Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Romantisk getaway til Krakow

 • Storbyferie
 • Krakow
Pris fra kr. 2.399,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lad kærligheden blomstre i en af Polens absolut smukkeste storbyer: 2, 3 eller 4 overnatninger på romantisk hotel i Krakow med morgenmad, boblebad med champagne, transfer og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Kom med til Polen på den ultimative romantiske miniferie! I er indlogeret i 3, 4 eller 5 dage på Art-Deco-boutiquehotellet Komorowski Luxury Guest Room. Her får I lov til at gemme jer i en magisk boble af kærlighed og forkælelse. Jeres luksusværelse er indrettet med eget boblebad, hvor I kommer til at nyde et glas mousserende vin i stearinlysenes skær med rosenblade strøet omkring jer. Krakows historiske atmosfære sætter rammen for opholdet, og jeres hotel ligger i hjertet af den gamle bydel, hvor stolte bygninger fra førkrigstiden endnu kaster skønhed over de charmerende gader. Prioriter hinanden, pak kufferten og skab nye minder sammen!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i Luxury King Room på Komorowski Luxury Guest Rooms***
 • Morgenmad (op til en værdi af 50 PLN)
 • 1x romantisk boblebad på værelset med mousserende vin, rosenblade og levende lys
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Krakow
 • Transport tur-retur fra lufthavnen til hotellet
 • Håndbagage
Krakow: Historisk skønhed og blomstrende kultur

Krakow er en af Polens absolutte smukkeste byer, som byder på kulturelle oplevelser, UNESCO-mærkede monumenter, betalelige gourmetrestauranter og en historie så fascinerende, at storbyen er svær at slippe igen. Krakow, som er landets næststørste by, er helt perfekt til en storbyferie med plads til historie, kultur og tid til hinanden. Tag en slentretur hånd-i-hånd i den gamle bydel gennem brostensbelagte gader med talrige hyggelige caféer og butikker. Se de mange historiske bygninger, som overlevede 2. Verdenskrig i ét stykke, besøg gotiske kirker, oplev det imponerende Wavel-slot og udforsk det gamle, jødiske kvarter, Kazimierz. Smag på det raffinerede polske køkken over en middag med levende lys, inden I fortsætter jeres romantiske storbyeventyr ud i Krakows livlige natteliv.

Komorowski Luxury Guest Rooms

 • Hotel
 • Krakow, Polen
bubblebath

Komorowski Luxury Guest Rooms er placeret i en historisk bygning centralt i Krakow ved den gamle bydel og er den perfekte base til at tage på opdagelse i den spændende storby. Rynek Główny, byens mest centrale plads, er blot et par minutters gang fra hotellet. Hotellet tilbyder gratis WiFi og har egen restaurant, hvor I nyder jeres morgenmad hver morgen. Med et ophold på Komorowski Luxury Guest Rooms er afslapning og romantik i højsædet, og her kan I nyde en romantisk aften med lidt ekstra i form af boblebad med rosenblade, champagne og levende lys.

 • +-2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Luxury King-værelset er skabt til kærlig kvalitetstid, og her har I alt, hvad I behøver for at nyde hinandens selskab — jeres helt eget kærlighedsunivers i ly for hverdagen. Indretningen er holdt i moderne Art Deco-stil, og I sover i en stor, komfortabel dobbeltseng. Værelset er udstyret med skrivebord, aircondition og gratis WiFi samt et åbent badeværelse med 2-personers brusekabine samt 2-personers boblebad med to forskellige massageindstillinger og gulvvarme. Der er desuden 2 fladskærms-TV, så I både kan se TV fra sengen og fra boblebadet for ultimativ afslapning.

Vi anbefaler

 • Midt i Krakows historiske bydel finder I Europas største markedsplads, Rynek Główny. Med sine ca. 40.000 m² og mange seværdigheder er denne middelalderlige torveplads byens brusende centrum. Her kan I blandt andet se Mariakirken, rådhustårnet og det flotte Sukiennice, Polens ældste markedshal.
 • Krakow har et væld af romantiske restauranter, men for en unik oplevelse skal I smage en traditionel polsk middag på Café Szal, som ligger på anden sal i selveste Cloth Hall i centrum af Krakows gamle bydel. Her kan I nyde en betagende udsigt til Mariakirken og markedspladsen på caféens tagterrasse.
 • Det jødiske kvarter, Kazimierz, var tidligere en forstad til Krakow og var indtil det 20. århundrede et populært og sikkert sted at samles for jøder i Europa. Kvarteret er i dag fyldt med kunstgallerier, små caféer og hyggelige butikker. Besøg grøntsagsmarkedet om morgenen, eller begiv jer ud i det livlige natteliv på en af de mange barer.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby (0-2 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet (i forældres seng)
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Morgenmad på hotellet

Jeres inkluderede morgenmad har en værdi af 50 PLN. I betaler differencen på hotellet, skulle jeres måltid overskride værdien

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Hotellet udbyder parkering mod gebyr. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. I bliver modtaget i lufthavnen af jeres chauffør, som vil holde et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navn på

Sted

Jeres hotel er placeret centralt i Krakow, 750 meter fra byens centrale plads, Rynek Główny, og den gamle bydel. Fra hotellet er der cirka 13 kilometer til John Paul II International Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice