Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hyggelige Lübeck med middag og wellness

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Lübeck
kr. 1.108,- -27%
Pris fra kr. 819,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg hyggelige Lübeck: 3, 4 eller 6 dage på det 4-stjernede Hotel Hanseatischer Hof inkl. morgenmad, middag, bådtur og wellness

Lübeck er kendt for sin spændende historie, marcipan-produktion, lækre øl og sprudlende kulturliv. Der er lidt for enhver smag i Lübeck, hvad end I er til arkitektur eller shopping, for blandt charmerende bindingsværkshuse og smukke kirker ligger butikkerne som perler på en snor. I bor på det 4-stjernede Hotel Hanseatischer Hof, hvor I kan nyde morgenmad, en middag og slappe af i wellness-området. Så pak bilen og tag til skønne Lübeck!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Hanseatischer Hof****
 • Morgenmad
 • 1x aftenbuffet ved 2 nætter 2x aftensbuffet ved 3 nætter eller 3x aftensbuffet ved 5 nætter
 • Bådtur
 • Adgang til wellness-område med swimmingpool og sauna (fra 16 år)
På opdagelse i Lübeck

Lübeck ligger i smukke omgivelser ved floden Trave i Schleswig-Holsten, og i 1987 blev Lübeck optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Med sine spændende bygninger, butikker, cafeer og restauranter er det en fornøjelse at besøge Lübeck, der har en masse at byde på. Lübeck er kendt for sin flotte arkitektur og bevarede husfacader, der giver byen et charmerende præg og fortæller historier om en svunden tid. For jer der er interesseret i arkitektur og historie, vil Lübeck derfor være en særlig spændende destination — byen har også huset flere store tyske personligheder som politikeren Willy Brandt og forfatteren Thomas Mann. På denne ferie får I også mulighed for at se nærmere på Lübeck fra vandet via den inkluderede bådtur. God tur til Lübeck!

Hanseatischer Hof Lübeck

 • Hotel
 • Lübeck, Tyskland
wellness © Hotel Hanseatischer Hof

Det elegante, 4-stjernede hotel ligger centralt i Lübeck, kun 5 minutters gang fra byens hovedbanegård. Hotellet har to restauranter, hvor der hver morgen bliver serveret morgenmad, og resten af dagen kreerer kokkene nordtyske specialiteter og fiskeretter. Er vejret til det, kan I også nyde jeres måltider på terrassen. Hotellet har sit eget wellnessområde, Bella Vita Spa, og her kan I benytte jer af swimmingpoolen og saunaområdet samt (mod gebyr) bestille massagebehandlinger.

 • +8
Læs mere
room © Hotel Hanseatischer Hof

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor i et standard dobbeltværelse, som er fint indrettet med kirsebærtræmøbler og udstyret med TV, aircondition, køleskab, skrivebord, altan samt badeværelse.

Tips til Lübeck

 • Nobelprismodtageren Thomas Mann, der blandt andet har skrevet "Døden i Venedig", er født og opvokset i Lübeck. I kan besøge den legendariske bygning hvor et af hans mest berømte værker finder sted, nemlig "Buddenbrooks". Her er der bl.a. er en udstilling med gamle manuskripter og en hyggelig museumsbutik med mange af forfatterens værker.
 • Et af Lübecks mest kendte seværdigheder er Holstentor, der er en af byens 4 byporte. Holstentor blev opført i 1498, og dette imponerende bygningsværk er helt bestemt et besøg værd.
 • Det smukke rådhus i Lübeck blev opført i 1230 og er en imponerende arkitektonisk oplevelse. Foran rådhuset bruges den hyggelige rådhusplads ofte som frugt- og grøntmarked og om vinteren omdannes rådhuspladsen til et julemarked, der er berømt over det meste af Nordtyskland for julepynten, glühwein og garanteret god stemning.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hanseatischer Hof Lübeck. Du indgår derfor direkte aftale med Hanseatischer Hof Lübeck. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 8 € per dag (Afhængig af tilgængelighed)

Bådtur

I vil modtage billetter til bådtur i Lübeck Havn ved ankomst på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool har åben mandag-fredag fra kl. 09.00-22.00 og lørdag-søndag fra kl. 07.30-22.00. Børn under 16 år har ikke adgang til pool-området.

Sted

Lübeck ligger i den nordlige del af Tyskland, cirka 60 km nordøst for Hamborg, og har nem adgang til Østersøen. Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra Lübeck Hovedbanegård.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice