Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Idyllisk rundrejse i egen bil til Sydsverige

 • Rundrejse
 • 7 overnatninger
 • Sverige
Pris fra kr. 2.339,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Pak bilen og tag på rundrejse i Sydsverige: 8 dage på 6 hoteller i Malmø, Karlskrona, Kalmar, Halmstad, Kristianstad og Helsingborg med morgenmad

Glæd jer til en oplevelsesrig rundrejse i det svenske kystland, hvor jeres 6 destinationer ligger som perler på snor i dette idylliske landskab som taget ud af en Astrid Lindgren-fortælling. Rejsen byder på 8 dages panoramiske ruter, kanelsnurrer og köttbullar samt et kærligt møde med vores venlige nabo mod nord. I sover på hoteller fra First Hotels-kæden, hvor der er sikret morgenmad og behagelig søvn. Pak bilen og tag med til Sydsverige!

Inklusive
 • Rundrejse med 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 personer):
 • 2 overnatninger på First Hotel Jörgen Kock*** i Malmø
 • 1 overnatning på First Hotel Christian IV*** i Kristianstad
 • 1 overnatning på First Hotel Statt*** i Karlskrona
 • 1 overnatning på First Hotel Witt i Kalmar
 • 1 overnatning på First Hotel Mårtenson*** i Halmstad
 • 1 overnatning på First Hotel Kärnan*** i Helsingborg
 • Morgenmad på alle hoteller
 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Malmø!

  Efter en køretur over den smukke Øresundbroen, når I jeres unikke rundrejses startpunkt. Kulturbyen Malmø er en livlig by med hippe musik- og spisesteder, og om I foretrækker sightseeing, shopping eller strandliv finder I det i den svenske storby. I har 2 overnatninger i Malmø på First Hotel Jörgen Kock, så parker bilen og opdag byen til fods. Er I til kunst, skal I tage til Moderna Museet eller Malmø Kunsthall for moderne værker. I kan også gå shop-amok i et af Skandinaviens største shoppingcentre — der er nok at tage sig til i Malmø, og det bliver svært at slippe den charmerende stad. Lej et par cykler, spis på nogle af Nordens bedste restauranter og få kultur for alle pengene i gallerierne i Gamla Väste. I denne bydel finder I designerbutikker, gallerier og lokalt håndværk, og på Möllevångstorgets marked kan I smage delikatesser fra hele verden. Lilla Torg er proppet med trendy caféer, restauranter og barer, og er et oplagt gå-ud-sted. I den gamle bydel går I rundt blandt middelalderlige huse og charmerende bindingsværksbygninger fra 1600-tallet. Er I historieinteresserede, bør I besøge Malmöhus Slott, hvorefter I fortsætter til det moderne kvarter Västre Hamnen for at se futuristisk arkitektur.

  Hotel

  First Hotel Jörgen Kock

  42 Anmeldelser
  • Hotel
  • Malmø, Sverige
  Hotel

  Byhotellet First Hotel Jörgen Kock ligger tæt ved vandet og er indrettet i moderne skandinavisk stil. Her får I en skøn base for jeres ophold, hvor I kan glæde jer til at vågne op til en morgenbuffet hver morgen. Hotellet har også en hyggelig bar, hvor I kan nyde en drink, og hvor der på kølige dage er tændt op i den åbne pejs. På 10 minutter kan I gå ind til den store shoppinggade og de mange hyggelige gader i den gamle bydel Gamla Väster og det populære mødested Lilla Torg.

  Læs mere
  • +4
 2. Dag 3: Kristianstad

  På rundrejsens 3. dag når I Kristianstad. Denne skånske by byder på fantastisk natur, slotte og landlig idyl. Nyd den sceniske rute, mens I passerer marker, betagende småhuse og et panorama af naturskønhed. Kristianstad blev grundlagt af og opkaldt efter den danske kong Christian IV i 1600-tallet, men blev hurtigt overgivet til Sverige. Byen blev bygget som en forsvarsfæstning mod svenskerne, hvis tropper hærgede regionen. I kan stadig se voldgravene, som nu står i skarp kontrast til den hyggelige by. Ved ankomst tjekker I ind på det fine First Hotel Christian IV med det selvforklarende navn, hvor I kan strække benene fra køreturen og smide taskerne, så I er klar til en gåtur i byens charmerende centrum. Kristianstad byder på tonsvis af livlige cafeer, og der er en særlig historisk landsbystemning i den skånske skønhed, som fortryller sine besøgende ved første øjekast. Mens I er i området, bør I indlægge et besøg til det gamle 1200-tals kloster Bäckaskog Slot lige uden Kristianstad. Med sin smukke beliggenhed den smalle stribe land, der forbinder Oppmannasjön og Ivösjön, er slottet et visit værd, og der er åbent for offentligheden, skulle I ønske at kigge ind og få en bid frokost.

