Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Nyd solen på 4* solferie i Kyrenia på Cypern

 • Solferie
 • 7 overnatninger
Pris fra kr. 4.369,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hør havets brusen fra Kyrenias ikoniske havn: Tilbring 7 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Pia Bella inkl. morgenmad eller halvpension, fly tur-retur fra København samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Lyder sol, varme, idylliske landsbyer, majestætiske klippevægge og gyldne sandstrande som noget for jer? Så tag med til den dejlige landsby Kyrenia på solskinsøen Cypern! Tilbring 7 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Pia Bella, hvor I både får sol, varme og krystalklart vand. Morgenmaden er inkluderet, men I har også mulighed for at opgradere til halvpension, så det eneste, I skal bekymre jer om, er at nyde hinanden og Cypern. Så pak solcremen og glæd jer til nogle dejlige dage på Cypern!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år) på Hotel Pia Bella****
 • Morgenmad eller halvpension (halvpension tilkøbes i forbindelse med booking)
 • Fly tur-retur fra København til Ercan
 • Håndbagage
 • 20 kg indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Cypern og Kyrenia

Cypern er multikulturel med et tyrkisk nord og et græsk syd, og det bedste af begge verdner forenes på denne smukke solskinsø. Øen er kendt for sine hvide sandstrande og det krystalblå hav, som den omringes af, og tiltrækker derfor hvert år tusinder af mennesker, som trænger til at mærke sol, varme og betagende omgivelser.

I bor i byen Kyrenia, der er kendt for sin historiske havn og Kyrenia Slot, som I absolut må lægge vejen forbi. Byen er omkranset af den smukke sandstrand på den ene side og de majestætiske bjerge på den anden. Gå en tur langs den idylliske havn med alverdens alsidige restauranter, barer og butikker, hvor I kan nyde traditionelle cypriotiske delikatesser, lokalt håndværk og den fantastiske udsigt over vandet. Sidst men bestemt ikke mindst har Kyrenia nogle af Cyperns mest fantastiske strande og ligger i kort afstand til flere charmerende byer og landsbyer, der alle bare venter på at blive oplevet.

Hotel Pia Bella

 • Hotel
 • Cypern, Cypern
Hotel Pia Bella

Jeres hotel har den ideelle beliggenhed kun 1,2 km fra vandet, og ikke langt fra Kyrenias centrum. I gåafstand fra hotellet finder man både butikker, barer og restauranter. Hotellet råder over to swimmingpools, bar, café, solterrasse og restaurant, så I har alle nødvendigheder lige ved hånden.

Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Værelserne er indrettede i varme farver med store glasdøre, der fører ud til den private altan. Alle værelser har aircondition, mulighed for at bestille roomservice, minibar, værdiboks, TV, telefon og faciliteter til at lave te og kaffe. Der er desuden eget badeværelse med toilet, bad og føntørrer.

Vi anbefaler

Både i Kyrenia og de nærliggende landsbyer er der masser af ting at opleve på jeres ferie til Cypern. Her er vores favoritter:

 • Gå en tur langs de brostensbelagte gader i Kyrenias gamle bydel, hvor der er en masse hyggelige stenhuse rundt om hvert et snoet gadehjørne.
 • Kyrenia Slottet blev bygget i 1500-tallet og er absolut et besøg værd. Fra toppen af slottet har I en fantastisk udsigt over havnen. Nær slottet finder I også et skibsvragsmuseum, der huser et skibsvrag fra 400 år f.v.t..
 • Kun 5 kilometer fra jeres hotel finder I Bellapais Abbey, der er er ruinerne fra et kloster fra 1200-tallet. Klosteret har også et museum og en restaurant, der også er værd at besøge.
Vejret i Kyrenia

Laveste og højeste temperaturer i Kyrenia:
Januar: 5°C - 15°C
Februar: 6°C - 15°C
Marts: 7°C - 18°C
April: 10°C - 23°C
Maj: 14°C - 28°C
Juni: 19°C - 32°C
Juli: 21°C - 35°C
August: 21°C - 35°C
September: 18°C - 32°C
Oktober:15°C - 27°C
November: 10°C - 21°C
December: 7°C - 16°C

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:30

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Ercan International Airport
- Inkluderet i prisen: 8 kg håndbagage (25x45x56 cm) per person og 20 kg indchecket bagage per person
- I vil have en mellemlanding i Istanbul på cirka 2½ timer
- I flyver med Atlas Global (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil i lufthavnens ankomsthal blive mødt af jeres chauffør, som vil holde et skilt med enten TravelBird logoet, jeres navn eller hotellets navn

Sted

I hjertet af Kyrenia på det nordlige Cypern ligger jeres 4-stjernede hotel, som ligger blot 1,2 km fra vandet. Fra lufthavnen er der ca. 45 kilometer til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice