Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning i naturskønne Lüneburger Heide

 • Miniferie
 • 2 eller 4 overnatninger
 • Schneverdingen
kr. 904,- -45%
Pris fra kr. 499,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til afslapning i det smukke naturområde Lüneburger Heide i Nordtyskland: 2, 3 eller 4 overnatninger på det charmerende Hotel Schäferhof inkl. morgenmad og 1x 3-retters middag

Træk stikket ud, og hengiv jer til komplet ro og afslapning i Lüneburger Heide. Dette helt unikke naturområde i Nordtyskland lokker med sine farverige landskaber og dejlige vandreruter. I bor på det hyggelige Hotel Schäferhof, hvor I kan nyde morgenmaden med udsigt over den enestående hede, og under jeres ophold står den også på en 3-retters middag. Velbekomme og god fornøjelse!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Schäferhof***
 • Morgenmadsbuffet
 • 1x 3-retters middag
 • 1x flaske vand ved ankomst
 • Gratis parkering
Lüneburger Heide

Oplev et af Tysklands smukkeste og mest berømte naturområder! Lüneburger Heide er fuld af oplevelser året rundt: Oplev heden på to hjul, fra hesteryg eller på en spændende vandretur! Med en køretur på bare 2½ time fra grænsen skal I ikke rejse særligt langt for at nå denne charmerende naturperle, der helt sikkert er et besøg værd. For de historieinteresserede byder området på smukke gamle slotte, klostre og møller, mens de naturinteresserede kan udforske lyngheden i Naturpark Lüneburger Heide eller se vilde og eksotiske dyr i dyreparken Serengeti-Park i Hodenhagen. Besøg også højmosen Pietzmoor, der er en af områdets største attraktioner. Her er en helt unik flora og fauna og et stort net af smukke vandreruter. Lüneburger Heide er et af de ældste naturbeskyttede områder i Tyskland, og det farverige landskab er helt sikkert turen værd. Her er altså masser af sjove aktiviteter for både store og små!

Hotel Schäferhof

 • Hotel
 • Schneverdingen, Tyskland
Hotel

Hotellet ligger i naturskønne omgivelser ved lyng og mose og blot et par minutter fra byen Schneverdingen. Hotellet er et traditionelt bindingsværkshus og yderst charmerende. Jeres morgenmad serveres i den fine vinterhave med udsigt over den farverige hede, og under jeres ophold får I også fornøjelsen af en 3-retters middag i den flotte restaurant. Er vejret til det, bør I også nyde en stille stund på hotellets terrasse under trækronerne.

Læs mere
Standard

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne er indrettet med rustikke træmøbler, og udtrykket er klassisk og hyggeligt. Værelserne er 20 m² store og har alle privat badeværelse, siddeområde og TV.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,60 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Schäferhof. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Schäferhof. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 18:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn op til 2 år

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 7 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

WiFi er ikke tilgængeligt

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i rolige omgivelser lige uden for byen Schneverdingen knap 70 kilometer fra Hamborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice