Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

4* livsnyderi i smukke Silkeborg

 • Miniferie
 • Silkeborg
Nu kr. 2.445,-
 • nu
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie i idylliske omgivelser i Silkeborg: 3 dage på det 4-stjernede Hotel Dania i hjertet af byen inkl. velkomstdrink, morgenmad samt 1x 2-retters middag. Værdibeviset er for to personer til et ophold fra søndag til tirsdag

Trænger I til en lille pause fra hverdagen, til at sætte tempoet ned og nyde hinandens selskab? Så tag på miniferie til skønne Silkeborg. I bor på det 4-stjernede Hotel Dania i hjertet af byen. Her kan I lade batterierne op i dejlige omgivelser og blive forkælet med morgenmad begge dage og én 2-retters middag i hotellets egen restaurant. Fra Hotel Dania kan I nemt gå på opdagelse i byens seværdigheder, tage på tur i Silkeborg-skovene eller skue udover det smukke landskab fra Himmelbjerget. Så find jeres indre livsnydere frem og glæd jer til en miniferie i Silkeborg!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Dania****
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad
 • 1x 2-retters middag (mandag aften)
Oplevelser ved smukke Silkeborg

Silkeborg emmer af ægte dansk idyl og kombinerer flere hunderede års historie med et moderne Danmark. I kan slentre gennem byens hyggelige gader eller nyde udsigten langs Silkeborg Langsø. Byen er kendt for sin spændende kunstscene og området byder på alt lige fra lokale kunsthåndværkere til internationale kunstnere. Silkeborg er for alvor kommet på kunst-kortet på grund af Asger Jorn og hans mange farverige malerier, keramik, grafiske værker, skulpturer og billedvævninger — I kan gå på opdagelse i hans værker på Museum Jorn. I kan også besøge KunstCentret Silkeborg Bad, hvor I i den gamle kurbadsbygning kan opleve skiftende udstillinger af både danske og udenlandske kunstnere, og her kan I også nyde en tur i den fine skulpturpark med udsigt over Ørnsø.
Silkeborg er omgivet af vidunderlig natur — I kan tage på udflugt til Silkeborgskovene, der byder på imponerende landskaber med smukke søer, dybe dale og alverdens træer og planter. Området er perfekt til udendørs aktiviter, om I er til gåture, cykelture, kanoture eller et slag golf, ja så er der mulighed for det her —og I kan få overblik over hele det skønne område fra toppen af Himmelbjerget. Rigtig god tur til Silkeborg!

Hotel Dania, Silkeborg

 • Hotel
 • Silkeborg, Danmark
Hotel Dania Silkeborg

Det 4-stjernede Hotel Dania ligger centralt på torvet i Silkeborg. Hotellet blev grundlagt helt tilbage i 1848 og har dermed været en del af byens historie lige fra begyndelsen — i dag er hotellet Silkeborgs ældste virksomhed. Flere kunstnere, forfattere, politikere og kongelige som H. C. Andersen, Herman Bang, Asger Jorn, Dronning Margrethe og Prins Henrik har gennem årene besøgt Hotel Dania, hvilket har været med til at sætte præg på den gamle bygnings historie. Selvom hotellet løbende er blevet renoveret og moderniseret, har man formået at bevare husets gamle sjæl og hyggelige atmosfære. I hotellets Brasserie & Restaurant Underhuset kan I nyde den daglige morgenmad og en 2-retters middag på ankomstdagen, hvor I vil få serveret retter sammensat af årstidernes friske råvarer. Velkommen til Hotel Dania!

 • +2
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset TV og radio.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Dania. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Dania. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per værdibevis

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for værdibeviset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere på en offentlig parkeringsplads tæt ved hotellet mod et gebyr på 80 DKK per dag

Information om værdibeviset

Værdibeviset gælder til to overnatninger på Hotel Dania for 2 personer. Opholdet skal afvikles med ankomst på en søndag og afrejse tirsdag. Opholdet bookes ved at kontakte Hotel Dania direkte per telefon eller e-mail. Bookingen afhænger af ledighed på den givne dato

Værdibeviset skal indløses inden den 10. december 2017 og skal benyttes inden 31. december 2017

Flere værdibeviser

Det er muligt at booke op til 2 værdibeviser ad gangen

Sted

Hotel Dania ligger midt i Silkeborg, hvorfra I nemt kan komme rundt i byen og tage på udflugt i den smukke natur med de mange søer. Museum Jorn ligger ca. 1,5 km fra hotellet, og til Himmelbjerget er der ca. 20 km. Fra København er der ca. 300 km til hotellet, og fra Aalborg er der 150 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice