Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4-stjernet ferieresort på Côte d'Azur

 • Solferie
 • Mandelieu-La Napoule
Pris fra kr. 1.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd solen, havet og stranden på glamourøse Côte d'Azur: Tilbring 3, 4 eller 8 dage i egen lejlighed til 4 personer i det 4-stjernede ferieresort Mimozas Resort Cannes på den franske Riviera inkl. morgenmad og en 3-retters middag

Forestil jer dette: Skønne middelhavsstrande så langt øjet rækker, livlige markeder fulde af friske grøntsager og velsmagende lokale delikatesser, duftende citrusblomster og idylliske lystbådehavne, hvor filmstjernerne nyder solen på deres store yachter. Alt det og meget mere kan I se frem til på jeres ferie til altid fantastiske Côte d'Azur! Her tilbringer I 3, 4 eller 8 dage kun 8 kilometer fra Cannes i det 4-stjernede ferieresort Mimozas Resort Cannes inkl. morgenmad og en 3-retters middag. Så pak solhatten og glæd jer til Middelhavets varme, solskin, idylliske landsbyer og glamourøse byer på Middelhavets perle Côte d'Azur.

Inklusive
 • 2, 3 eller 7 overnatninger i lejlighed (maks. 4 voksne) i Mimozas Resort Cannes****
 • Morgenmad
 • 1x 3-retters middag
Côte d'Azur

Velkommen til Middelhavets perle på den franske Riviera! Côte d'Azur er indbegrebet af glamour og er det foretrukne feriested for flere af Hollywoods største stjerner. Og det er med god grund! Her kan I boltre jer I det azurblå Middelhav, suge solen til jer på de lange strande, nyde af de lokale delikatesser og gå langs de solbeskinnede strandpromenader, hvor I kan søge skygge under de grønne palmer. Er I til shopping, kan I finde de bedste modebutikker i storbyerne langs kysten, men I kan også gå på opdagelse i de utallige små idylliske landsbyer og den fantastiske natur, som området byder på. Skal jeres ferie bestå af sol, strand, glamour og fantastiske oplevelser, er Côte d'Azur den perfekte feriedestination!

Mimozas Resort Cannes

 • Hotel
 • Mandelieu-La Napoule, Frankrig
Swimming pool

1 kilometer fra stranden og 8 kilometer fra Cannes finder I det 4-stjernede ferieresort Mimozas Resort Cannes. Resortet byder på en poolbar, en restaurant, hvor I kan nyde lokale retter, loungebaren Le Jules, og trænger I til en omgang forkælelse, kan I besøge resortets wellnessområde med sauna, boblebad og tyrkisk bad (mod betaling).

 • +2
Læs mere
Appartement

Lejlighed

I jeres lejlighed finder I en stue med sovesofa og et separat soveværelse. I har et tekøkken udstyret med et komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn med grill, elektrisk kaffemaskine og elkedel. På det private badeværelse har I et badekar og hårtørrer. Derudover er lejligheden indrettet med en vaskemaskine, strygejern, fladskærms-TV og egen altan.

Vi anbefaler

 • Landsbyen, hvor jeres ferieresort ligger, udstråler fransk charme. På den ene side har I det smukke Middelhav, mens grønne klipper står majestætisk på den anden side. I den sydlige ende af jeres strand kan I besøge Château de Napoule, hvis tårn stammer fra det 11. århundrede.
 • I skal selvfølgelig tilbringe en dag eller to ved stranden, men I må heller ikke gå glip af de gode vandrestier i området. Syd for Mandelieu-la-Napoule finder I det vulkanske bjerg Mont San Peyre, hvorfra I har en storslået panoramaudsigt over området.
 • Vil I opleve mere af skønne Côte d'Azur? Så hop i bilen og kør langs Rivieraens smukkeste rute, Route du Mimosa, som med sine gyldne farver betragtes som den smukkeste kørerute i verden.
Vejret på Côte d'Azur

Laveste og højeste temperaturer på Côte d'Azur:
Januar: 5°C - 12°C
Februar: 5°C - 13°C
Marts: 7°C - 14°C
April: 9°C - 16°C
Maj: 12°C - 20°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 19°C - 27°C
August: 19°C - 27°C
September: 17°C - 24°C
Oktober: 13°C - 20°C
November: 8°C - 16°C
December: 5°C - 13°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,90 € per person per nat
 • Depositum for lejligheden: 300 € (tilbagebetales ved check-ud)
 • Parkering: 8 € per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Mimozas Resort Cannes. Du indgår derfor direkte aftale med Mimozas Resort Cannes. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

Lejlighed: Maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-12 år: 20% rabat
Børn over 12 år: Tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en lejlighed, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 8 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i lejligheden

Parkering

Parkering koster 8 € per dag (afhængigt af tilgængelighed)

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Poolrestaurant

Poolrestauranten er åben fra april

Sted

Resortet ligger 1 km fra stranden i Mandelieu-la-Napoule. Centrum af Cannes er mindre end otte kilometer væk. Fra Hamborg er afstanden omkring 1.500 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice