Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4* strandhotel & all-inclusive i Spanien

 • Solferie
 • La Cala de Mijas
12 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.279,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd livet i Sydspanien: 7 el. 14 nætter på det 4-stjernede VIK Gran Hotel Costa del Sol med all-inclusive, transfer og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund.

Find jeres indre livsnydere frem og pak det bedste feriehumør ned sammen med solcremen. I bor på det skønne 4-stjernede VIK Gran Hotel Costa del Sol med all-inclusive - så her skal I ikke tænkte på andet end at slappe af og nyde hinandens selskab. Lad jer forføre af den helt specielle stemning i Sydspanien og udforsk Andalusiens skønne kultur, fantastiske køkken og helt vidunderlige strande. Slap af under varmere himmelstrøg og nyd et glas vino ved swimmingpoolen eller hop i bølgerne ved stranden lige udenfor hotellet. God tur til La Cala de Mijas og Costa del Sol!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på VIK Gran Hotel Costa del Sol****
 • All-inclusive
 • Udendørs swimmingpool
 • Gratis opgradering til værelse med havudsigt (afhængig af tilgængelighed)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Malaga
 • Håndbagage
Afslapning på Costa del Sol

Med 320 solskinsdage om året er der god grund til, at området omkring Malaga har fået navnet Costa del Sol — Solkysten. Udover strande og det behagelige klima er området også kendt for sine kulturelle seværdigheder, de idylliske bjerglandsbyer, de mange golfbaner og den flotte natur. Jeres hotel ligger i den hyggelige by La Cala de Mijas ned til vandet. Her er dejlige strande, kridhvide huse og farvestrålende blomster — kort fortalt, vaskeægte sydspansk feriestemning.

Omkring 40 km fra La Cala de Mijas ligger Malaga, her kan I nyde byens summen, snuppe en forfriskning på en af de stemningsfyldte pladser eller udforske de mange butikker. I kan også besøge det fremragende Picasso-museum med over 200 værker, og I kan slå vejen forbi det historiske slot, Castillo di Gibralfaro, som blev opført i det 10. århundrede.

VIK Gran Hotel Costa del Sol

 • Hotel
 • La Cala de Mijas, Spanien
Pool new

Hotellet er beliggende i et roligt område i La Cala de Mijas tæt ved byerne Fuengirola og Marbella. Stranden er lige udenfor døren, så I behøver skam ikke at slæbe håndklæderne og solcremen særlig langt. På det 4-stjernede hotel kan I dyrke sol, nyde et par kølige cocktails i baren eller bare slappe af i en liggestol ved poolen. Maden i restauranten består hovedsageligt af specialiteter fra middelhavsområdet. Hotellet arrangerer forskellige aktiviteter, og der er et underholdningsprogram ved poolen om aftenen.

 • +7
Læs mere
Room - NEW

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er udstyret med en terrasse, minikøleskab, værdiboks, aircondition, satellit-TV, telefon og et badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. Der er gratis WiFi i lobbyen.

All-inclusive inkluderer:

 • Morgenmadsbuffet (kl. 7.00-10.00)
 • Frokost (kl. 13.00-15.00)
 • Aftensmad (kl. 18.30-21.00 i vinterhalvåret og kl. 19.00-22.00 i sommerhalvåret)
 • Der serveres snacks halvanden time før og efter hvert måltid som f.eks. salat, sandwiches, hotdogs, hamburgers, kage og is
 • Drikkevarer er inkluderet under måltider og i barens åbningstider. Her serveres lokale mærker indenfor sodavand, te, kaffe, øl, vin og cocktails
Vejret på Costa del Sol

Laveste og højeste temperaturer på Costa del Sol:
Januar: 6°C - 15°C
Februar: 7°C - 16°C
Marts: 8°C - 18°C
April: 10°C - 19°C
Maj: 12°C - 23°C
Juni: 16°C - 27°C
Juli: 19°C - 30°C
August: 19°C - 30°C
September: 17°C - 27°C
Oktober: 13°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
December: 7°C - 15°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelopholdet
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden til hotellet er omkring 1 time.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i den skønne by La Cala de Mijas mellem de populære rejsemål Marbella og Fuengirola. Lufthavnen ligger ca. 30 minutters kørsel fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice