Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev Portugals perler – Lissabon, Aveiro og Porto

 • Rundrejse
 • 7 eller 9 overnatninger
 • Portugal
Pris fra kr. 5.109,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På rundrejse i Portugal: Tilbring 7 eller 9 overnatninger i Lissabon, Aveiro og Porto inkl. morgenmad, fly fra København eller Hamborg samt lejebil

Oplev noget af det bedste, Portugal har at byde på, med denne rundrejse på 7 eller 9 overnatninger til Lissabon, Aveiro og Porto! I har en lejebil under hele opholdet, og selvom ruten ligger fast, bestemmer I selv tempoet, og hvad I vil se på vejen. Kør med de gule sporvogne i Lissabon, sejl gennem Aveiros kanaler, og tag på portvinssmagning i Porto. Hver by har sin helt egen charme, der bare venter på at blive opdaget – smuk, gotisk arkitektur, munter stemning og fado-musik på de hyggelige vinbarer, og et smagfuldt køkken. Det bliver en uforglemmelig rejse gennem Portugal!

Inklusive
 • Rundrejse i Portugal med 7 eller 9 overnatninger
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på SANA Reno Hotel*** i Lissabon
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Aveiro City Lodge*** i Aveiro
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på ClipHotel*** i Porto
 • 1 overnatning i dobbeltværelse på SANA Reno Hotel*** i Lissabon
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Lissabon
 • Lejebil under opholdet (Peugot 107 eller tilsvarende til maks. 2 personer)
 • Håndbagage
 1. Dag 1 & 2: Lissabon

  I starter jeres ferie med 2 overnatninger i Lissabon. Ved ankomsten til lufthavnen henter I jeres lejebil, og så kører I hen til jeres første hotel og checker ind. Herefter ligger Portugals fortryllende hovedstad for jeres fødder! Denne historiske by strækker sine farverige huse, kringlede gader og gotiske arkitektur over 7 bakker, og fra hvert udkigspunkt i byen, kaldet "miradouros", får I en flot, ny udsigt over havet, det smukke landskab og det myldrende byliv. Tag en tur med de ikoniske, gule sporvogne og slå jer ned med et glas vin og lidt "bacalhau", en delikatesse med tørret, saltet torsk. Overalt i byen finder I gotiske kirker, farverige mosaikker på murene, spændende museer og hyggelige vinbarer. Bestig tårnet i Belém og prøv de lækre cremekager "pasteis de nata", udforsk de kringlede gader i det middelalderlige Alfama-kvarter, eller gå i butikker i det trendy Bairro Alto-kvarter.

  Vil I på en dagstur fra Lissabon, kan I med fordel besøge Sintra, der ligger ca. 30 km herfra. Sintra fortryller med sine dybe skove, stejle klipper, smukke haver og historiske seværdigheder. Vi anbefaler at se Palácio Nacional, et imponerende palads fra det 14. århundrede, det flotte mauriske slot, Castelo dos Mouros fra det 8. århundrede, og det overdådige Palácio da Pena, der blev bygget af en tysk baron i det 19. århundrede.

  pool

  SANA Reno Hotel

  • Hotel
  • Lissabon, Portugal
  pool

  Under jeres ophold i Lissabon bor I på det hyggelige SANA Reno Hotel. Hver morgen står I op til morgenmad, og trænger I til at slappe af efter en oplevelsesrig dag, kan I slappe af i hotellets swimmingpool på taget, i boblebadet eller i saunaen (mod gebyr). Hotellet ligger ca. 500 meter fra metrostoppet Saldanha, og det tager ca. et kvarter at komme ind til centrum af byen.

  Læs mere
  • +1
 2. Dag 3 & 4: Aveiro (dag 3-5 ved 9 overnatninger)

  Nu går turen videre til Aveiro, og det tager ca. 2½ time at køre hertil. På vejen kan I gøre holdt i Figueira da Foz, hvor I kan snuppe et par timer ved byens strand og nyde den afslappede stemning i kystbyen. I kan også vælge at slå vejen forbi Coimbra, hvor den portugisiske historie er til at tage og føle på i byens gamle, middelalderlige midte. Vel ankommet i Aveiro checker I ind på jeres hotel, og denne by egner sig perfekt til at blive udforsket til fods – eller til vands! Hop på en af de farverige "moliceiros", gamle træbåde der blev brugt til at samle tang, og glid gennem de maleriske kanaler og under små broer. Langs byens hovedkanal ligger der flotte bygninger i art nouveau-stil, og det er bestemt værd at besøge Aveiro Museum, hvor I bl.a. kan se Prinsesse Skt. Joanas grav samt de gyldne træudskæringer og farverige mosaikker i Jesuskirken. Glem heller ikke at smage på byens lækkerier såsom bagte eller marinerede ål samt "ovos moles", søde æg pakket ind i en sprød vaffel.

  Room

  Aveiro City Lodge

  • Hotel
  • Aveiro, Portugal
  Room

  På Aveiro City Lodge kan I se frem til et afslappende ophold i gåafstand til flere af byens seværdigheder. Der serveres morgenmad i en lille café rundt om hjørnet fra hotellet. I kan slappe af med en drink på hotellets tagterrasse, hvor der også er boblebad med en herlig udsigt! Fra hotellet har I ca. halvanden kilometer til byens togstation.

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Porto (dag 6-8 ved 9 overnatninger)

  Næste stop på rejsen er billedskønne Porto, der er en af Europas ældste og mest charmerende byer. Her har I 2 eller 3 overnatninger, og det tager ca. tre kvarter at køre hertil. Porto giver jer et indblik i en svunden tid, når I går langs de brostensbelagte gader og blandt smuk arkitektur, små butikker, imponerende kirker og stemningsfulde caféer. Her er mulighed for at få en fantastisk udsigt over byens tage og myldrende gader fra udkigspunkter som Jardim do Morro i Vila Nova di Gaia og Sé-katedralens terrasse. Gå heller ikke glip af et besøg til det imponerende Museu da Misericórdia do Porto, hvor I kan se en flot samling af religiøs kunst fra det 15.-17. århundrede samt de enorme, håndmalede mosaikker i kirken Igreja da Misericórdia. Porto byder desuden på et sandt paradis for foodies – her er alt fra Michelin-restauranter til små, familiedrevne "tascas" (tavernaer), og I kan smage friske, håndlavede produkter på markedet Mercado do Bolhão. Et af de største trækplastre er nok de famøse portvinskældre i Vila Nova di Gaia, hvor I kan prøvesmage de mørkerøde dråber og lære om portvinens historie. Besøg f.eks. Real Companhia Velha, der med sine mere end 250 år er Portugals ældste portvinsproducent!

  På rejsens 8. eller 10. dag er det nu på tide at sige farvel til Portugal. I kører tilbage til lufthavnen og afleverer lejebilen, og så går turen tilbage til Danmark.

  Hotel

  ClipHotel

  • Hotel
  • Vila Nova de Gaia, Portugal
  Hotel

  ClipHotel ligger i Vila Nova de Gaia lige syd for Porto. Herfra er der gode forbindelser fra João de Deus metrostation, der ligger kun 50 meter væk, til centrum af Porto. Hotellet er moderne indrettet, og I kan nyde en drink i baren, læse i en af de gratis internationale aviser eller gå på jagt efter en god bog i hotellets Book Exchange Corner.

  Læs mere
  • +4
 4. Dag 7 & 8: Tilbage i Lissabon (dag 9-10 ved 10 overnatninger)

  Så går turen tilbage til Lissabon. Her kan I nå at udforske nogle af de ting, I ikke nåede på de 2 første dage i byen. I kan f.eks. besøge industrikomplekset LxFactory der i dag er et kulturelt mekka med caféer, restauranter, trendy butikker og gallerier. I kan også slå vejen forbi det imponerende kloster Mosteiro dos Jerónimos, der blev bygget til ære for Vasco da Gama, der fandt søruten til Indien i 1498. Når I nu er her i Belém-kvarteret, kan I desuden se det flotte Belém-tårn, tage på museum og nyde en dejlig middag på en af de hyggelige restauranter, inden turen går til Danmark igen.

  pool

  SANA Reno Hotel

  • Hotel
  • Lissabon, Portugal
  pool

  Under jeres ophold i Lissabon bor I på det hyggelige SANA Reno Hotel. Hver morgen står I op til morgenmad, og trænger I til at slappe af efter en oplevelsesrig dag, kan I slappe af i hotellets swimmingpool på taget, i boblebadet eller i saunaen (mod gebyr). Hotellet ligger ca. 500 meter fra metrostoppet Saldanha, og det tager ca. et kvarter at komme ind til centrum af byen.

  Læs mere
  • +1
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Parkering på hotellerne
 • Benzin
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på hotellerne

Fra kl. 14.00 på alle hoteller

Check-ud fra hotellerne

Inden kl. 12.00 på alle hoteller

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset og lejebilen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på alle hoteller

Parkering

SANA Reno Hotel: 15 € per døgn
Aveiro City Lodge: Offentlig parkering nær hotellet
ClipHotel: 7 € per døgn

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice