Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Ølsmagning i München

 • Storbyferie
 • München
Pris fra kr. 3.899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bayerske bajere i München: Tilbring 2 eller 3 overnatninger på Tryp München City Center Hotel inkl. morgenmad, ølsmagning og rundvisning, dagskort til offentlig transport og fly tur-retur fra København

Så står den på ægte bayerske bajere! Turen går til München, hvor I bor på det 4-stjernede Tryp München City Center midt i den sydtyske storby. Her kan I dykke ned i den sydtyske historie, kultur og natur, men hvad denne ferie først og fremmest handler om er øl. I skal nemlig på besøg på to af byens mest populære bryghuse, heriblandt det verdenskendte bryghus Hofbräuhaus, hvor I lærer om den bayerske bryggemetode og selvfølgelig får mulighed for at smage på de berømte øl. Prost!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Tryp München City Center****
 • Morgenmad
 • Ølsmagning og rundvisning på dag 2
 • Dagskort til offentlig transport
 • Bykort
 • Fly tur-retur fra København til München
 • Håndbagage
München

I Bayerns charmerende hovedstad kan I opleve den livlige Karlsplatz også kaldet "Stachus", det udendørs marked Viktualienmarkt og det gamle rådhus på Marienplatz. Tag et billede foran den smukke Frauenkirche eller foran det berømte kinesiske tårn i den engelske have, og udforsk den eksklusive shoppinggade Maximilianstraße. Efter en lang dag med sightseeing kan I hygge jer på en fortovscafé i den livlige bydel Schwabing eller nyde en lokalbrygget øl i en af byens mange Biergartens, før I vender tilbage til jeres hotel.

TRYP München City Center Hotel

 • Hotel
 • München, Tyskland
Hotel

Dette 4-stjernede hotel er den ideelle base for jeres ferie i München. Den nærmeste metrostation er 230 meter væk, og byens berømte torv er 1,6 km fra hotellet. Det moderne hotel serverer en morgenmadsbuffet hver morgen og om aftenen kan I besøge hotellets restaurant, hvor der serveres klassiske italienske retter.

 • +2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det moderne værelse er 15 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, fladskærms-TV og minibar. Badeværelset har et toilet, badekar/brusebad og hårtørrer.

Ølsmagning og rundvisning

På opholdets dag 2 skal I på en udflugt til to af byens mest populære bryghuse. Sidst på eftermiddagen mødes I med jeres guide på Marienplatz, og herfra vil I blive taget med til byens to mest populære bryghuse, heriblandt det verdenskendte Hofbräuhaus. Her får I en rundvisning, lærer om brygningen af de bayerske øl og får selvfølgelig mulighed for at smage på øllen.
Udflugten varer cirka 3 ½ time og inkluderer entre, engelsktalende guide, transport til bryghusene og 2 øl á 0,5 liter per person. I vil modtage et værdibevis til udflugten med jeres rejsedokumenter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger omkring 1,6 km fra Marienplatz, der er den centrale plads i byen. Den nærmeste metrostation er 230 meter væk. Münchens lufthavn er beliggende cirka 34 kilometer fra hotellet. Tager I et tog fra lufthavnen til hovedbanegården, har I 8 minutters gang til jeres hotel, men I kan også gøre et enkelt skift og ankomme til den nærmeste metrostation.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice