• Med fly
  • Med indkvartering

Suveræn storbyferie i Berlin

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Berlin

per person fra kr. 1.109,-
baseret på 2 personer

Den perfekte storbyferie i hippe Berlin: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport med morgenmad, fri adgang til wellnessområde og fly tur-retur fra København

Berlin er en af de storbyer, som fortryller sine besøgende med sin rå skønhed, historie og en eksplosion af kunst og kultur. Elsker I at fordybe jer i historiske museer og monumenter? Eller kan I bedre lide at udforske kunst og kultur på de store museer og de små undergrundsgallerier? Måske er I dem, der bare foretrækker at shoppe løs og finde alle de sjove, alternative butikker, vi ikke har herhjemme. Uanset hvad I er til, så har Berlin det hele. I er indlogeret på et 4-stjernet hotel i den hippe bydel Neukölln, hvor nye spændende barer, butikker og restauranter dukker op på daglig basis. Find et bord på jeres nye stamsted og nyd en kold fadøl i solen. Prost!

Inklusive
  • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-5 år + 1 baby 0-1 år) på Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport****
  • Morgenmad
  • Fri afbenyttelse af sauna, dampbad og fitnessfaciliteter
  • Fly tur-retur fra København til Berlin
  • Håndbagage
Berlin & Neukölln

Berlin er storbyen over alle storbyer. Gå tur langs Checkpoint Charlie og snup en is på Potsdamer Platz, mens I kigger hele vejen op på Brandenburger Tor. Shop amok på Kurfürstendamm og tag et kulturelt stop på museumsøen. Se Berlin oppefra, hvis I tør tage turen hele vejen op i fjernsynstårnet. Glem endelig ikke at Berlin har et fremragende og mangfoldigt restaurantudvalg med alt fra gourmetrestauranter til alverdens fusionskøkkener. Berlin kommer man ikke uden om!

Kulturoplevelser, multikulturel stemning, natklubber, fremragende musik- og spisesteder og meget mere finder I i jeres kvarter Neukölln. Kvarteret mellem berømte Kreuzberg og Neukölln kaldes også Kreuzkölln og tiltrækker tonsvis af besøgende. Her fanger I tidens tendenser, ligesom den helt specielle atmosfære i Berlin er let at mærke. Glæd jer til at shoppe amok i vintageshops og high-end modebutikker, stop for en elegant middag på en Michelin-restaurant eller på en uformel amerikansk diner restaurant — diversiteten blomstrer her hvor finkultur går hånd i hånd med cool undergrund. Sæt en stille stund af til at nyde en cappuccino på en af de trendy gourmetkaffebarer og mærk berlinerstemningen blot to skridt fra jeres hotelværelse!

Tips til turen Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres tips til turen på TravelBird-app'en.

Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport

Hotel Berlin, Tyskland
Hotel

Det 4-stjernede hotel ligger i bydelen Neukölln ved siden af den tidligere lufthavn, Tempelhof, som nu er en stor, grøn park. Hotellet har en hyggelig restaurant, hvor I får serveret jeres morgenmad og en bar, hvor I kan nyde en kold øl i slutningen af dagen. Efter en lang dags sightseeing kan I flade ud i hotellets sauna og dampbad. For motionisterne er der også mulighed for at holde formen ved lige i fitnesscentret.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De smagfuldt indrettede dobbeltværelser har en behagelig dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol. Desuden har de alle TV, telefon, aircondition og eget badeværelse.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Turistskat: 5% per person af prisen for hotelopholdet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år og 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet (i forældres seng)
Børn i alderen 6-13 år: 50% rabat på hotelværelset i ekstraseng (kun ved forespørgsel)
Børn fra 14 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Parkering koster 12 € om dagen (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger i et roligt kvarter men blot 350 meter fra den nærmeste metrostation, Boddinstrasse, hvorfra det kun tager et kvarter til centrum af Berlin.

Mercure Hotel Berlin Tempelhof
Hermannstrasse 214-216
12049 Berlin
Tyskland