Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

All-inclusive i populære Alcudia på Mallorcas nordkyst

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
Pris fra kr. 5.939,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd stranden på Mallorcas nordlige kyst: 7 eller 14 overnatninger på lejlighedshotellet Hotel Bellevue Club med all-inclusive, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg samt transfer

Velkommen til Alcudia, der er hjem til en af ​​Spaniens allersmukkeste strande, perfekt til svømning og solbadning. Dette ferieparadis på Mallorcas nordlige kyst er ideel for dem, der ønsker at nyde øens smukke natur, fantastiske strande og behagelige middelhavsklima, men som også ønsker at krydre solferien med spændende kulturelle oplevelser. I bor i en 1-værelseslejlighed eller studiolejlighed nær stranden, hvor der er all-inclusive inkluderet på hotellet. Så pak kufferten og sæt kursen mod årets solferie på altid skønne Mallorca!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i studiolejlighed (maks. 3 voksne) eller 1-værelseslejlighed (maks. 4 voksne) på Hotel Bellevue Club***
 • All-inclusive (se info nedenfor)
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Smukke Alcudia på ​​Mallorcas

Alcudia er et af ​​Mallorcas mest populære ferieområder og tilbyder en dejlig afslappende badeferie for både voksne og børn. Alcudias fabelagtige 14 km lange strand siges at kunne tilbyde alt, en solhungrende feriegæst kan ønske sig: turkis hav, hvidt sand, dejlige badetemperaturer og adskillige muligheder for sportsaktiviteter og snorkling. I omgivelserne har I også fantastiske naturområder, der er ideelle til dagsture, cykling eller vandreture.

Alcudias historiske centrum er utroligt charmerende og fuld af hyggelige caféer, butikker og attraktioner. I denne maleriske, middelalderby er der også flere kulturelle arrangementer hele året rundt, og to gange om ugen er der et marked, der er den perfekte mulighed for at stifte bekendtskab med den lokale kultur.

Hotel BelleVue Club

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spanien
Pool

Velkommen til dette hyggelige 3-stjernede lejlighedshotel i Alcudia på den nordlige kyst af Mallorca. Kun 800 meter fra hotellet er Alcudia strand, der betragtes som en af ​​Spaniens smukkeste og Alcudias historiske centrum er omkring 4 km væk. Hotellet er smukt beliggende i et grønt område ved en sø og tilbyder otte swimmingpools.

Hotellet har to buffetrestauranter, et pizzeria, et brasserie, en à la carte-restaurant, en cocktailbar og loungebarer. Området har også et supermarked og daglig underholdning og shows for både børn og voksne. Her kan I nyde en ubekymret ferie i solen med en drink i hånden, læse en bog under en palme, tage en lur i liggestolen og svømme i det nærliggende hav.

Læs mere
Apartment

1-værelseslejlighed

4 voksne per lejlighed

Alle lejligheder har egen altan, så I kan nyde den varme havbrise døgnet rundt. Der er også et tekøkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Lejligheden har en stue med TV og sovesofa, en enkeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Badeværelset har et badekar og toilet. Lejlighederne kan rumme op til 4 personer.

Studio

Studiolejlighed

3 voksne per studio

Hver lejlighed har en privat altan og tekøkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Her er to enkeltsenge, en sovesofa, et TV og eget badeværelse med badekar og toilet. Studiolejlighederne kan rumme op til 3 personer.

Vi anbefaler

 • Gå en tur i Alcudias historiske centrum. Læg vejen forbi de gamle bymure, beundr de gamle huse fra 1200-tallet, køb nogle souvenirs og nyd den hyggelige atmosfære med en drink på en af ​​de mange gadecaféer.
 • Besøg Port d'Alcudia, der er byens charmerende havn, og nyd den dejlige brise fra havet.
 • Lige uden for Alcudias gamle bydel ligger den antikke romerske by Pollentias velbevarede ruiner, der er et interessant sted især for historieinteresserede.
 • Tag med på en naturskøn dagstur til Cap Formentor (omkring 33 km fra hotellet), der er Mallorcas nordligste punkt og hjem til en spektakulær udsigt over havet, et historisk fyrtårn og smuk natur.
 • S'Albufera naturpark nær Alcudia er også et besøg værd for dem, der elsker at udforske den smukke natur og er også et fremragende sted for at se på fugle.
All-inclusive

Jeres all-inclusive omfatter:
Morgenmad
Frokost
Middag
Snacks mellem måltiderne,
Drikkevarer (lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke)

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,15€ per person per nat (betales ved hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

Studiolejlighed: Maks. 3 voksne
1-værelseslejlighed: Maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-14 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et sologebyr for lejligheden.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

WiFi er tilgængeligt for 5 € per nat

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside.

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen varer cirka 90 minutter. I vil blive sat af ved Alcudia Havn

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende i Alcudia på den nordlige kyst af Mallorca. Kun 800 meter fra hotellet er Alcudia strand og Alcudias historiske centrum er omkring 4 km væk. Palma de Mallorca Airport ligger cirka 60 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice