Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Slow food i italienske Piemonte i 2018

 • Miniferie
 • Pollenzo
kr. 1.711,- -24%
Pris fra kr. 1.309,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd livet og italiens fantastiske gastronomi: 4 eller 7 dage på Albergo la Corte Albertina inkl. slow food morgenmad, adgang til vinkældrene i Banca del Vino og slottet Grinzane Cavour der er på UNESCO verdensarvsliste

Glæd jer til en ferie blandt vinmarker og masser af italiensk idyl i vidunderlige Piemonte — regionen der byder på fantastiske landskaber og lækre italienske specialiteter. I bor på det historiske Albergo la Corte Albertina, hvor I kan nyde jeres morgenmad lavet på slow food konceptet, der er særlig kendt og udbredt i området. I kan besøge vinkælderen Banca del Vino og gå på opdagelse i slottet di Grinzane Cavour. Så find appetitten og jeres indre livsnydere frem - skønne Piemonte venter på jer!

Inklusive
 • 3 eller 6 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år + 1 barn 3-16 år) på Albergo La Corte Albertina***
 • Morgenmadsbuffet med slow food produkter
 • Entré til vinkælderen Banca del Vino
 • Entré til slottet di Grinzane Cavour
 • 10% rabat på restaurant Garden på hotellet Albergo dell’Agenzia
 • 10% rabat på greenfee til Golfklubben Cherasco
 • Swimmingpool på hotellet
 • Gratis parkering
Nyd livet i Piemonte

Glæd jer til en ferie i helt vidunderlige omgivelser — omgivet af grønne vinmarker og italiensk idyl kan I lade tiden stå stille og nyde hinandens selskab. I Piemonte kan I for alvor nyde Italiens herlige specialiteter og gå på opdagelse i alverdens lækre vine, trøfler og regionens slow food kultur. Besøg den lille by Bra — slowfood-bevægelsens hjemby. Madbevægelsen blev grundlagt helt tilbage i 1898, og hovedprincipperne er at promovere og bevare det traditionelle og lokale køkken, baseret på sæsonens frugt og grønt. Slowfood-bevægelsen ønsker at gøre op med fastfood-industrien og den måde, man i dag ofte behandler råvarer på. I byen finder I både vin-museet Banco del Vino og Universitetet for Gastronomi og Slow Food. I områdets mange restauranter kan I nyde måltider tilberedt på disse gamle, traditionelle principper med lokale og friske råvarer. I kan besøge slottet Grinzane Cavour. Her kan I få et indblik i landbruget og vinproduktionen i området, og flere af bygningens værelser rummer permanente udstillinger af bl.a. køkkenredskaber, udstyr til fremstilling af vin, diverse landbrugsredskaber og et vin-destilleri fra 1700-tallet. Velkommen til Italien!

Hotel La Corte Albertina

 • Hotel
 • Pollenzo, Italien
La Corte Albertina

Hotel La Corte Albertina ligger i skønne omgivelser i Piemonte. Blandt vinranker og lækre italienske specialiteter kan I slappe af og nyde livet. Denne historiske bygning kombinerer italiensk landidyl og komfort. På hotellet kan I nyde en daglig morgenmad, som er tilberedt af italienske slowfood-produkter. Gæster på Albergo la Corte Albertina kan benytte den nærliggende bar og restaurant på søsterhotellet Albergo dell’Agenzia.

 • +7
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne på hotellet kombinerer bygningens rustikke charme med hygge og komfort. Dette enkle dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng, et bord og en stol samt et privat badeværelse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Albergo Dell' Agenzia. Du indgår derfor direkte aftale med Albergo Dell' Agenzia. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år + 1 barn 3-16 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet og sover i forældrenes seng
Børn i alderen 3-16 år: Får 50% rabat på hotellet

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe ét kæledyr gratis på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben fra februar til september (afhængig af vejret)

Adgangsbilletter

I modtager entrébilletter til vinkælderen Banca del Vino og slottet di Grinzane Cavour ved ankomst på hotellet

Sted

Hotel La Corte Albertina ligger i skønne omgivelser i Piemonte ca. 150 km sydvest for Milano og ca. 60 km syd for Torino. Både i Milano og Torino finder I en lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice