• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrlig rundrejse på Bali og Flores i Indonesien

Rundrejse 14 overnatninger Indonesien

per person fra kr. 13.489,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 5 gange

Lad jer fortrylle af Indonesien med en rundrejse til Bali og Flores: I får 12 overnatninger på 3 forskellige hoteller med morgenmad, udflugter til blandt andet Komodo, al transport på rundrejsen samt fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg

En hellig abeskov, kæmpe øgler, lyserøde strande og vulkaner. Det lyder umiddelbart som et eventyrland, men det er netop hvad I kan se frem til på denne rundrejse i Indonesien. Her har I 12 overnatninger, hvor I kan opleve strande, templer og roen i Ubud og Sanur på paradisøen Bali. Fra øen Flores skal I på udflugt til Komodo, hvor I kommer til at stå ansigt til ansigt med de kæmpemæssige komodovaraner. Med i rundrejsen får I daglig morgenmad og 4 spændende dagsudflugter samt al transport på rejsen. Og så vælger I selv, om I vil flyve fra København, Billund eller Aalborg. Så tag hinanden i hånden og glæd jer til jeres livs eventyr i fortryllende Indonesien!

Inklusive
 • 12 overnatninger i standardværelse (maks. 3 voksne og 1 barn op til 1 år):
 • 4 overnatninger på Grand Sunti Ubud eller lignende
 • 3 overnatninger på Jayakarta Labuan Bajo eller lignende
 • 5 overnatninger på Artotel Sanur eller lignende
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Al transport under rejsen, herunder to indenrigsflyvninger mellem Denpasat lufthavn og Labuan Bajo lufthavn tur-retur
 • Udflugt med engelsktalende guide til Kintamani på dag 3
 • Udflugt med engelsktalende guide til Rinca på dag 6
 • Udflugt med engelsktalende guide til Komodo på dag 7
 • Udflugt med engelsktalende guide til Tanaha Lot på dag 10
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Bali
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • River rafting på Ayung-floden inkl. frokost (min. 2 personer)
 • Mountainbiking i Kintamani inkl. frokost (min. 2 personer)
 • Cruise til Bali Hai inkl. frokost
 • Udflugt til vulkan og varme kilder inkl. frokost
 1. Dag 1 - 4: Ubud, Balis spirituelle midtpunkt

  Velkommen til Bali! Efter den lange flyvetur vil jeres chauffør tage jer fra lufthavnen til jeres hotel i Ubud, der menes at være det mest spirituelle og afslappende sted på Bali. Her tilbringer I 4 overnatninger omringet af smukke risterasser, frodige regnskove og hinduistiske templer og helligdomme. På dag 2 og 4 kan I frit gå på opdagelse i Ubud. Tag for eksempel forbi den hellige Monkey Forest og se de sjove javaaber, der bor i det kæmpe tempelkompleks eller sug solen til jer på stranden. På dag 3 står den på en dagsudflugt til Kintamani cirka 37 kilometer fra Ubud. I bliver hentet på hotellet kl. 09.00 om morgenen og resten af dagen kommer I til at opleve den vulkanske aktivitet omkring landsbyen heriblandt de imponerende gejsere. Udflugten varer 7 timer.

  The Grand Sunti - garden

  The Grand Suntieller tilsvarende

  Hotel Gianyar, Indonesien

  Dette 4-stjernede hotel ligger i gåafstand (1 km) fra den hellige abeskov i Ubud og i gåafstand til mange andre attraktioner i Ubud. Hotellet har en fredfyldt beliggenhed og hotellet har en traditionel balinesisk atmosfære. Er det grønne område med de omkringliggende rismarker ikke afslappende nok for jer? Så kan I koble af med en terapeutisk massage eller tage en dukkert i en af hotellets 3 pools. Hotellet har 52 komfortable værelser, en restaurant, en have med swimmingpools med liggestole, en kaffebar og gratis WiFi i fællesområder.

  Læs mere
 2. Dag 5 - 7: Flores og Komodo

  På dag 5 er tid til at tage afsked med Ubud på Bali og vende tilbage til Denpasat lufthavn, hvor I skal på en 1½ times indenrigsflyvning mod øen Flores og byen Labuan Bajo. Den tidligere fiskerby er i dag et populært rejsemål for alle, der vil opleve den imponerende natur på den nærliggende ø Komodo. Den næste dag kl. 09.00 begynder jeres anden inkluderede udflugt med jeres guide. I dag vil I rejse i en gruppe, medmindre der ikke er ande rejsende samme dag. I går om bord på en traditionel træbåd og sætter kursen mod den vulkanske ø Rinca. Turen tager i alt 7 timer inklusive en bådtur og frokost, og undervejs kommer I til at opleve det spændende dyreliv og imponerende natur.

  På dag 7 skal I på endnu en udflugt, denne gang til øen Komodo. Her kan I opleve en vaskeægte kæmpeøgle, nemlig den berygtede komodovaran, der med sin længde på op til 3 meter er verdens største øgle. Da komodovaranen kan være farlig, vil denne udflugt foregå med en professionel guide, der er trænet til at omgås øglen. Udflugten tager 10 timer og inkluderer frokost og transport med båd. Da den guidede del af turen varer cirka 2 timer, vil I også have rigeligt med tid til at opleve øen på egen hånd. I kan for eksempel snorkle ud for den smukke lyserøde strand.

  Jayakarta Suites Komodo-Flores | Labuan Bajo

  Jayakarta Labuan Bajoeller tilsvarende

  Hotel West Manggarai Regency, Indonesien

  Dette feriested ved stranden er beliggende på strandpromenaden i Labuan Bajo og har en smuk udsigt over havet og bjergene. Slap af ved poolen, bestil en behandling i spaen eller sved ud på tennisbanerne eller i fitnessrummet. Der er gratis WiFi på fællesområderne, og alle værelserne er komfortabelt indrettede med minibar, satellit-TV og eget badeværelse med badekar og bruser.

  Læs mere
 3. Dag 8 - 13: Sanur på Bali

  Den sidste del af jeres rejse skal tilbringes i Bali, men denne gang i Sanur. På dag 8 flyver I tilbage til Denpasar lufthavn, hvor jeres chauffør vil køre jer til jeres sidste hotel. Sanur er kendt for sine fantastiske strande med krystalklart vand og hyggelige barer og restauranter langs vandkanten. Hvis I har en drøm om at dykke blandt eksotiske fisk, har I her den perfekte mulighed for at lade den drøm gå i opfyldelse med de utallige muligheder for dykkerundervisning i Sanur. På dag 10 har I jeres sidste inkluderede udflugt, som går til Tanaha Lot, der er en smuk klippeformation på Balis kyst. Udflugten varer 5 timer og i dag vil I igen rejse i en gruppe, medmindre der ikke er ande rejsende samme dag.

  På rejsens dag 13 bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor I atter vender hjem til Danmark med kameraet fuld af billeder af solnedgange, risterasser, templer, strande og ikke mindst komodovaraner.

  Infinity Pool

  Artotel Sanureller tilsvarende

  Hotel Denpasar City, Indonesien

  Artotel Sanur udmærker sig ikke kun ved sine moderne og luksuriøse faciliteter men også sin elegante indretning og venlige personale. Nogle af hotellets højdepunkter er den flotte Infinity Pool med liggestole og en fantastisk udsigt over omgivelserne, det lækre wellnessområde samt restauranten, hvor kokkene hver dag disker op med retter fra både det balinesiske og internationale køkken. I baren serveres der forfriskende cocktails, og i receptionen står personalet klar til at svare på alle jeres spørgsmål og hjælpe jer med jeres inkluderede udflugter. Fik vi nævnt, at I også kun har ca. 3 minutters gang til stranden i Sanur? Så bliver det vist ikke meget bedre!

  Læs mere
Valgfri udflugter på Bali

Vil I opleve mere af Indonesiens fantastiske kultur og natur? Så bestil nogle af de spændende udflugter, som vil finde sted på rejsens dag 2, 4, 9 eller 11. I vil blive informeret om den endelige dag for udflugten på destinationen.

 • Rafting på Ayung-floden: Rafting i en eksotisk regnskov er en oplevelse, I ikke kan sige nej. På jeres tur ned langs Ayung-floden kommer I til at opleve Balis fantastiske natur på nærmeste hånd. Turen begynder kl. 08.00, og omkring kl. 14.00 bliver I kørt tilbage til hotellet. Inkluderet er en velkomstdrink, transport, professionel vejledning under rafting, sikkerhedsudstyr, en flaske vand og frokost. Husk at medbringe et tørt sæt tøj! Udflugten er for min. 2 personer.
 • Mountainbiking i Kintamani: Dette er jeres livs chance for at cykle op i Balis højder! På denne tur kommer I til at opleve den betagende udsigt over vulkanen Batur og de hyggelige lokale landsbyer. Turen varer fra omkring kl. 08.00 til omkring 17.00 og inkluderer en let morgenmad, transport, professionel vejledning, sikkerhedsudstyr, frokost og en vandflaske. Komfortable sko og hovedbeklædning anbefales! Udflugten er for min. 2 personer.
 • Cruise til Bali Hai: Hop ombord på en katamaran og opdag koralrevet ved Bali Hai! I sejler fra Bali til Nusa Lembongan og får mulighed for at se farverige koralrev. I har også mulighed for at hoppe i bølgen blå og opleve revet på nær hånd i Lembongan Bay. Denne udflugt varer fra omkring kl. 08.00 til omkring kl. 16.00 og inkluderer transport, frokost (BBQ), snacks, snorkeludstyr, guidet tur, sejltur på en bananbåd og anden underholdning.
 • Vulkanertur: Her kan I opleve Balis højeste bjerg Batur. I kører med minibus til bjerget i Kintamani (en tur på ca. 2 timer). Her bliver jeres køretøj byttet ud med en firehjulstrækker, og jeres guide vil nu tage jer forbi de imponerende lavalandskaber, varme kilder og grotter, og fortæller jer undervejs om indflydelsen ​​vulkanen har haft på den balinesiske kultur. Inkluderet er transport og frokost (picnic). Turen starter omkring kl. 08.00 og varer ca. 8 timer.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standardværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn op til 1 år

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Får 50% rabat på hotellerne
3. deltager og børn fra 1 år modtager en rabat på hotellerne afhængigt af rejsedato

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hoteller

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. På de inkluderede udflugter kan I dog komme til at rejse med en gruppe.

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Danske statsborgere kan mod gebyr få udstedt et visum ved indrejse i Indonesien. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Indenrigsflyvninger

Bemærk venligst, at der på indenrigsflyvninger kun er tilladt 10 kg håndbagage. I kan efterlade jeres kuffert på det første hotel i Bali, som derefter vil blive transporteret til jeres næste hotel i Sanur.

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomsten til Bali mødes I med jeres chauffør i ankomsthallen, som holder et TravelBird-skilt med jeres navne på. Husk venligst at udfylde et mobilnummer i bookingprocessen, så chaufføren kan komme i kontakt med jer

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse