• Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Romantik i hjertet af Gdańsk

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Gdansk
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 10 gange

2, 3 eller 4 overnatninger på det 4* Hotel Almond i hjertet af polske Gdańsk med adgang til wellnessområde, morgenmad, fly tur-retur samt transfer

Trænger I til en miniferie med pulserende storbystemning, historie, kultur og fuld valuta for pengene? Så er polske Gdańsk en ideel miniferie for jer! Med fokus på romantik og velvære kan I nyde 2, 3 eller 4 nætter på det 4-stjernede Hotel Almond. Oplev de maleriske stræder, drik en kold Żywiec i eftermiddagssolen, og lad jer fortrylle af den romantiske atmosfære i kystbyen, mens I holder hinanden i hånden. Når fødderne trænger til hvile, kan I lade op i hotellets wellnessområde med boblebad, sauna og pool. Gdańsk er en af Polens smukkeste storbyer med farverige bygninger, livlige parker og masser af kulturelle oplevelser på byens museer og gallerier. Gdańsk kan let udforskes til fods, så pak behageligt fodtøj, og flyv med på miniferie til den charmerende storby.

Inklusive
 • Hotel Almond: 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Malmø, Aarhus, Hamborg, København, Billund til Gdansk tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Adgang til pool og wellnessområde
 • Leje af vandrestave
Velkommen til Gdańsk

Gdańsk er en fremragende destination for en afslappende miniferie eller en historisk weekend fuld af spændende sightseeing, stemningsfulde barer og hyggelige caféer. Hansestaden var i middelalderen et blomstrende handelscentrum grundet sin beliggenhed ved Det Baltiske Hav. Som medlem af Hanseforbundet mærker man som besøgende tydeligt fortidens islæt i storbyens panorama. Slentr i Gdańsks berømte 'downtown' langs de farvestrålende huse, tag en smutvej gennem de mange rustikke sidegader, og fortab jer i shopping og polske delikatesser. Om aftenen kan I få et festmåltid uden at sprænge budgettet, så fyr op for hyggen med et glas bobler til maden — måske endda i stearinlysets skær med udsigt til den beundringsfulde Motława-flod.

Hotel Almond

 • Hotel
 • Gdansk, Polen
Hotel

Det moderne 4-stjernede Hotel Almond er en skøn base for en storbyferie i Gdańsk. Hotellet ligger centralt i byen, så I er tæt på sightseeing og nye oplevelser. Boutiquehotellet er indbygget i en gammel fabrik, hvilket forener historie og modernitet på en fin måde. Gdańsks gamle bydel og Motława er kun 5 minutter væk på gåben. Den anerkendte hotelrestaurant Magiel med udsigt til byen serverer imponerende internationale og regionale retter. Restaurant Magiel er ideel til en romantisk aften med gourmetretter i stilfulde og elegante rammer. Glæd jer også til at nyde hotellets wellnesscenter med sauna, tyrkisk bad, spabad og indendørs swimmingpool. I kan tilkøbe skønheds- og massagebehandlinger, hvis I har lyst til at skrue ekstra op for selvforkælelsen, men det er en god ide at bestille tid i forvejen, da der hurtigt bliver fuldt booket.

 • +11
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor i et hyggeligt og lyst dobbeltværelse på 20 m². Værelset er udstyret med aircondition, TV, skrivebord og minibar. Jeres rummelige badeværelse har hårtørrer, toiletartikler samt bløde badekåber og tøfler.

Vi anbefaler

 • I kan beundre udsigten fra den imponerende Maria kirke i den gamle bydel, som udover sin udsigt er interessant, da den er verdens største murstenskirke!
 • Shop amok i kendte modebutikker og håndlavede ravsmykker: Gdansk er en god shoppeby med tradition for håndværk og kvalitetsproduktion.
 • Tag på smagning i byens mikrobryggerier og nyd unikke smagsvarianter! Der er nok at vælge i mellem, men hvis I kun skal vælge ét bryggeri, er Brovarnia (17), en bar med øl fra eget mikrobryggeri, i Hotel Gdansk anbefalelsesværdig!
 • Besøg den elegante bygning Artus Court bygning, som er en del af Gdańsk Historiske Museum og en meget berømt turistattraktion.
 • En af de lækreste polske delikatesser er den polske pierogi! Den lille indbagte pude er fyldt med lækkerier og nydes bedst med en iskold, polsk øl. Velbekomme!
 • Har I lyst til en lille udflugt, så tag til Gdynia og besøg Solidaritetsmuseet for en historisk oplevelse.
 • Solen skinner, og I får lyst til en svømmetur. Det kan let klares med en kort togtur til Sopot strand og en badetur i Det Baltiske Hav!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 2,20 PLN per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 4 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-4 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering (betales på hotellet):

Udendørs parkering: 30 PLN per dag
Parkeringsgarage: 40 PLN per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Wellnessområde

Boblebad
Saunaer
Swimmingpool

Wellnessområdet har åbent hver dag mellem kl. 08.00 og kl. 22.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid. Jeres chauffør vil modtage jer i lufthavnen med et skilt med jeres navn eller Travelbird påskrevet. Køreturen tager cirka 30 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger centralt i Gdańsk blot 5 minutters gang fra den gamle bydel og Motława-floden. Der er cirka 16 km til lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice