• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrlig rundrejse i Indonesien

 • Rundrejse
 • 14 overnatninger
 • Indonesien
Pris fra kr. 13.899,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 5 gange

I får 12 overnatninger på 3 forskellige hoteller med morgenmad, udflugter til blandt andet Komodo, al transport på rundrejsen samt fly tur-retur

En hellig abeskov, kæmpe øgler, lyserøde strande og vulkaner. Det lyder umiddelbart som et eventyrland, men det er netop hvad I kan se frem til på denne rundrejse i Indonesien. Her har I 12 overnatninger, hvor I kan opleve strande, templer og roen i Ubud og Sanur på paradisøen Bali. Fra øen Flores skal I på udflugt til Komodo, hvor I kommer til at stå ansigt til ansigt med de kæmpemæssige komodovaraner. Med i rundrejsen får I daglig morgenmad og 4 spændende dagsudflugter samt al transport på rejsen. Og så vælger I selv, om I vil flyve fra København, Billund eller Aalborg. Så tag hinanden i hånden og glæd jer til jeres livs eventyr i fortryllende Indonesien!

Inklusive
 • Rundrejse med 12 overnatninger i standardværelse på følgende hoteller:
 • 4 overnatninger på Grand Sunti Ubud (eller tilsvarende)
 • 3 overnatninger på Jayakarta Labuan Bajo (eller tilsvarende)
 • 5 overnatninger på Artotel Sanur (eller tilsvarende)
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Denpasar tur-retur
 • Indenrigsflyvning mellem Denpasar lufthavn og Labuan Bajo lufthavn tur-retur
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
 • Øvrig transport under rejsen
 • Udflugt med engelsktalende guide til Kintamani på dag 3
 • Udflugt med engelsktalende guide til Rinca på dag 6
 • Udflugt med engelsktalende guide til Komodo på dag 7
 • Udflugt med engelsktalende guide til Tanaha Lot på dag 10
Tilvalg
 • River rafting på Ayung-floden inkl. frokost (min. 2 personer)
 • Mountainbiking i Kintamani inkl. frokost (min. 2 personer)
 • Cruise til Bali Hai inkl. frokost
 • Udflugt til vulkan og varme kilder inkl. frokost
Rejseplan

Dag 1 - 4: Ubud, Balis spirituelle midtpunkt

Velkommen til Bali! Efter den lange flyvetur vil jeres chauffør tage jer fra lufthavnen til jeres hotel i Ubud, der menes at være det mest spirituelle og afslappende sted på Bali. Her tilbringer I 4 overnatninger omringet af smukke risterasser, frodige regnskove og hinduistiske templer og hell... Læs mere

The Grand Sunti  eller tilsvarende

Dag 5 - 7: Flores og Komodo

På dag 5 er tid til at tage afsked med Ubud på Bali og vende tilbage til Denpasat lufthavn, hvor I skal på en 1½ times indenrigsflyvning mod øen Flores og byen Labuan Bajo. Den tidligere fiskerby er i dag et populært rejsemål for alle, der vil opleve den imponerende natur på den nærliggende ø ... Læs mere

The Jayakarta Suites Komodo Flores  eller tilsvarende

Dag 8 - 13: Sanur på Bali

Den sidste del af jeres rejse skal tilbringes i Bali, men denne gang i Sanur. På dag 8 flyver I tilbage til Denpasar lufthavn, hvor jeres chauffør vil køre jer til jeres sidste hotel. Sanur er kendt for sine fantastiske strande med krystalklart vand og hyggelige barer og restauranter langs van... Læs mere

Artotel Sanur  eller tilsvarende
Valgfri udflugter på Bali

Vil I opleve mere af Indonesiens fantastiske kultur og natur? Så bestil nogle af de spændende udflugter, som vil finde sted på rejsens dag 2, 4, 9 eller 11. I vil blive informeret om den endelige dag for udflugten på destinationen.

 • Rafting på Ayung-floden: Rafting i en eksotisk regnskov er en oplevelse, I ikke kan sige nej. På jeres tur ned langs Ayung-floden kommer I til at opleve Balis fantastiske natur på nærmeste hånd. Turen begynder kl. 08.00, og omkring kl. 14.00 bliver I kørt tilbage til hotellet. Inkluderet er en velkomstdrink, transport, professionel vejledning under rafting, sikkerhedsudstyr, en flaske vand og frokost. Husk at medbringe et tørt sæt tøj! Udflugten er for min. 2 personer.
 • Mountainbiking i Kintamani: Dette er jeres livs chance for at cykle op i Balis højder! På denne tur kommer I til at opleve den betagende udsigt over vulkanen Batur og de hyggelige lokale landsbyer. Turen varer fra omkring kl. 08.00 til omkring 17.00 og inkluderer en let morgenmad, transport, professionel vejledning, sikkerhedsudstyr, frokost og en vandflaske. Komfortable sko og hovedbeklædning anbefales! Udflugten er for min. 2 personer.
 • Cruise til Bali Hai: Hop ombord på en katamaran og opdag koralrevet ved Bali Hai! I sejler fra Bali til Nusa Lembongan og får mulighed for at se farverige koralrev. I har også mulighed for at hoppe i bølgen blå og opleve revet på nær hånd i Lembongan Bay. Denne udflugt varer fra omkring kl. 08.00 til omkring kl. 16.00 og inkluderer transport, frokost (BBQ), snacks, snorkeludstyr, guidet tur, sejltur på en bananbåd og anden underholdning.
 • Vulkanertur: Her kan I opleve Balis højeste bjerg Batur. I kører med minibus til bjerget i Kintamani (en tur på ca. 2 timer). Her bliver jeres køretøj byttet ud med en firehjulstrækker, og jeres guide vil nu tage jer forbi de imponerende lavalandskaber, varme kilder og grotter, og fortæller jer undervejs om indflydelsen ​​vulkanen har haft på den balinesiske kultur. Inkluderet er transport og frokost (picnic). Turen starter omkring kl. 08.00 og varer ca. 8 timer.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 0 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn på maks. 0 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 5.336,- på opholdet

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hoteller

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe. På de inkluderede udflugter kan I dog komme til at rejse med en gruppe.

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

Danske statsborgere kan mod gebyr få udstedt et visum ved indrejse i Indonesien. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Indenrigsflyvninger

Bemærk venligst, at der på indenrigsflyvninger kun er tilladt 10 kg håndbagage. I kan efterlade jeres kuffert på det første hotel i Bali, som derefter vil blive transporteret til jeres næste hotel i Sanur.

Tilsvarende indkvartering

I tilfælde af, at et eller flere af de ovennævnte hoteller ikke er ledige, bor I på et tilsvarende eller bedre hotel i nærheden af det oprindelige. I modtager en bekræftelse på jeres endelige indkvartering sammen med jeres rejsedokumenter senest 5 dage før afrejse.

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Ved ankomsten til Bali mødes I med jeres chauffør i ankomsthallen, som holder et TravelBird-skilt med jeres navne på. Husk venligst at udfylde et mobilnummer i bookingprocessen, så chaufføren kan komme i kontakt med jer

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice