• Med fly
 • Med indkvartering

Bliv forelsket i Ungarns hovedstad

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Ungarn
42 Anmeldelser
Pris fra kr. 659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 159 gange

Flyv med til 2, 3, 4 eller 5 nætter på det 4-stjernede Lion's Garden Hotel inkl. morgenmad, velkomstdrink, adgang til wellness og fly tur-retur

Besøg Østeuropas smukkeste by — Budapest! Donaufloden deler byen på midten i to dele med hver sin enestående personlighed: Buda på den ene side, og Pest på den anden. Med historiske slotte, majestætiske bygninger, farverige caféer, smagfuld ungarsk mad og butikker i massevis er der i Budapest lagt op til store oplevelser for helt små priser. Med et ophold på det 4-stjernede Lion's Garden Hotel får I morgenmad og adgang til wellness-faciliteter, som er et godt udgangspunkt for en storbyferie, som I sent vil glemme.

Inklusive
 • Lion's Garden Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
 • Håndbagage
 • WiFi
 • Adgang til wellnessområde
 • Velkomstdrink
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur (op til 4 personer)
 • 3-retters menu på hotellet
Budapest

Budapest er en sprudlende storby, som skal opleves. Her er smuk arkitektur, masser af spændende historie at fordybe sig i, et væld af seværdigheder og en overflod af hyggelige caféer og restauranter med gode priser. Besøg den smukt udsmykkede Helteplads eller nyd en betagende udsigt over Donaufloden fra Szechenyi-broen. Sæt skeen i en smagfuld omgang gullasch med en god øl på et af de traditionelle værtshuse, eller nyd en romantisk middag i skæret fra stearinlys på en af de mange hyggelige gadecaféer.

Lion's Garden Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Lion's Garden spa

På Lion's Garden Hotel i Budapest har I adgang til hotellets wellnessområde, som bl.a. byder på infrarød og finsk sauna, indendørs swimmingpool og boblebad. Hotellet har ligeledes restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad inden en dag i storbyen. Både byparkens museer, Heltepladsen og Vajdahunyad Castle kan nås til fods fra hotellet. Indretningen er holdt i varme farver og med stilfuldt interiør, og udsigten til den smukke dominikanske kirke bidrager med historisk karisma til de moderne omgivelser.

 • +7
Læs mere
Lion's Garden room

Dobbeltværelse

I bor på et af hotellets dobbeltværelser (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år), som er elegant indrettet med fokus på afslapning og komfort. Værelserne har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og de er udstyret med minibar, TV, telefon, skrivebord, aircondition samt eget badeværelse med hårtørrer.

room 2

Dobbeltværelse

I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som er elegant indrettet med fokus på afslapning og komfort. Værelserne har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og de er udstyret med minibar (mod gebyr), TV, telefon, skrivebord, aircondition samt eget badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Szechenyi, eller Kædebroen, er ikke uden grund et velkendt motiv for utallige postkort fra Budapest. Szechenyi var Budapests første permanente bro. og herfra kan I nyde en smuk udsigt over Donau. Hvad med en slentretur ved solnedgang?
 • Har I lyst til at prøve det traditionelle ungarske køkken, er Hungarikum Biztro tæt ved Szechenyi-broen i centrum et besøg værd! Her er maden velsmagende, priserne til at betale og atmosfæren unik og charmerende.
 • For et historisk indspark til jeres storbyferie, skal I slå vejen forbi Memento Park, som er et udendørs museum i den sydlige del af byen. Parken er udført i et totalitært tema og rummer monumenter og statuer af kommunistiske ikoner som Lenin, Stalin, Marx og Engels. I samme kommunistiske tema kan I besøge Terrormuseet. Denne bygning husede i årtier byens mest frygtede sted: Det politiske politis hovedkvarter.
 • Gå på opdagelse i Fiskernes Bastion, en fæstningsmur udført i nygotisk stil, der traditionelt bevogtede fiskernes fort. Se på den store statue af Kong Stefan Den Første og køb jeres souvenirs i området. Fra fortet kan I nyde en vidunderlig udsigt over Donau og bydelen Pest.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (muligt at tilkøbe i bookingprocessen)
 • 3-retters middag (muligt at tilkøbe i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 6-12 år: 50% rabat på hotellet
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Wellnessområde

Wellnessområdet er åbent hver dag mellem kl. 08.00 og kl. 21.00. Badetøj er obligatorisk.

Wellnessområdet omfatter boblebad, pool samt infrarød og finsk sauna

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

I bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe en 3-retters middag på hotellet

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Lion's Garden Hotell ligger i det rolige diplomatkvarter ca. 3 km fra Budapests indre by og 21 kilometer fra Budapest Ferenc Liszt International Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice