Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Sommer i Tyrol i egen ferielejlighed

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Mayrhofen
Pris fra kr. 2.509,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Fyld bilerne op med dem I holder af og tag på ferie i 8 dage i Tyrols bjerge, hvor I bor i en lejlighed til 5, 8 eller 10 personer — prisen er per lejlighed

En ferie er mange ting, men det vigtigste element er, at man tilbringer tid med dem, man holder af. I Mayrhofen i Tyrol får I muligheden for lige netop det! Lejlighedskomplekset har en stille og afsides beliggenhed ved smukke træer i skovbrynet og huser lejligheder til 5, 8 eller 10 personer. Med jeres egen hyggelige lejlighed bestemmer I selv slagets gang, og I styrer selv, hvornår I står op og spiser morgenmad, hvad dagens program står på, og om I vil på tur eller slappe af med en god bog i solen. I får frie tøjler til at skabe den ferie, I altid har ønsket jer!

Inklusive
 • 7 overnatninger i lejlighed til 5, 8 eller 10 personer på Appartement Laura Mayrhofen***
 • Forbrug (vand, el, varme)
 • Slutrengøring
 • Håndklæder
 • Sengelinned
 • Viskestykker
 • Gratis parkering
Mayrhofen og Zillertal

Tag på forårs- eller sommertur til Tyrol! Her finder I en afslappet atmosfære, høje bjerge, dybe skove og store grønne enge. Og udover den skønne natur kan den populære ferieby Mayrhofen også byde på et bredt udvalg af hyggelige restauranter og ølstuer, butikker og sjove aktiviteter. Mayrhofen er nemlig den største landsby i Zillertal-dalen, der med sine 800 km cykelstier blot venter på at blive udforsket.

Appartements Laura

 • Apartment
 • Mayrhofen, Østrig
Hotel

Ferielejlighederne ligger smukt og uforstyrret ved skovbrynet i udkanten af bjergbyen Mayrhofen. Fra lejlighederne er der ca. 950 meter til bymidten, hvor I har mulighed for at gøre jeres indkøb, og 1 km til floden Ziller, der løber gennem Mayrhofen. Der er gratis WiFi, og lige ude foran lejlighederne er der gratis parkering.

Læs mere
feet

2-værelses lejlighed til 5 personer

5 voksne per lejlighed

Lejlighederne har 1 soveværelse med 1 dobbeltseng. I stuen er der sovesofaer med plads til at 3 personer kan overnatte. Lejlighederne er ca. 40 m² store. Alle lejlighederne har dobbeltsenge og køjesenge eller sovesofa, et spisebord med stole, køkken med 2 eller 4 kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og bestik. Desuden er der TV og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

3 people

3-værelses lejlighed med altan til 5 personer

5 voksne per lejlighed

Disse lejligheder har 2 soveværelser, med enten dobbeltseng eller køjeseng og en sovesofa til 1 person i det ene værelse. I stuen er der også en sovesofa, hvor 2 personer kan sove. Nogle af lejlighederne har et ekstra badeværelse og er ca. 40 m² store i alt. Alle lejlighederne har dobbeltsenge og køjesenge eller sovesofa, et spisebord med stole, køkken med 2 eller 4 kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og bestik. Desuden er der TV og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Apartment

4-værelses lejlighed med altan til 8 personer

8 voksne per lejlighed

De komfortable lejligheder har 4 værelser: 1 dobbeltværelse og 2 dobbeltværelser med ekstra seng. Lejligheden har også et opbevaringsrum, og er ca. 75 m² store. Alle lejlighederne har dobbeltsenge og køjesenge eller sovesofa, et spisebord med stole, køkken med 2 eller 4 kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og bestik. Desuden er der TV og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

family

4-værelses lejlighed med altan til 10 personer

10 voksne per lejlighed

De komfortable lejligheder har 4 værelser: 1 stue, 2 dobbeltværelser og 1 værelse med dobbeltseng samt 2 ekstrasenge. I stuen er der også sovesofa med plads til 2 personer. Lejligheden har også et opbevaringsrum, og er ca. 80 m² store. Alle lejlighederne har dobbeltsenge og køjesenge eller sovesofa, et spisebord med stole, køkken med 2 eller 4 kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og bestik. Desuden er der TV og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Aktiviteter i Mayrhofen

 • Når sneen forsvinder og skiløberne rejser hjemad, forvandles den østrigske delstat til et sandt naturparadis med grønne enge, stille bjergsøer og kilometervis af vandre- og cykelstier. Udforsk de smukke omgivelser på cykel eller til fods, her er ruter for alle niveauer og aldre!
 • Mayrhofen har et livligt kulturliv, og herfra afgår der flere kabelbaner op i de flotte bjerge. Området byder på et væld af spændende aktiviteter – alt fra vandreture, svømning og mountainbiking til golf, rafting og paragliding!
 • I kan også komme op i højderne på en af de sjove trætopsklatrebaner, besøge nogle af Zillertals dygtige håndværkere i deres værksteder, eller smage på nogle af områdets lækre råvarer i alpehytterne eller på de prisvindende restauranter.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person (fra 15 år) per nat (betales på hotellet)
 • Depositum: 50 € per person (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed

Kapacitet

Min. 2 og maks. 10 personer per 4-værelses lejlighed med altan til 10 personer
Min. 2 og maks. 8 personer per 4-værelses lejlighed med altan til 8 personer
Min. 2 og maks. 5 personer per 3-værelses lejlighed til 5 personer
Min. 2 og maks. 5 personer per 3-værelses lejlighed med altan til 5 personer
Min. 2 og maks. 5 personer per 2-værelses lejlighed til 5 personer

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per dyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

Ønsker I at booke flere lejligheder? I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Jeres hotel ligger i den lille by Mayrhofen i Tyrol. Der er knap 1 km fra hotellet til Mayrhofen centrum. Der er godt 150 km til München og små 60 km til Innsbrück.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice