Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Oplev Sofia og Plovdiv i Bulgarien

 • Storbyferie
 • Sofia
Pris fra kr. 3.759,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold storbyferie i Sofia: 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hill Hotel Sofia i Bulgariens hovedstad med morgenmad, udflugt til Plovdiv, fly fra København, håndbagage og transport mellem lufthavnen og hotellet

Velkommen til Sofia: Bulgariens betagende hovedstad! Storbyen emmer af kulturrigdomme og er en imponerende smeltedigel af sovjetisk historie, romerske ruiner, osmanniske moskeer og et ungt, pulserende natteliv. Og med den inkluderede dagsudflugt til Plovdiv kommer I også til at opleve Europas kulturhovedstad 2019. I tilbringer 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hill Hotel Sofia tæt på offentlig transport, hvor I bliver forkælet med morgenmad hver morgen. Glæd jer til at udforske to af Europas skjulte skatte på denne unikke storbyferie — jeres bulgarske eventyr er kun en flyvetur væk!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hill Hotel Sofia****
 • Daglig morgenmad
 • Dagsudflugt til Plovdiv på dag 3
 • Fly tur-retur fra København til Sofia
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
På opdagelse i Sofia

Bulgariens hovedstad er fuld af mytiske spor fra grækere, romere, osmannerne og Alexander den Store. Og så ligger der livlige shoppinggader og caféer midt mellem de historiske seværdigheder. Sofia kan desuden bryste sig af et hipt natteliv! Som kronen på værket tilføjer byens sporvogne lidt ekstra stemning til gadebilledet. Sofias turistattraktioner kan let nås til fods, da centrum er lille — og så er Sofia endnu ikke overrendt af turister, så I slipper for lange køer. Attraktionerne stammer fra flere historiske perioder, som også fortæller den europæiske historie: fra romertiden til kommunisme, fra islam og jødedom til ortodoks kristendom. De lokale er venlige, og I kan gå på opdagelse i de mange butikker i byens centrum. Sofia er relativt billig, hvilket betyder, at der er plads i budgettet til lækre middage og en tur i Sofia Operaen! Glæd jer til at opleve Bulgariens hovedstad — Sofia er den perfekte destination til en storbyferie!

Hill Hotel Sofia

 • Hotel
 • Sofia, Bulgarien
hotel

Hill Hotel Sofia ligger på den højeste bakke i den bulgariske hovedstad Sofia. Hotellet har udsigt til centrum og til Vitosha-bjerget. Det 4-stjernede hotel er perfekt for jer, som skal på storbyferie i Sofia, da bycentrum kun er cirka 3 kilometer væk, og så er der kun få hundrede meter til den nærmeste metrostation. Hotellet har eget fitnessrum og wellness-afdeling samt en lobby, hvor I kan nyde en cocktail efter en indtryksmættet dag i den pulserende hovedstad.

 • +-4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er moderne, lyst og rummeligt med udsigt til byen. Værelset har enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er skrivebord og stol, fladskærms-TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer, toiletartikler og kosmetikspejl.

Vi anbefaler

 • Alexander Nevsky-katedralen: Bulgarsk-ortodoks katedral i neobyzantisk stil — og en af de største ortodokse katedraler i verden.
 • St. Sofia Kirken (Tsarkva Sveta Sofia): Betagende byzantinsk kirke fra det 6. århundrede samt navngiveren til hovedstaden.
 • Det Nationale Historiske Museum: ​​Bulgariens største museum med en imponerende samling af arkæologisk og etnografisk viden, levn og værker.
 • Vitosha Boulevard: Livlig shoppinggade med hyggelige caféer og spisesteder.
 • Tsentralni Hali: Elegant torvehal med frugt-, kage- og vinboder samt masser af hyggelige caféer og spisesteder.
Dagstur til den kulturelle hovedstad Plovdiv

Plovdiv er begyndt med forberedelserne til at være den Europæiske kulturhovedstad i 2019 og er smukkere og mere fascinerende end nogensinde! Denne gamle by er placeret på skillevejen mellem øst og vest og er en sand smeltedigel er de forskellige kulturer.

Jeres udflugt starter på opholdets 3. dag, hvor I bliver hentet på hotellet kl. 09.00 og kørt til Plovdiv, der ligger cirka 2 timer fra Sofia (144 kilometer). Her kommer I til at opleve byens fascinerende historie og romerske oldtidslevn. Under turen besøger I flere af byens varetegn, heriblandt den romerske arena, Forum Romanum, og det imponerende romerske amfiteater, der kan dateres tilbage til 100 år f.v.t. I kommer også til at opleve byens smukke arkitektur, der stammer fra det 18. og 19. århundrede, mens I undervejs får en indsigt Plovdivs historie indtil i dag.

Turen varer ca. 9 timer og inkluderer transport til og fra hotellet til Plovdiv, engelsktalende guide, adgang til amfiteatret og frokost.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Jeres chauffør vil vente på jer i lufthavnens ankomsthal med et skilt, hvorpå der er TravelBirds logo, jeres navne eller hotellets navn. Køretiden er cirka 20 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hill Hotel Sofia ligger cirka 10 km fra Sofia Airport i Bulgariens hovedstad. Hotellet ligger cirka 3 kilometer fra bycentrum, og den nærmeste metro ligger et par hundrede meter væk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice