Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Cykelferie langs den tyske Mosel-flod

Rundrejse 4 eller 5 overnatninger Tyskland

per person fra kr. 2.589,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Spændende cykelferie i Tyskland: Udforsk området omkring Mosel-floden på 5 eller 6 dages cykelferie inkl. ophold på 4 forskellige hoteller, morgenmad, bagagetransport, vinsmagning og meget mere

Så er det op på jernhesten! På denne cykelferie langs Mosel-floden kommer I til at opleve storslåede Trier, de fantastiske vine i Neumagen-Dhron, den arkitektoniske perle Traben-Trarbach og til slut den maleriske Cochem. Den snoede rute langs floden tager jer forbi store vinmarker, eventyrlige slotte og charmerende landsbyer. Vi har sørget for hoteller i 4 forskellige byer, morgenmad på alle hotellerne, vinsmagning i Neumagen-Dhron og transport af jeres cykler fra Cochem og retur til Trier. Så pust luft i dækkene og glæd jer til at cykle den smukke Mosel-region tyndt!

Inklusive
 • 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år):
 • 1 overnatning på Hotel Deutscher Hof (eller lignende) i Trier
 • 1 overnatning på Hotel-Restaurant Lekker (eller lignende) i Neumagen-Dhron
 • 1 overnatninger på Parkhotel Traben-Trarbach (eller lignende) i Traben-Trarbach
 • 1 overnatninger (2 ved 5 overnatninger) på Hotel Zehnthof (eller tilsvarende) i Cochem
 • Morgenmad på alle hoteller (mulighed for opgradering til halvpension i forbindelse med booking)
 • Bagagetransport (herunder forsikring for op til 700 €)
 • Vinsmagning af tre vine fra Moselle
 • Transport fra Cochem til Trier
 • Cykeltasker
 • Informationspakke med kort over ruten
 • Tog mellem Koblenz og Cochem ved 5 overnatninger
Tilvalg
 • Lejecykel
 1. Dag 1: Ankomst til Trier

  På den første dag af jeres cykelferie ankommer I til Trier, der er den ældste by i Tyskland. I kan parkere jeres bil på hotellet og derefter gå på opdagelse i byen. Trier har uendeligt meget at byde på blandt andet fortidslevn fra romertiden som Porta Nigra port og et amfiteater. Men Trier er meget mere end en gammel by med en lang historie. Byen er i dag en pulserende og livlig by med en bymidte fuld af hyggelige caféer og bistroer. Efter at have set byen kan I tage tilbage til jeres hotel og lade op til når jeres cykelferie for alvor starter i morgen.

  Hotel Deutscher Hof in Trier

  Hotel Trier, Tyskland

  Hotel Deutscher Hof er beliggende i centrum af Trier. Jeres værelse har eget badeværelse med badekar eller brusebad og hårtørrer. Om morgenen byder hotellet på morgenmadsbuffet i hotellets restaurant.

  Læs mere
 2. Dag 2: Neumagen-Dhron (45 km)

  I dag er det tid til at hoppe på cyklen og sætte kursen mod Neumagen-Dhron. Undervejs kommer I forbi bølgende bakker, den snoede Mosel-flod og landsbyen Schweich, hvor I kan gøre holdt og spise en god frokost.
  Når I når jeres endestation i Neumagen-Dhron, venter der jer en vinsmagning af 3 af regionens vine på hotellet. Neumagen-Dhron er en gammel vinby med en lang og stolt tradition af udvikling af regionens bedste vine. Skål!

  Hotel

  Hotel Lekkereller tilsvarende

  Hotel Neumagen-Dhron, Tyskland

  Hotellet har en rolig beliggenhed i den lille by Neumagen-Dhron. Hotellet har en god restuarant og en yderst gæstfri atmosfære. Hotellet har deusden en hyggelig have, en terrasse og en spændende vinkælder.

  Læs mere
 3. Dag 3: Traben-Trarbach (50 km)

  I dag går turen mod Traben-Trarbach. Undervejs vil I passere åbne vinmarker og landsbyen Berkankastel-Kues, som er fuld af farverige bindingsværkshuse, snoede veje og smalle brostensbelagte trapper. Her kan I gøre holdt og besøge byens rådhus, som blev bygget tilbage i 1608. Derefter er det op på sadlen igen, og inden længe vil I ankomme til Traben-Trarbach, der er en arkitektonisk perle ved Mosel-flodens bred. Her bliver I mødt af smukke Art Nouveau bygninger og ruinerne af slottet Grevenburg, som blev bygget i 1250. Byen ligger på begge sider af Mosel-floden og er forbundet af tre broer. Vil I vide mere om Traben-Trarbach og Mosel-flodens historie, er det helt sikkert værd at besøge Museum-Mittelmosel.

  hotel

  Parkhotel Traben-Trarbacheller tilsvarende

  Hotel Traben-Trarbach, Tyskland

  I finde dette charmerende hotel i hjertet af byen Traben-Trarbach. Det har en terrasse med en smuk udsigt over Mosel. De komfortable værelser på hotellet har eget badeværelse med badekar eller brusebad og toilet. I restauranten på hotellet serveres der morgenmadsbuffet hver morgen.

  Læs mere
 4. Dag 4: Cochem (56 km)

  I dag går turen mod jeres sidste stop, som er Cochem. Undervejs passerer I landsbyen Bremm, hvor I kan se ruinerne af klosteret Stuben. Dette kloster blev bygget i 1137 og ligger spredt ud over byens vinmarker. Undervejs kan I gøre holdt i Beilstein, som også er et besøg værd. Hvis vejret er godt, kan I her nyde kold øl på en udendørs restaurant eller café og besøge ruinerne af Metternich Slot. Ruten fortsætter derefter til Cochem, en by, der er bedst kendt for sit smukke slot, som har stået stolt i området i flere århundreder. Man ved ikke helt præcist, hvornår slottet blev bygget, men det menes at dets historie går længere tilbage end til det 12. århundrede. Her kan I garanteret få en masse gode billeder til fotoalbummene!

  Hotel Zehnthofeller tilsvarende

  Hotel Cochem, Tyskland

  Dette familiedrevne hotel ligger i nærheden af ​​Mosel-floden og tæt på centrum af Cochem. Hotellet har 23 værelser og en restaurant, der serverer vine fra Mosel-regionen. Jeres dobbeltværelse er indrettet med eget badeværelse.

  Læs mere
 5. Dag 5: Koblenz eller hjem til Danmark

  Hvis I har bestilt 4 overnatninger, er jeres cykelferie nu nået til enden. I dag bliver I fragtet tilbage til jeres bil som venter på jer ved det første hotel i Trier, og I kan herefter køre hjem til Danmark.

  Har I bestilt en ekstra overnatning, vil I i dag sætte kursen mod Koblenz, som er en cykeltur på cirka 50 kilometer. Her kan I vandre gennem den charmerende gamle bydel og langs floden, eller I kan tage med svævebanen mod fæstningen Ehrenbreitstein. På toppen venter der jer en storslået udsigt over området! Sidst på dagen tager I med toget tilbage til Cochem (ca. 35 minutter), hvor I har endnu en nat på samme hotel som dagen før. På dag 6 er jeres cykelferie forbi, og I vil blive kørt tilbage til jeres første hotel og bil i Trier, hvorefter I kan køre hjem til Danmark

  Hotel Zehnthofeller tilsvarende

  Hotel Cochem, Tyskland

  Dette familiedrevne hotel ligger i nærheden af ​​Mosel-floden og tæt på centrum af Cochem. Hotellet har 23 værelser og en restaurant, der serverer vine fra Mosel-regionen. Jeres dobbeltværelse er indrettet med eget badeværelse.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Cykel
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-11 år: 50% rabat
Børn i alderen 12-15 år: 25% rabat
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et gebyr på cirka 490 DKK for 4 overnatninger og 650 DKK for 5 overnatninger

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Parkering ved hotellet i Trier koster 5-10 € per dag

Cykelrute

På det første hotel vil I modtage en informationspakke, der indeholder et kort over cykelruten. Ruten vil på visse dage være op til 60 kilometer og kan derfor ikke anbefales til mindre børn

Internet

Internet er tilgængeligt mod et gebyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Bagagetransport

Jeres bagage bliver hentet hver morgen kl. 9.00 og kørt til jeres næste hotel. Bemærk venligst, at I selv skal transportere bagagen på toget tilbage til Trier