  First Hotel Jörgen Kock -> First Hotel Christian IV 95.9 km

  Hotel

  First Hotel Christian IV

  14 Anmeldelser
  • Hotel
  • Kristianstad, Sverige
  Hotel

  Hotellet er centralt beliggende blot 100 meter fra Kristianstad station. I den rummelige lobby kan I sunde jer med lette måltider, en snack eller en drink. Bygningen var oprindeligt en bank, men er forvandlet til et stilfuldt hotel med fine værelser i klassisk design.

  Læs mere
 3. Dag 4: Karlskrona

  Slå øjnene op til rundrejsens 4. dag, hop ud af dynerne og smut ned og nyd en god morgenmad, for i dag har I brug for masser af god energi til at udforske et af Skandinaviens største sommerhits, den svenske skærgård! Karlskrona er rundrejsens 4. stop, og I kan godt begynde at glæde jer til denne betagende køretur til Karlskrona. Karlskrona er spredt ud over 30 øer i Blekinges skærgård, og blev grundlagt af Karl XI i 1600-tallet, og har en lang historie som flådeby bag sig. Det tidligere militære flådeområde, Stumholmen, er nu åbent for allemand, og huser spændende seværdigheder som marinemuseet og Båtsmanskasernen, foruden en dejlig badestrand. Byen er omgivet af vand til alle sider, så vælg et spot i solen og 'fika' en 'glass' i en solstribe på Karlskronas Stortorget. Her bliver I mødt af eventyrlige, gamle kirker, og fra Karlskrona er det oplagt at tage på sejltur rundt i skærgården. Ved det afslappede kolonihaveområde Brändaholm kan I nyde synet af de charmerende, små træhuse, vores svenske naboer er så kendte for, og for et skud historie kan I lægge vejen forbi marinemuseet og Båtmanskasernen, der fortæller om byens lange historie som flådeby.

  First Hotel Christian IV -> First Hotel Statt 112.2 km

  Facade

  First Hotel Statt

  4 Anmeldelser
  • Hotel
  • Karlskrona kommun, Sverige
  Facade

  Det elegante hotel er centralt beliggende omkring 600 meter fra Karlskronas hovedbanegård. I har både museer, butikker og restauranter i gåafstand fra hotellet, men I kan også spise aftensmad i hotelrestauranten og afslutte dagen med en drink i hotelbaren.

  Læs mere
 4. Dag 5: Kalmar

  I dag på rundrejsens 5. dag skal I til Kalmar, en af Sveriges ældste byer, og et tilløbsstykke for historie- og kulturentusiaster. Efter morgenmad og en behagelig køretur i jeres helt eget tempo, ankommer I til First Hotel Witt, hvor I indlogeres i et hyggeligt dobbeltværelse og sætter taskerne, for nu er det tid til betræde Kalmars smalle brostensbelagte gader. I må ikke gå glip af et besøg til Kalmar Slot, som stammer helt tilbage fra det 12. århundrede. Det var desuden på dette slot, Kalmarunionen blev bekræftet i 1397. I dag byder slottet på forskellige udstillinger, som omhandler bygningens dramatiske historie, og en hyggelig café, der serverer et udvalg af lækre forfriskninger. Efter en dag med mange indtryk fra fortiden kan I udforske den moderne side af Kalmar, for byen har også mange caféer, restauranter og butikker.
  Skal der lidt ekstra fart på dagen, bør I starte bilen og aflægge et visit til ferieparadiset Øland, der er forbundet til Kalmar via den 6 km lange Ølandsbro. Den svenske ø kan prale af at være det sted i Sverige med flest solskinstimer, og med øens mange fine strande er der lagt op til en dukkert under den svenske sol. Nyd en god omgang aftensmad i Kalmar bycentrum, eller på den fine hotelrestauranten, og få et glimt af aftensolen med en drink i Kalmars fascinerende, fordumsklædte omgivelser.

  First Hotel Statt -> First Hotel Witt 89.3 km

  Room

  First Hotel Witt

  2 Anmeldelser
  • Hotel
  • Kalmar kommun, Sverige
  Room

  Jeres hotel har en skøn og central beliggenhed nær havnen i Kalmar. I er i gåafstand til den majestætiske Kalmar Katedral, men der er også masser af mulighed for at dyrke kulturelle interesser på de forskellige museer rundt om hjørnet. I nyder jeres morgenmad i hotelrestauranten, og senere på dagen kan I besøge lobbyen for lette måltider, snacks eller drikkevarer.

  Læs mere
 5. Dag 6: Halmstad

  Efter at have haft en pragtfuld dag i Kalmar, kører I på rundrejsens 6. dag til vestkystens Halmstad. Jeres sceniske rute byder på masser af underholdning, I passerer blikklare søer, charmerende landsbyer og postkortlignende marker. Efter et par timers kørsel ankommer I til Halmstad, hvor I tjekker ind på jeres sidste hotel på rejsen, First Hotel Mårtenson. Smid bagagen i værelset, bind snørebåndene og tag på opdagelse i den svenske skønhed, som Halmstad er. Byen er kendt for sit rige lokalliv og sociale samvær, som I vil mærke, når I udforsker gaderne. Har I vejret med jer, er I nødt til at tage en dukkert i havet, for Halmstad er kendt for sine suveræne strande. I finder den idylliske strand Torekov godt 50 km fra jeres hotel. Stranden er lidt af et tilløbsstykke om sommeren, men synet er et besøg værd året rundt, og hvis I ikke har husket badetøjet, er stranden et perfekt spot til at nyde en picnic i solnedgangen efter et smut efter indkøb i den romantiske havneby Båstad.

  First Hotel Witt -> First Hotel Mårtenson 243.4 km

  Facade © First Hotel Martenson Halmstad

  First Hotel Mårtenson

  2 Anmeldelser
  • Hotel
  • Halmstad, Sverige
  Facade © First Hotel Martenson Halmstad

  Jeres hotel ligger i hjertet af Halmstad på Norre Katts Park og floden Nissan. I nyder godt af morgenbuffeten, og så er I tæt på pubben The Dubliner, hvor I kan få en klassisk britisk 'roast dinner' om aftenen eller en kold øl i baren.

  Læs mere
 6. Dag 7: Helsingborg

  Stå op til morgenmadsbuffeten på First Hotel Statt på denne skønne og sidste dag af jeres rundrejse. Nyd lidt scrambled eggs, en god kop kaffe med croissant til og saml energi til jeres sidste destination, Helsingborg! Blot et stenkast fra Danmark, lige på den anden side af Øresund, ligger Skånes næststørste by, Helsingborg. Helsingborg er kendt for det imponerende rådhus med sit 65 meter høje tårn, som har tiltrukket besøgende siden sin grundlæggelse i 1897. Udover de historiske vingesus har Helsingborg masser at byde på. Det charmerende centrum bugner af lækre restauranter på promenaden i Norra Hamnen og masser af shoppingmuligheder i Kullagatan. Få minutters kørsel fra byen ligger Sydsveriges største shoppingcenter Väla Centrum, der med over 180 butikker absolut er et besøg værd. Omkring byen er der rig mulighed for at opleve den skånske natur. I kan for eksempel besøge en af områdets mange gårdbutikker, der producerer og sælger lokale produkter. Helsingborg er en storby, som nydes bedst med en gåtur langs Landborgspromenaden, der byder på idyllisk svensk natur og en vidunderlig udsigt over Øresund. Se, om I kan tyde Danmark på den anden side, før I bevæger jer videre til Helsingborgs bymidte, hvor I kan ose i de mange butikker og få en god omgang kötbullar på en af byens utallige restauranter og caféer! Har I mod på mere sightseeing, skal I aflægge Fredriksdals friluftsmuseum et visit. Frilandsmuseet inviterer til udforskning i sine store parker og smukke botaniske have — her får de naturinteresserede både minder og fotografier med hjem til Danmark.

  First Hotel Mårtenson -> First Hotel Kärnan 81.4 km

  Room

  First Hotel Kärnan

  5 Anmeldelser
  • Hotel
  • Helsingborg, Sverige
  Room

  Det smukke hotel ligger blot 7 minutters gang fra stranden med udsigt til Helsingborg Hovedbanegård og færgeterminalen. I kan slappe af eller se TV i hotellets biblioteksbar, og der er gratis WiFi overalt på hotellet, så I kan opdatere familien og vennerne om jeres oplevelser. I har jeres morgenbuffet i hotelrestauranten, men i sommermånederne åbnes den indendørs gårdhave, så I kan kan nyde morgenmaden her.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Parkering hos First Hotel Jörgen Kock (80 SEK per nat)
 • Parkering hos First Hotel Witt (130 SEK per nat ved forespørgsel)
 • Parkering hos First Hotel Statt (130 SEK per nat ved forespørgsel)
 • Parkering hos First Hotel Mårtenson (120 SEK per nat)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelser: Min. og maks. 2 personer

Enkeltpersonstillæg

Det er ikke muligt at booke til 1 person. Dette skyldes, at I bor på dobbeltværelser beregnet til 2 personer på alle hotellerne

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hoteller

Parkering

First Hotel Jörgen Kock (80 SEK per nat)
First Hotel Witt (130 SEK per nat ved forespørgsel)
First Hotel Statt (130 SEK per nat ved forespørgsel)

Gratis parkering på de øvrige hoteller

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice