• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Miniferie i London med udflugt til Tower of London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • London
45 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.169,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 153 gange

Historiens vingesus: 2, 3 eller 4 overnatninger på centralt hotel inkl. morgenmad, udflugt til Tower of London og fly fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus

Glæd jer til en pause fra hverdagen i London. På denne tur kan I mærke hovedstadens pulserende liv, gå på shopping og besøge alverdens kulturelle perler. Med i rejsen er også en adgangsbillet til Tower of London hvor I kan beundre de smukke bygninger, kronjuvelerne samt dronningens vogtere of Tower of London. I bor 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Royal National Hotel, hvorfra I nemt kan komme rundt til byens seværdigheder. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til en ferie i London!

Inklusive
 • Royal National Hotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aarhus/København/Aalborg/Billund til London og fra London til Aarhus/København/Aalborg/Billund
 • Håndbagage
 • Adgangsbillet til Tower of London (I modtager billeterne via email)
London

London er en ren smeltedigel af kulturer og trends, og her er uendeligt mange muligheder for at få lige den storbyferie, I drømmer om. Se musicals i verdensklasse i West End, brug feriebudgettet i Oxford Streets fristende butikker, se byen fra oven i London Eye, og skyl alle indtrykkene ned med en kold pint og Sunday roast på en ægte engelsk pub!

Royal National Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Bar

Royal National Hotel ligger på Russell Square centralt i London. I får serveret kold morgenmad hver morgen (varm English Breakfast kan tilkøbes for 5 GBP per person per dag), og hotellet råder desuden over flere spisesteder såsom Pavilion Roastery, London Pub eller Blooms Pizza Café, hvor I kan spise eller få jer en kold øl om aftenen. Den nærmeste metrostation er Russell Square Station kun få minutters gang fra hotellet, og indenfor et kvarters gang ligger også tog- og metrostationen King's Cross samt seværdigheder som British Museum.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De enkelt indrettede dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, te- og kaffefaciliteter, TV, radio, telefon, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

Double Bedroom - Royal National Hotel

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelserne er simpelt indrettet og er udstyret med en dobbeltseng, en enkeltseng, te- og kaffefaciliteter, TV, radio, telefon, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser.

På opdagelse i London

Jeres hotel har en fantastisk placering lige i Londons hjerte, så pubhygge med kolde pints, museer og butikker i lange baner er lige rundt om hjørnet. I kan gå til seværdigheder som British Museum og British Library (10 minutter) og Oxford Street (15 minutter). Der er heller ikke langt til mange af byens andre attraktioner, og det kan derfor anbefales at hoppe på en bus fremfor at tage undergrunden. Selvom det tager lidt længere tid, giver det jer en chanchen for at få mere af byen at se.

 • I kan tilbringe en eftermiddag på Victoria and Albert Museum. Udover museets overdådige konstruktioner og spændende udstillinger, som man kan kigge på i timevis, er der en fantastisk smuk café, hvor en pianist spiller dejlige toner hver dag. Her kan I slappe af med en kande afternoon tea efter en oplevelsesrig dag.
 • En øl på en ægte engelsk pub er svær at komme udenom på en tur til London. Kun 12 minutters gang fra jeres hotel ligger områdets nok smukkeste pub Princess Louise, hvor det traditionelle victorianske interiør giver en følelse af at være trådt direkte ind i et andet århundrede.
 • Besøg det populære Borough Market ved London Bridge. Her går madelskere og chefkokke på opdagelse efter de friskeste og bedste råvarer. I kan f.eks spise frokost her og prøve alverdens lækre specialiteter. Markedet har åbent onsdag-lørdag.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Besøg på Tower of London

På dag 2 skal I med på besøg på dronningens kongelige palads ved Themsen — Tower of London. Denne fantastiske bygning, som også er på UNESCOs verdensarvs liste, er en af Londons mest imponerende seværdigheder. Slottet blev opført i 1066 og fortæller en spændende historie om Englands monarki og interessante kultur. Her kan I gå på opdagelse i Storbritanniens royale stolthed, beundre de smukke kronjuveler og få et glimt af dronningens livvagter, også kendt som beefeaters. Glæd jer til at besøge Tower of London!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport til Tower of London
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 3 personer og maks. 3 personer per 3-personersværelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 765,- - kr. 1.877,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder desværre ikke over værelser egnede til kørestolsbrugere.

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Adgangsbillet til Tower of London

På rejsens 2. dag har I billetter til Tower of London. I modtager billetterne via email inden afrejse. Venligst udskriv og medbring billetterne til Tower of London

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger centralt i London på Russell Square, blot få minutters gang fra metrostationen af samme navn. King's Cross Station og British Museum kan I nå på gåben på 10-15 minutter. Det tager ca. 1 time at komme til hotellet med offentlig transport fra London Stansted Airport og London Luton Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice