Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Lejlighed til hele familien i Tyrol

 • Solferie
 • Gerlos
8 Anmeldelser
kr. 2.799,- -47%
Pris fra kr. 1.509,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med på 1 uges ferie i Tyrol: 7 overnatninger i egen lejlighed til op til 4 eller 6 personer inkl. el, vand og varme, linned og 3x adgang til sauna. Prisen er per lejlighed

Tag hele familien med til skønne Tyrol, hvor der venter jer en uge med frisk bjergluft, spændende aktiviteter og masser af familiehygge! Zillertal-området byder på et utal af sjove oplevelser for alle aldre, såsom klatrebaner, sommerkælkebaner og smukke naturparker, som kan udforskes til fods eller på cykel. Her kan I bo i jeres egen lejlighed til 4 eller 6 personer, så efter en dag i Tyrols smukke natur kan I bruge aftenen på at spille kort, udfordre hinanden i en omgang Ludo eller måske slappe af i saunaen. Det skal nok blive en skøn sommer i Tyrol!

Inklusive
 • 7 overnatninger i lejlighed til 4 eller 6 personer på Appartementen Kolmblick***
 • 3x adgang til sauna under opholdet
 • Forbrug af el, vand og varme
 • Håndklæder, sengelinned og viskestykker
Gerlos og Zillertal

Gerlos er en hyggelig lille landsby beliggende i Zillertal-området, der er mest kendt for at være et fantastisk skisportssted om vinteren. Om sommeren kan man nyde synet af det grønne bjerglandskab og de funklende bjergsøer. Gå på opdagelse i den storslåede nationalpark Hohe Tauern og besøg de smukke Krimml-vandfald. Skal adrenalinen skydes i vejret, så er der mulighed for at prøve paraglidning eller den supersjove sommerkælkebane Arena Coaster. Med kun små 600 meter til Gerlos' centrum kan I med fordel tilbringe en dag i den hyggelige bymidte, der er fyldt med butikker, restauranter og barer!

Appartementen Kolmblick

 • Apartment
 • Gerlos, Østrig
Hotel

Jeres tyrolerferie finder sted på det hyggelige Appartementen Kolmblick, der er beliggende i 1.300 meters højde. Her er en fantastisk udsigt over det smukke landskab, og Gerlos' centrum er kun 600 meter fra jeres lejlighed. Internetadgang kan tilkøbes.

 • +-2
Læs mere
Apartment

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

Lejlighederne til 4 personer er på 45-50 m² og har et soveværelse, der kan rumme 2 personer samt en dobbelt sovesofa i stuen. Lejlighederne har satellit-TV, telefon, badeværelse, altan og tekøkken med kogeplade, ovn, kaffemaskine, elkedel, mikroovn og køleskab.

Apartment 2

6-personerslejlighed

6 voksne per lejlighed

Lejlighederne til 6 personer er 60-65 m² store og har 2 soveværelser, der kan rumme 2 personer per værelse samt en dobbelt sovesofa. Her er ligeledes satellit-TV, telefon, badeværelse, altan og tekøkken med kogeplade, ovn, kaffemaskine, elkedel, mikroovn og køleskab.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,80 € per person (fra 14 år) per nat (betales på hotellet)
 • Slutrengøring (obligatorisk): 60 € per 4-personerslejlighed eller 70 € per 6-personerslejlighed per ophold (betales på hotellet)
 • Depositum: 200 € per lejlighed per ophold
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed

Kapacitet

4-personerslejlighed: Maks. 4 personer
6-personerslejlighed: Maks. 6 personer

Tilgængelighed

Lejlighederne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

I kan medbringe et kæledyr for 10 € per nat, som betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Internet

Det er muligt at tilkøbe WiFi på værelset ved ankomst på hotellet

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er af samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Appartementen Kolmblick ligger i Gerlos i den vestlige del af Østrig. I bor i nærheden af naturparken Hohe Tauern samt ca. 17 km fra Zell am Ziller.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice