Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Egen bolig på Malta

 • Solferie
 • 4, 5, 7 eller 14 overnatninger
 • San Pawl il-Baħar
Pris fra kr. 1.339,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til middelhavsperlen Malta og bo i egen lejlighed: 7 eller 14 overnatninger med adgang til saltvandspool, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg

Savner I en familievenlig solferie med masser af strand i storslåede omgivelser? Så flyv med til billedskønne Malta og få sol, hav og unikke naturoplevelser med indlogering i egen bolig. Malta er en fantastisk feriedestination: Landet har ikke kun et mildt klima og solrigt klima, men også 500 år gamle fæstninger og en dramatisk natur med klippeformationer og krystalklart vand. Øen byder på Europas bedste dykkersteder, antikke ruiner, autentiske landsbyer og lækre spisesteder, og så tager det ikke mere end en time at komme fra den ene ende til den anden! Det bliver årets bedste solferie!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i 2-, 3- eller 4-personerslejlighed på Hotel White Dolphin***
 • Mulighed for opgradering til morgenmad
 • Fri afbenyttelse af udendørs saltvandspool (april-oktober)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg til Malta
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem hotellet og Sliema-færgen
 • Bådtur til Gozo og Comino inkl. transport (fra 13 år)
 • Bådtur til Gozo og Comino inkl. transport (3-12 år)
 • Havnerundfart (fra 13 år)
 • Havnerundfart (0-12 år)
 • Heldagsudflugt i jeep (fra 13 år)
 • Heldagsudflugt i jeep (3-12 år)
 • Marsaxklokk Marked og Blue Grotto (kun om søndagen)
Pragtfulde Malta

Middelhavets smukkeste perle Malta byder på en skøn kombination af sol, strand, afslapning, kultur og sjove aktiviteter! I hovedstaden Valletta findes der masser af spændende butikker, markeder, historiske bygninger og pladser, der summer af liv. I kan også besøge den gamle fæstningsby Mdina, der bl.a. huser katedralen St. Paul og det naturhistoriske museum. Det er også værd at tage på en dagsudflugt til den bilfri ø Comino, der udover en fantastisk blå lagune også er kendt som et paradis for dykkere og vindsurfere. Vil I hellere dase? Så tag til en af de herlige stande eller promenér i bugten ved Qawra, kun 5 minutter på gåben fra hotellet.

White Dolphin

 • Hotel
 • San Pawl il-Baħar, Malta
White Dolphin Complex

I bor på et hyggeligt, centralt beliggende hotel med swimmingpool, have og et fællesområde med udsigt over bugten. Restauranten serverer middelhavsretter, og i det omkringliggende område finder I også masser af barer og spisesteder. Strandpromenaderne omkring byerne Qawra og Bugibba er f.eks. kun 5 minutters gang fra hotellet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og i højsæsonen kan I glæde jer til aftenarrangementer med underholdning.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
2 people apart

2-personerslejlighed

2 voksne per lejlighed

Jeres hyggelige lejlighed har plads til 2 personer og 1 barn 0-1 år. Den er udstyret med tekøkken, køleskab, mikroovn eller ovn, service samt potter og pander. Lejligheden har privat badeværelse og soveværelse med 2 enkeltsenge.

3 people

3-personerslejlighed

3 voksne per lejlighed

Jeres hyggelige lejlighed har plads til 3 personer og 1 barn 0-1 år. Den er udstyret med tekøkken, køleskab, mikroovn eller ovn, service samt potter og pander. Lejligheden har privat badeværelse og 3 sengepladser.

4 people

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

Jeres familievenlige lejlighed har plads til 4 personer og 1 barn 0-1 år. Den er udstyret med tekøkken, køleskab, mikroovn eller ovn, service samt potter og pander. Lejligheden har privat badeværelse og 4 sengepladser. Nogle af 4-personerslejlighederne har altan.

Valgfrie udflugter

Vil I have den ultimative ferieoplevelse på Malta, anbefaler vi, at I tilkøber en eller flere af de spændende udflugter, som lader jer udforske øen på land og til havs. Priser vises i 2. trin af bookingprocessen, og I vil modtage al information, når I tjekker ind

 • Heldagsudflugt i jeep på øen Gozo. Den grønne naboø til Malta byder på masser af skønne baggrunde til ferieselfierne. I transporteres fra hotellet til færgen og på Gozo kører I rundt i jeep med engelsktalende guide. På turen rundt gør I blandt andet holdt ved den betagende Calypsogrotte, hovedbyen Victoria og de storslåede Sanap-klipper. Inkl. guide, transport til og fra hotellet og sejltur.
 • Havnerundfart: Denne guidede sejltur i Valletta lader jer opleve Malta fra vandsiden. Valletta er omgivet af to naturlige havne, Marsamxetto og Grand Port, som I får lov til at lære at kende under rundfarten. I får udsyn til monumenter og seværdigheder, som kun er synlige fra havet. Transport fra hotellet til kajen er ekskluderet men kan tilkøbes i forbindelse med bookingen.
 • Udflugt til Marsaxlokk markedet og Blue Grotto. På Maltas østkyst ligger den bedårende lille fiskerby Marsaxlokk. Byen er kendt for sit marked, som tiltrækker både lokale og turister, der vil gøre en god handel. Her kan I ose mellem alt fra friskganget fisk og sprøde grøntsager til smykker, tøj og kuriøsiteter. Denne udflugt indeholder ligeledes en tur til mytiske Blue Grotto. Dette er blot en ud af en række af undersøiske huler på sydsiden af Malta. Mellem solopgang og middagstid reflekteres sollyset i vandet, og det mest fantastiske blå lys reflekteres på hele grottevæggen. Al transport er inkluderet. Bemærk venligst at der kan være gebyr for sejlads og eventuel turistskat.
Vejret på Malta

Laveste og højeste temperaturer på Malta:

Januar: 9°C - 15°C
Februar: 9°C - 15°C
Marts: 10°C - 17°C
April: 12°C - 19°C
Maj: 15°C - 23°C
Juni: 19°C - 27°C
Juli: 21°C - 30°C
August: 22°C 30°C
September: 20°C - 27°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 14°C - 20°C
December: 11°C - 17°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

2-personerslejlighed: Maks. 2 personer
3-personerslejlighed: Min. og maks. 3 personer (heraf min. 2 voksne)
4-personerslejlighed: Min. og maks. 4 personer (heraf min. 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 2-11 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelopholdet (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af ledighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi koster 0,60 € per time (betales på hotellet)

Parkering

Der er gratis offentlig parkering nær hotellet

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Udendørs saltvandspool

Saltvandspoolen er åben mellem april og oktober fra kl. 09.00 til kl. 18.00 (afhængigt af vejrforhold)

Valgfrie udflugter

I har mulighed for at tilkøbe udflugter i bookingprocessen. I modtager al information om tilkøbte udflugter sammen ved check-ind på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bliver modtaget i lufthavnen af jeres chauffør, som vil holde et skilt med TravelBirds logo på

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger på den nordlige del af Malta kun 5 minutters gang fra strandpromenaderne Qawra og Bugibba. I har knap 20 km til hovedstaden Valletta og ca. 11 km til Mdina.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice