris ligger ca. 6 km fra centrum i Sibenik i det sydlige Kroatien kun 200 meter fra Adriaterhavet. Der er ca. 90 km til Zadar og ca. 80 km fra Split.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice