Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* hotel i San Sebastian og tapas-tur

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • San Sebastián
kr. 2.023,- -21%
Pris fra kr. 1.609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg skønne San Sebastian i Spanien: 3, 4, 5 eller 6 dage på det 4-stjernede Hotel Silken Amara Plaza inkl. morgenmad og tapas-tur

Hvis I vil opleve vidtstrakte vinmarker, smukke kyststrækninger, skønne strande og ikke mindst Spaniens bedste tapas — ja, så er det i Nordspanien, det foregår. San Sebastian i Baskerlandet byder på masser af spansk idyl og fantastisk gastronomi. I kan se frem til at smage på verdensberømt rødvin og sætte tænderne i baskernes udgave af tapas, pintxos. I bor på det 4-stjernede Hotel Silken Amara Plaza, hvor I kan nyde jeres morgenmad inden dagens oplevelser. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til en ferie i Nordspanien!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne + 1 baby 0-1 år) på Hotel Silken Amara Plaza****
 • Morgenmad
 • Pintxos-tur: 8 tapas + 4 glas vin/øl på lokale barer
Tag på opdagelse i Baskerlandet

Velkommen til Baskerlandet! Den charmerende by San Sebastian byder på masser af spansk stemning, lækker mad og skønne strande. Området her er særligt kendt for sin pintxo-kultur. Pintxos kan beskrives som den baskiske udgave af de verdensbrømte tapas, og I kan glæde jer til at komme på pintxo-tur, hvor I på ægte Baskerlands-manér får lov at smage på 8 forskellige tapas sammen med jeres 4 glas vin eller øl. Derudover kan I f.eks. besøge en af byens mange Michelin-restauranter, eller prøve nogle af de lækre fisk- og skaldyrsrestauranter. I kan også tage en slapper på Playa de la Concha eller i surferparadiset på Playa de la Zurriola og nyde solens varme stråler med et iskoldt glas sangria. God ferie!

Hotel Silken Amara Plaza

 • Hotel
 • San Sebastián, Spanien
restaurant

I bor på det stilfulde, 4-stjernede Silken Amara Plaza, der ligger i rolige omgivelser ved Urumea-floden og Plaza Pio XII. Hotellet har en stor samling af moderne kunst, der præger indretningen, og i restauranten serveres der både internationale og lokale retter. Her er også en cocktailbar, og har I lyst til at leje cykler, kan I gøre det på hotellet.

 • +-4
Læs mere
bedroom

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med TV, skrivebord og aircondition. Derudover har I privat badeværelse med enten bruser eller badekar samt hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Fly eller anden transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 09:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne + 1 baby 0-1 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: Får rabat på hotellet (afhænger af sæson og antal overnatninger)

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 19 € per bil per dag. Kontakt venligst vores kundeservice hvis I ønsker at parkere ved hotellet

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Pintxos-tur

Inkluderet i denne ferie er en tapas-tur på ca. 2 timer. Her kan I smage 8 slags pintxos, spansk rødvin, øl eller sodavand

Sted

Silken Amara Plaza, der ligger i rolige omgivelser ved Urumea-floden og Plaza Pio XII i San Sebastian. Hotellet ligger ca. 100 km fra Bilbao.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice