Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse i Spanien med lejebil

Rundrejse 10 overnatninger Spanien

per person fra kr. 5.649,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Rundrejse i Spanien i lejebil: 7 eller 10 overnatninger i Barcelona, Monserrat, Sitges og Tarragona (ved 10 nætter) inkl. morgenmad, lejebil og fly tur-retur fra København eller Aalborg

Glæd jer til at opleve det bedste af Spanien. På denne ferie kan I gå på opdagelse i Barcelonas pulserende liv, nyde den fantastiske panoramaudsigt fra bjergene i Montserrat og dase ved de vidunderlige strande i Sitges og Tarragona. Denne rundrejse kombinerer ren afslapning med kulturelle oplevelser, shopping, tapas og masser af spansk stemning — og I kommer nemt rundt til de forskellige destinationer i jeres lejebil. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til at opleve skønne Spanien!

Inklusive
 • Rundrejse i Spanien: 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse
 • 3 overnatninger på Hotel Madanis Liceo i Barcelona***
 • 2 overnatninger på Hotel Abat Cisneros i Monserrat***
 • 2 eller 3 overnatninger på Hotel Desitges i Sitges
 • 2 overnatninger på Hotel SB Express i Tarragona (ved 10 nætter)
 • Morgenmad
 • Lejebil
 • Fly tur-retur
 1. Dag 1 - 3: Bienvenidos a Barcelona!

  Barcelona — den perfekte blanding af storby og strandstemning. Lad jer forføre af den helt specielle atmosfære og gå på opdagelse i byens mange tilbud. Barcelona inviterer jer til at slentre afsted gennem gaderne og til at holde en pause på en af de utallige caféer og restauranter. Gå en tur på Ramblaen eller nyd havbrisen langs strandpromenaden. Lad jer fare vild i labyrinten af smalle gader i El Born og det Gotiske Kvarter, og gå på opdagelse i byens skjulte skatte. Barcelona byder på alt lige fra Gaudí til street-food markeder, utallige butikker, imponerende bygninger og hyggelige tapas-restauranter.
  I kan besøge den hyggelige Plaça Reial, hvor I f.eks. kan tage en pause på slow-food restauranten Bacoa. Her kan I nyde en af byens allerbedste burgere og få lækre, sprøde kartofler til, som er gode at dyppe i Bacoas trøffelmayo, mums! La Fabrica laver de mest lækre empanadas — det er den perfekte frokost eller eftermiddagssnack, som f.eks. kan nydes i la Ciutadella park.

  I har 3 overnatninger i byen før turen går videre til Monserrat.

  Hotel Madanis Liceo

  Hotel Madanis Liceo

  (163 anmeldelser)
  Hotel L'Hospitalet de Llobregat, Spanien

  Hotel Madanis Liceo ligger blot 2 minutters gang fra metrostationen Collblanc og 5 minutter fra FC Barcelonas majestætiske hjemmebane-stadion Camp Nou, og I kommer nemt ind til centrum af Barcelona med metro. Jeres morgenmad serveres hos naboen Hotel Madanis.

  • +1
  Læs mere
 2. Dag 4 & 5: Fantastisk udsigt og fordybelse i Montserrat

  Velkommen til bjergene og den fantastiske udsigt i Montserrat! Området her byder på ren afslapning, tid til fordybelse og masser af skønne naturoplevelser. Bjergene er omgivet af mystik og mange års spændende historie — Montserrat er nemlig hjemsted for statuen ​​Jomfru Maria af Montserrat, som er berømt for at have udført en lang række mirakler, og stedet har derfor en helt speciel betydning for mange catalanere. Hvert år tiltrækker området også massevis af pilgrimme fra hele verden.
  Montserrat, der betyder “savtakket bjerg” på catalansk, ligger i vidunderlige omgivelser i bjergene. Her kan I tage på udflugt, og der er gode muligheder for at vandre, klatre eller bare slappe af og nyde den fabelagtige udsigt.
  Montserrat har en lang religiøs historie, som går helt tilbage til, da romerne byggede et tempel her for at tilbede Venus. Senere blev området kristent, og i 1025 blev klosteret Santa Maria de Montserrat bygget, hvorefter de første pilgrimme begyndte at opsøge området, der blev kendt for sine uforklarlige mirakler og specielle atmosfære. Her kan I besøge den fascinerende Basilika, Santa Maria de Montserrat Abbedi, hvor den berømte statue af Jomfru af Montserrat hænger.

  Efter 2 overnatninger i bjergene går turen nu til Sitges på Costa de Barcelona.

  Hotel front

  Abat Cisneros Hotel

  (4 anmeldelser)
  Hotel Monestir de Montserrat, Spanien

  Hotel Abat Cisneros ligger i rolige omgivelser i hjertet af Montserrat tæt ved den store basilica. Denne gamle klosterbygning har haft pilgrims-besøgene siden det blev grundlagt i 1563. I 1950'erne blev bygningen omdannet til hotel og er gennem tiden blevet renoveret for at sikre komfort for sine gæster.

  • +4
  Læs mere
 3. Dag 6 & 7: Kultur og strand i Sitges

  Næste stop på turen er Sitges på Costa de Barcelona. Byen ligger omkring 30 km syd for Barcelona og er en af de mest populære strand-destinationer i det sydlige Europa. Sitges er omgivet af ikke mindre end 17 strande, som er nogle af de bedste på Middelhavets kystlinje. Strandene ved Sitges er både livlige og rene, og langs stranden ligger den farverige promenade med en masser restauranter, barer og isbutikker. Udover sine fantastiske strande byder Sitges også på spændende kultur, kunst, restauranter, imponerende bygninger og hyggelige pladser. I kan slentre ned ad strandpromenaden eller nyde et iskoldt glas sangria, mens solen går ned.

  I bor 2 eller 3 overnatninger i Sitges, afhængigt af om I rejser 7 eller 10 overnatninger.
  Hvis I rejser 10 overnatninger, er næste stop endnu mere vidunderlig strand, afslapning og fantastisk kulturhistorie i Tarragona på Costa Dorada.

  Hotel front

  Hotel Desitges

  (2 anmeldelser)
  Hotel Els Cards, Spanien

  Hotel Desitges ligger i Sant Pere de Ribes, omkring 3 km fra Stiges. Hotellet er indrettet i en moderne stil med 43 værelser.

  • +5
  Læs mere
 4. Dag 8 - 10: Strandstemning i Tarragona

  100 km fra Barcelona ligger den næststørste by i Catalonien - Tarragona. Byen er hovedstaden på Costa Dorada — Den gyldne kyst — og den byder på masser af kulturhistoriske seværdigheder og store brede sandstrande. Tarragona er kendt for sine mange velbevarede monumenter, der går helt tilbage til den romerske periode. Disse monumenter skyder op i byens moderne liv og fortæller historier om Spaniens glorværdig historie. Den gamle bydel, der af UNESCO er blevet udnævnt til verdenskulturarv, er byens absolutte højdepunkt. Herfra kan I f.eks. besøge et af de bedst bevarede cistercienserklostre, Poblet-klostret, der ligeledes er udnævnt til verdenskulturarv. i kan også besøge det romerske amfiteater, der ligger helt tæt på kysten, byens imponerede kirker og hyggelige pladser.
  I Tarragona kan I gå på opdagelse i det lækre spanske køkken og prøve alverdens lokale specialiteter som fiske- og skaldyrsretter. I kan nyde solens stråler ved stranden, slappe af med en god bog og hinandens selskab, og hvis I er til mere aktive dage på stranden er der også rig mulighed for at afprøve kræfter med flere slags vandsport.

  I bor i Tarragona 2 overnatninger, inden turen går tilbage til Danmark.

  Hotel Front

  Hotel SB Express

  (1 anmeldelser)
  Hotel Tarragona, Spanien

  Hotel SB Express er indrettet i en moderne stil og ligger i en moderne bydel blot 15 minutters gang fra Tarraco Romana og 5 minutters gang fra centrum af byen.

  • +3
  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat:
 • 0,72 € per person per dag på Hotel Madanis Liceo i Barcelona
 • 0,50 € per person på Hotel Abat Cisneros i Montserrat
 • 0,50 € per person per dag på Hotel SB Express i Tarragona
 • 0,50 € per person per dag på Hotel Desitges i Sitges
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Parkering

Det er muligt at parkere ved de fleste hoteller mod et gebyr per dag:
Barcelona: 11 € per dag
Montserrat: Det er ikke muligt at parkere ved hotellet, men der er en offentlig parkeringsplads halvvejs oppe af bjerget ved togstationen i Cremallera de Monistrol Vila Rack. Det er også muligt at parkere lige ved klosteret i Montserrat
Sitges: 15 € per dag
Tarragona: 11 € per dag

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Fly information

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside