Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Spansk kulturferie i Bilbao

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Bilbao
Pris fra kr. 1.019,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på opdagelse i Baskerlandets kulturelle perle Bilbao: 3, 4, 5 eller 6 dage på Hotel Occidental Bilbao inkl. morgenmad og billet til byens flotte Guggenheim Museum

Det er ikke kun i H.C. Andersens eventyr, at den grimme ælling kan blive til den smukkeste svane. Nordspanske Bilbao er beviset på, at den slags skam også sker i virkeligheden. Den tidligere industriby er nemlig i dag en sprudlende storby fuld af arkitektoniske perler. I har 3- 6 dage her i Baskerlandets hjerte, og I kan godt glæde jer til hyggelige gåture i de fotogene gader, shopping og selvfølgelig til at smage på baskiske specialteter. Med dette ophold får I også billet til det verdensberømte Guggenheim Museum Bilbao, hvor I kan beundre kunstnere som Dalí, Matisse og Picassos mesterlige penselstrøg!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel Occidental Bilbao****
 • Morgenmad
 • 1 billet til Guggenheim Museum Bilbao per person
Kulturmekkaet Bilbao

Bilbao er et vidunderligt sammensurium af det moderne og det traditionelle. Bybilledet byder således på den gamle bys kringlede gader og smukke facader blandet med de moderne bygninger, der ikke efterlader megen tvivl om, at Bilbao er en by, der er med på noderne. Kultur og spændende arkitektur er at finde alle vegne, og især kunstmuseet Guggenheim Museum Bilbao, som I med dette tilbud får billet til, har for alvor sat den baskiske by på landkortet.

De senere år er byen også blevet kendt som et sandt mekka for foodies, og hvad end I er til Michelin-bestjernede måltider eller tapas - på disse kanter kaldet pintxos - på en charmerende lokal café, så findes det her. Besøg også den smukke Plaza Nueva og tag en tur med kabelbanen til det lille bjerg Artxanda, hvor der er en park, flere restauranter og ikke mindst en fremragende udsigt. Det frodige, grønne landskab med både skov, bjerge og strande, der omgiver Bilbao, gør det oplagt også at tage på opdagelse her.

Hotel Occidental Bilbao

 • Hotel
 • Bilbao, Spanien
Hotel 1

Jeres 4-stjernede hotel ligger lige ved siden af Basilica de Nuestra Señora de Begoña, cirka 15 minutters gåtur fra den gamle bys centrum og Bilbaos største park, samt kun 5 minutters kørsel fra Guggenheim Museum Bilbao. Om morgenen får I serveret morgenmad, og har I brug for at røre jer, har I fri adgang til hotellets fitnessrum og den udendørs swimmingpool (åben i sommermånederne).

 • +8
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

I bor på dobbeltværelse med fladskærms-TV, skrivebord, elektronisk værdiboks, aircondition samt te- og kaffefaciliteter. På badeværelset er der hårtørrer og toiletartikler.

Billet til Guggenheim Museum Bilbao

Med i jeres ophold er billetter til Guggenheim Museum Bilbao, der i 2017 har 20-års jubilæum, da det slog dørene op for første gang i 1997. Selv udefra er kunstmuseet et besøg værd! Den verdensberømte arkitekt Frank Gehry er manden bag den smukke og karakteristiske bygning, der med sit titaniumsbekældte ydre må siges at være et kunstværk i sig selv. Rundt om bygningen er også en række skulpturer og installationer, deriblandt Jeff Koons 12 meter høje blomsterdækkede Puppy, der vogter over museet.

Indendøre vil fans af moderne kunst og samtidskunst bestemt heller ikke blive skuffede! Her er 11.000 m² udstillingsarealer at gå ombord i, og det 20. århundredes største kunstnere er velrepræsenterede. Glæd jer til at opleve værker af Picasso, Dalí, Warhol, Chagall, Kandinsky, Matisse, Paul Klee, Roy Lichtenstein, Yves Klein og mange flere!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Fly eller anden transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 og maks. 3 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-12 år får rabat på hotelopholdet (rabatten afhænger af sæson og opholdlængde)
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Billet til Guggenheim Museum

Jeres billetter til Guggenheim Museum Bilbao kan afhentes i hotellets reception ved check-ind. I bestemmer selv, hvilken dag I vil besøge museet. Bemærk venligst, at museet har lukket om mandagen

Babyseng

I kan medbringe jeres egen babyseng eller leje en gratis på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker at leje en babyseng

Parkering

Parkering ved hotellet: 17,50 € per nat

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Occidental Bilbao ligger ca. 15 minutters gang fra den gamle bys centrum og Bilbaos største park. Nærmeste lufthavn, Bilbao Airport, ligger 12 km borte.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice