• Med indkvartering

Romantik og bobler på Champagneruten

 • Miniferie
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Arsonval
4 Anmeldelser
kr. 703,- -21%
Pris fra kr. 559,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 30 gange

Trænger I til fransk forkælelse i idylliske omgivelser? Tilbring 2, 3, 4 eller 5 dage på det romantiske Hostellerie de la Chaumière med morgenmad, 4-retters middag og en champagnesmagning i vinkælder i Champagneregionen

Tag med til henrivende Champagne og nyd godt af de gyldne dråber! I er indlogeret i en ombygget stengård på det romantiske Hostellerie de la Chaumière, hvor I hver dag nyder godt af de franske delikatesser, der hører med i opholdet med morgenmad og 4-retters middag om aftenen. Og det er nok en god ide at få spist godt til, så de brusende bobler ikke stiger jer til hovedet — I skal nemlig prøvesmage champagne i en vinkælder. Champagneregionen er en fantastisk destination for ren nydelse, der vil opløfte jeres sind som bobler i champagneglas!

Inklusive
 • 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hostellerie de la Chaumière***
 • Halvpension (morgenmad og 4-retters middag)
 • Velkomstdrink
 • Champagnesmagning i vinkælder
 • Parkering
Champagnerutens glæder

Hold ferie i i underskønne omgivelser på Champagneruten! Landsbyen Arsonval er jeres start på en rejse gennem de stolte, frodige vinmarker samt en smagsoplevelse ind i det lokale og landlige køkken, hvor I stifter bekendtskab med ægte fransk cuisine.

 Området er fyldt med vingårde, der lader jer smage på boblerne, og I er kun 30 minutters kørsel (ca. 30 km) fra Lac D’Orient, hvor I kan bade og holde picnic i et panorama af landlig idyl. Champagne har en enorm rigdom i form af sit billedskønne landskab, historie, gourmetkøkken og produktion af eksklusiv, mousserende vin. Har I bilen med, kan I glæde jer til at flyve henad landevejen, hvor endeløse sletter, dybe skove og græssende kvæg tegner et malerisk udsyn fra bilruden. Og husk, at hvert stop på Champagneruten præsenterer en anledning til at smage på regionens delikatesser.

Hostellerie de la Chaumière

 • Hotel
 • Arsonval, Frankrig
hus

Jeres hotel ligger ved bredden af floden Aube i landsbyen Arsonval. Hotellet, der er placeret på den berømte Champagnerute, byder på autentisk fransk romantik i en ombygget stengård, og har sin egen gourmetrestaurant, hvor I får serveret jeres 4-retters middag. La Chaumière passer perfekt til jer, der trænger til at give efter for udlængslen uden at sprænge budgettet. Nyd udsigten fra terrassen, mens I mærker roen brede sig som solstråler på en dugfrisk sommermorgen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
rum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse har fokus på komfort og afslapning. Indretningen er holdt i klassisk fransk stil med romantiske toner. Alle værelserne har eget badeværelse med hårtørrer. I har desuden gratis WiFi og satellit-TV samt udsigt til hotellets frodige have.

På besøg hos Dom Pérignon

Har I lyst til at grave lidt i champagnens historie, bør I besøge den lille landsby Hautvillers. Her boede og arbejdede munken Dom Pérignon, som siges at være opfinderen af favoritten af al mousserende vin, champagne! Om han udviklede eller blot forfinede det flydende guld vides ikke, men siden 1700-tallet har munken haft en kæmpe betydning for regionen, og I kan se Dom Pérignons gravsten på den lille kirkegård i Hautvillers. I er desuden tæt på byen Reims, hvor Reims-katedralen er hele turen værd. Katedralen er stedet, hvor de franske konger krones! Eller slå et smut forbi Pommery, som er en af regionens store champagneproducenter og få nogle flasker med hjem til Danmark.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hostellerie de la Chaumière. Du indgår derfor direkte aftale med Hostellerie de la Chaumière. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-2 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension: Morgenmad og 4-retters middag

Sted

Arsonval ligger på Champagneruten knap 250 km fra Paris i Champagne-regionen i den nordøstlige del af Frankrig.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice