Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Krydstogt på Donaufloden

 • Krydstogt
 • 5 overnatninger
Pris fra kr. 7.439,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med på et fantastisk 6- eller 8-dages krydstogt på Donau-floden: Turen går fra og til tyske Passau og gennem bl.a. Budapest, Bratislava og Wien, og prisen er inkl. helpension, gallaaften og underholdning om bord

Skib ohøj og velkommen ombord! Den østrigske komponist Johann Strauss dedikerede et af sine mest berømte værker til den skønne, blå Donau — og man kan sagtens forstå hvorfor. Den pragtfulde flod har i århundreder forbundet nogle af Europas vigtigste byer, og det omkringliggende landskab er et syn, man sent vil glemme. Tag med på et fantastisk flodkrydstogt på 6 eller 8 dage med helpension, og besøg blandt andet Passau, Budapest, Bratislava og Wien undervejs. Det bliver en ferie, I helt sikkert altid vil huske!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i kahyt (min. og maks. 2 personer) ombord på DCS Amethyst****
 • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost, eftermiddagskaffe og kage eller snack og aftensmad)
 • 1x velkomstdrink
 • 1x velkomstmiddag
 • 1x gallaaften med middag og dessert ombord på skibet
 • 1x afskedsdrink
 • Underholdning (bl.a. pirataften og quizaften)
 • Dagligt musikprogram i Panorama Lounge
 • Alle havneskatter
 • Bagageservice
 1. Dag 1: Ombordstigning i Passau

  I starter rejsen i smukke Passau, som er en af de mest populære feriedestinationer i Bayern. Det middelalderlige centrum er bestemt et besøg værd, så det kan anbefales at ankomme til Passau lidt tidligere, så I kan gå på opdagelse i byen, før I stiger ombord. I bliver budt velkommen på skibet med en drink, og så har I tid til at finde jer til rette i jeres kahyt og udforske det store skib, der er fyldt med alverdens muligheder for underholdning. Ombordstigningen finder sted fra kl. 14.30, og kl. 16.00 stævner I ud på jeres Donau-eventyr.

 2. Dag 2: Wien

  På turens 2. dag vågner I op i Mozarts by, Wien, der er fuld af kultur, musik, historie — og selvfølgelig kager og søde sager. Spis en mozartkugle, se det smukke gamle operahus, eller gå i Kejser Franz Joseph og Kejserinde Elisabeths fodspor på det store Schönbrunn-slot. I ankommer til Wien omkring kl. 12.00 og sejler igen kl. 18.00.

 3. Dag 3: Budapest

  Næste stop er den fortryllende ungarske hovedstad, Budapest, som I ankommer til omkring kl. 09.30 på dag 3. Donau deler byen op i to dele, Buda og Pest. På Buda-siden kan I bl.a. besøge den storslåede Helteplads og Buda-slottet, og på Pest-siden kan I opleve byens moderne centrum med shoppinggader og restauranter, eller tage på et af de mange museer. Kl. 21.00 er det tid til at vinke farvel til Budapest og sætte kursen mod Slovakiet.

 4. Dag 4: Bratislava

  På dag 4 har I et par timer til at udforske den spændende slovakiske hovedstad, Bratislava. I ankommer kl. 13.00 og sejler videre igen kl. 16.30. I Bratislava kan det anbefales at besøge byens gamle borg, som ligger på toppen af en bakke og giver en smuk udsigt over landskabet. Den charmerende gamle bydel med smalle gade, pastelfarvede bygninger fra det 18. århundrede og hyggelige fortovscaféer skal også besøges.

 5. Dag 5: Wachau

  Omkring kl. 08.00 om morgenen på turens 5. dag ankommer I til østrigske Wachau, der er kendt for sit milde klima og fantastiske hvidvine. Her bugter vinmarkerne sig i bakkerne, og smukke, historiske bygninger pryder landskabet. Kl. 13.30 stiger I igen ombord på skibet, og turen går tilbage mod startpunktet for krydstogtet, Passau.

 6. Dag 6: Ankomst til Passau

  Efter en begivenhedsrig tur med masser af oplevelser vender I på dag 6 tilbage til Passau, byen hvor floderne Donau, Inn og Ilz flyder sammen. I får morgenmad ombord, før I går fra borde. Nu kan I frit udforske de dele af byen, I ikke nåede at se på jeres første besøg. Besøg for eksempel den gamle domkirke, der kan prale af at være indehaver af verdens største domkirkeorgel, kunstnergaden Höllgasse i den gamle bydel og de elegante butikker i gågadeområdet Neue Mitte.

  Har I valgt det 8 dage lange krydstogt, er ruten lidt anderledes. Beskrivelsen af begge ruter ses nedenfor.

Krydstogter og afrejsetidspunkter

Ombord på DCS Amethyst kan I slappe af og se se Donaus flotte landskaber glide forbi. I kan vælge mellem to ruter med en varighed på hhv. 6 eller 8 dage. Begge tager de jer på en malerisk tur gennem Tyskland, Østrig og Ungarn. Start- og slutpunktet er tyske Passau, og undervejs kommer I forbi Wachau-regionens smukke slotte og Donaus smukke hovedstæder Wien, Budapest og Bratislava. På rute 1 (6 dage) stævner I ud fra Passau og fortsætter gennem Wien, Budapest, Bratislava og Wachau, inden I atter når Passau. På rute 2 (8 dage) starter I ligeledes i Passau og sejler herfra til Wachau, Budapest, Bratislava, Wien og Wachau, inden turen afsluttes i Passau. Nedenfor ser I en nærmere rejseplan for det 6 dage lange krydstogt og derunder rutebeskrivelsen for begge ruter.

I kan vælge mellem et krydstogt på 6 eller 8 dage.

Rutebeskrivelse for krydstogtet på 6 dage:
- Dag 1: Passau - ombordstigning fra kl. 14.30 og afgang kl. 16.00
- Dag 2: Wien - ankomst kl. 12.00 og afgang kl. 18.00
- Dag 3: Budapest - ankomst kl. 09.30 og afgang kl. 21.00
- Dag 4: Bratislava - ankomst kl. 13.00 og afgang kl. 16.30
- Dag 5: Wachau - ankomst kl. 08.00 og afgang kl. 13.30
- Dag 6: Passau - ankomst kl. 10.00. Skibet forlades efter morgenmaden

Rutebeskrivelse for krydstogtet på 8 dage:
- Dag 1: Passau - ombordstigning fra kl. 14.30 og afgang kl. 16.00
- Dag 2: Wachau - ankomst kl. 09.00 og afgang kl. 13.00
- Dag 3: Budapest - ankomst kl. 10.00
- Dag 4: Budapest - afgang kl. 13.00. Ankomst til Esztergom kl. 18.30 og afgang kl. 19.30
- Dag 5: Bratislava - ankomst kl. 06.30 og afgang kl. 23.00
- Dag 6: Wien - ankomst kl. 06.30 og afgang kl. 23.00
- Dag 7: Wachau - ankomst kl. 08.00 og afgang kl. 13.30
- Dag 8: Passau - ankomst kl. 10.00. Skibet forlades efter morgenmaden

 • Krydstogtet på 6 dage afgår på følgende datoer:
 • 24. og 29. marts
 • 3., 8., 13., 18., 23., og 28. april
 • 3. og 29. maj
 • 17. juni
 • 2., 7., 26., og 31. juli
 • 19., 24. og 29. september
 • 4., 9., 14., 19., 24. og 29. oktober
 • Krydstogtet på 8 dage afgår på følgende datoer:
 • 8., 15. og 22. maj
 • 3. og 10 juni
 • 12. og 19. juli
 • 15. og 29. august
 • 5. og 12. september
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport til Passau
 • Evt. udflugter undervejs
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Tidspunkter

Ombordstigning i Passau finder sted fra kl. 14.30, og skibet sejler kl. 16.00
I går fra borde i Passau efter morgenmaden på den sidste dag

Kapacitet

Min. og maks. 2 personer per kahyt

Børnerabat

Der er ingen børnerabat

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er ikke WiFi på skibet

Helpension

Helpension begynder med aftensmad den første aften og slutter med morgenmad på den sidste dag

Yderligere detaljer

I modtager yderligere informationer om skibet og ombordstigningsstedet fra vores samarbejdspartner efter booking og senest 5 dage før afrejse

Flere kahytter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere kahytter ad gangen, såfremt det er samme kahyttype (afhængigt af tilgængelighed)

Udflugter

I har mulighed for at deltage i de følgende udflugter undervejs på jeres krydstogt. Disse bookes og betales ombord på DCS Amethyst.

- Wien: Byrundvisning for 35 € per person, Schönbrunn-paladset for 49 € per person (kun ved 8 dage) samt byrundvisning om aftenen Wien for 49 € per person (kun ved 8 dage)
- Budapest: Byrundvisning for 35 € per person, kulinarisk Puszta-tur for 49 € per person, byrundvisning om aftenen med Strudel og vin for 49 € per person (kun ved 8 dage) samt udflugt til Donau-knæet med bus fra Budapest for 39 € per person (kun ved 8 dage)
- Bratislava: Byrundvisning for 35 € per person samt barokslottet Kittsee for 49 € per person (kun ved 8 dage)
- Wachau: Wachaus skønheder for 49 € per person samt vintur ved klosteret Stift Göttweig for 49 € per person (kun ved 8 dage)

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice