• Med indkvartering
 • Med oplevelse

Afslapning i Lübeck med dagsbillet til Holstein Therme

 • Wellness
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Lübeck
41 Anmeldelser
kr. 507,07 -12%
Pris fra kr. 449,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 325 gange

Nyd 2, 3 eller 4 dages ren afslapning ved Østersøen inkl. morgenmad og dagsbillet til wellness-centeret Holstein Therme

Sidste års wellnessfavorit er tilbage! Vover I at tage en dukkert i Østersøens forfriskende vand, eller er I mere til spa, velvære og ren afslaping? På dette ophold er der mulighed for begge dele. Tag væk fra hverdagens stress og jag, og lad jer forkæle i Lübeck, hvor I tilbringer 2, 3 eller 4 dage på det centralt beliggende ibis Lübeck City Hotel og samtidig får en dags adgang til wellness-centret Holstein Therme! Dette er en sand afslapningsferie for både krop og sjæl.

Inklusive
 • ibis Lübeck City: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Dagsbillet til Holstein Therme (fra 13 år og op)
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
Lübeck

Velkommen til Lübeck! Nordtysklands uofficielle kulturhovedstad var i middelalderen en af de vigtigste handelsbyer i det magtfulde Hanseforbund, og den spændende historie har virkelig sat sine spor i denne charmerende kulturby. Gå tur i den smukke gamle bymidte, lad jer imponere af den kæmpestore Mariekirke og de andre gotiske mesterværker, og besøg et af byens mange spændende museer. Fortiden som handelscentrum er bestemt ikke glemt i Lübeck, hvor der hver mandag og torsdag holdes marked på Rådhuspladsen, og hvor gågaden Breite Straße byder på et stort udvalg af spændende butikker. Husk også at smage på den berømte Lübecker Marzipan og den lokale specialitet Lübecker National, en herlig gryderet med svinekød og rodfrugter.

ibis Lübeck City

 • Hotel
 • Lübeck, Tyskland
Hotel

Jeres hotel Ibis Lübeck City er centralt beliggende i Lübeck i gåafstand til hovedbanegården. Her kan I glæde jer til et dejligt og komfortabelt ophold. Om morgenen står I op til en morgenbuffet, og det historiske centrum af Lübeck, med den berømte Holstentor, kan nemt nås på en gåtur.

 • +3
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

I bor på et af hotellets 85 værelser, hvor I kan se frem til ekstra høj sovekomfort med de særlige sweet-madrasser. Derudover har alle værelser klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis WiFi. Det private badeværelse har brusebad, toilet og hårtørrer.

Hotel

Enkeltværelse

Enkeltværelserne er udstyret med alle de samme faciliteter som dobbeltværelset, og I har klimaanlæg, fladskærms-TV og gratis WiFi. Det private badeværelse har brusebad, toilet og hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: Maks. 1 voksen
Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 8 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Hotellet har gratis parkering på stedet (afhængigt af tilgængelighed). Parkering i hotellets garage koster 6 € per dag

Holstein Therme

Åbningstider: Dagligt fra kl. 9.00 til kl. 22.00. Eventuelle ændringer kan forekomme. Vi anbefaler jer at holde jer opdateret på centrets hjemmeside.

I vil modtage et værdibevis med jeres bookingbekræftelse, som I skal udprinte og medbringe på hotellet, hvor I vil få værdibeviset ændret til en dagsbillet

Billetten inkluderet i dette tilbud gælder for børn fra 13 år og op.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe børn under 4 år, og det er ikke tilladt at bære badetøj ved benyttelse af saunaen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Nær den maleriske gamle bydel i Hansestaden Lübeck ligger det moderne hotel ibis Lübeck City. Togstationen i Lübeck kan nås inden for 800 meter, og hotellet har også let adgang til motorvej A1. Der er omkring 7 km fra hotellet til wellness-cenntret Holstein Therme.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice