• Med fly
 • Med indkvartering

Charmerende italiensk stemning i Venedig

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Venedig
Pris fra kr. 1.129,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 34 gange

Besøg vidunderlige Venedig: 2, 3 eller 4 nætter på det 4-stjernede Hotel Apogia Sirio Venezia inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Glæd jer til en ferie i skønne Italien og til at besøge smukke Mestre og gondolernes hjemby, Venedig. I bor på det 4-stjernede Hotel Apogia Sirio Venezia i Mestre. Herfra kan I gå på opdagelse i området, og I kommer nemt og hurtigt ind til det smukke, historiske centrum i Venedig, så I kan indsnuse den autentisk atmosfære. Mestre og Venedig byder på smukke bygninger, imponerende kirker og hyggelige pladser, hvor I kan nyde et glas vin eller nogle af de mange lækre italienske specialiteter. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til ægte livsnyderi i vidunderlige Venedig!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år + 1 barn 6-17 år) på Hotel Apogia Sirio Venezia****
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Venedig
 • Morgenmad
 • Håndbagage
 • 15% rabat i hotellets restaurant
Oplev smukke Venedig

Velkommen til skønne Mestre og Venedig!
I bor i byen Mestre, der byder på masser af spændende butikker, restauranter og bygninger. I kan bl.a. besøge Torre dell’Orologio eller katedralen Duomo di San Lorenzo i Piazza Ferretto — og fra hotellet er der kun 15 min. til Venedig med offentlig transport.
Den ikoniske by Venedig er bygget på 120 små øer opdelt af ikke mindre end 160 kanaler. Desuden er de fine traditionelle venetianske huse bygget i helt særlig elegant stil i betagende pastelfarver. Biler er helt bandlyst, så I kan i fred og ro vandre over de 400 små broer, som forbinder byens gader og svømme helt væk i hinandens øjne og gode selskab, når I nyder en lækker, romantisk middag på en klassisk italiensk fortovscafé. Som en ekstra prik over i'et i romantik, bør I endelig unde hinanden den ultimative oplevelse: En tur i gondol. Tag med til kanalbyen og oplev det bedste af Italien.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Apogia Sirio Venezia Mestre

432 Anmeldelser
 • Hotel
 • Venedig, Italien
Hotel

Jeres moderne og stilrene hotel råder over 122 værelser, 24-timers reception, bar og restaurant. I befinder jer i det hyggelige Mestre, hvor I bl.a. kan besøge klokketårnet Torre dell’Orologio eller katedralen Duomo di San Lorenzo i Piazza Ferretto. Der er kun 15 minutter til Venedig med offentlig transport. I kan enten tage bussen eller sporvognen, og stoppestedet ligger bare få minutters gang fra hotellet.

 • +5
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres moderne og komfortable værelse er udstyret med TV, telefon, værdiboks, aircondition, minibar (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 4,50 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år + 1 barn 0-17 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet (sover i forældrenes seng)
Børn i alderen 6-17 år: får rabat på hotelværelset

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger kun et kvarter fra Venedig med bus, og busstoppestedet er kun få minutters gang fra hotellet. Fra lufthavnen tager turen til hotellet ca. 30 minutter med offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice