• Med indkvartering

Ro, velvære og halvpension i Nordtyskland

 • Miniferie
 • 2, 3 eller 5 overnatninger
 • Hodenhagen
10 Anmeldelser
kr. 1.272,- -43%
Pris fra kr. 729,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 46 gange

Tag på en afslappende forkælelsestur til Lüneburger Heide: 3, 4 eller 6 dage på 4-stjernet hotel med halvpension, cykeludlejning og adgang til wellnessområde

Luk ned for stress og jag derhjemme, forbered jer på komplet afslapning og indånd den tyske hedes friske luft. I bliver forkælet med halvpension samt fri adgang til pool, sauna og dampbad på jeres 4-stjernede Michel & Friends Hotel i nordtyske Lüneburger Heide. Lej en cykel på hotellet og tag på tur i hedelandskabet, der både er smukt og fredfyldt. Som den perfekte afslutning på en dejlig dag med natur og velvære, får I serveret jeres inkluderede middag i hotelrestauranten. Dét er ferie! Og så kan I tage to børn med for halv pris!

Inklusive
 • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-15 år) på Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide****
 • Halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Cykeludlejning (1 dag)
 • Velkomstdrink på ankomstdagen
 • Fri afbenyttelse af wellnessområde (pool, sauna og dampbad)
 • Parkering
Lüneburger Heide

Heden, der strækker sig over trekantsområdet mellem Hamborg, Bremen og Hannover, er Lüneburger Heide. Det er den største sammenhængende hede i Vesteuropa og pryder landskabet med træer, lyng og fine, snoede stier, som er oplagte at udforske på cykel. Heden er et populært turistmål for naturentusiaster og rejsende, som søger ferie i rekreative omgivelser. Her finder I den ro, I har længtes efter — og så kan I godt begynde at glæde jer til at indsnuse den friske luft, for her er der nemlig forbudt for biler. Nyd godt af jeres inkluderede cykelleje og sus afsted på en af de mange cykelstier, som tæller over 2.000 kilometer. Der er ruter til enhver alder og præference, og det flade landskab er ideelt til at udforske de smukke vidder, hvor det foranderlige panorama tæller både blomstrende enge og dybgrønne skove.

Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide

 • Hotel
 • Hodenhagen, Tyskland
hotel

Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide åbnede i 2015 og er tænkt som et frirum, hvor gæster kan slappe af i komfortable omgivelser. Det 4-stjernede hotel har to restauranter, en bar, en stor haveterrasse og helt nyt wellnessområde med sauna, dampbad og pool. I har inkluderet cykeludlejning, så I nemt og hurtigt kan komme op på jernhesten og udforske de smukke omgivelser.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable dobbeltværelser har en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge samt et badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer og kosmetikspejl. Værelset er udstyret med skrivebord, opholdsområde, værdiboks, satellit-TV, telefon og radio i rummet. De vestvendte værelser har en smuk udsigt over Allerwiesen.

Vi anbefaler

3 fritidsparker i nærheden af hotellet, som er et besøg værd:

 • Vogelpark Walsrode: Fra midten af ​​marts til slutningen af ​​oktober kan I besøge verdens største fuglepark, der huser intet mindre end 650 farverige og vidt forskellige fuglearter. Selve parken er lige så betagende som de bevingede skønheder.
 • Serengeti Safari Park: Kom med på en eventyrlig rejse i dyrenes verden. Serengeti-parken, som navnet antyder, lader jer opleve vilde dyr fra savannen og andre eksotiske lande i i alt 17 store udendørsindhegninger.
 • Heide Park Soltau: Tag børnene med i Nordtysklands største fritids- og familiepark! Mellem marts og oktober kan I få fuld fart over feltet med de over 50 attraktioner og shows, som parken udbyder, heriblandt Europas hurtigste og højeste trærutschebane 'Colossos'.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hodenhagen Hotel Betreibs GmbH & Co. KG. Du indgår derfor direkte aftale med Hodenhagen Hotel Betreibs GmbH & Co. KG. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn (0-15 år)

Børneseng

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis I ønsker børneseng(e) på værelset

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-9 år: Gratis (i forældres seng
Børn i alderen 10-15: 50% rabat
Børn fra 16 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per nat ved forespørgsel. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter morgen- og aftenbuffet eller 3-retters middag

Cykelleje

I har gratis cykelleje med i tilbuddet for 1 dag (24 timer). Vælg selv hvilken dag I ønsker at låne cyklerne

Sted

Jeres hotel ligger i den sydlige del af hedelandet Lüneberg Heide. Der er godt 600 meter til Hodenhagens centrum og omkring 110 km til Hamborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice