• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i vidunderlige Bologna

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Bologna
Pris fra kr. 1.309,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 13 gange

Miniferie i Italiens gastronomiske hovedstad: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Millenn i Bolognas historiske centrum inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København

Velkommen til Bologna og bolognesens hjemby i det nordlige Italien! Bologna, eller "La Grassa" som byen også kaldes, har en lang kulinarisk tradition, der har præget både byens og resten af Italiens verdenskendte madkultur. Hvor end I kigger hen, bugner gaderne med caféer, delikatesseforretninger og restauranter. I bor på Milenn Hotel, der ligger i gåafstand til det historiske centrum. Her kan I tilbringe 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på at udforske byens smukke bygninger, stemningsfulde gader og fantastiske mad. Så tag hinanden i hånden og glæd jer til nogle dejlige dage i mageløse Bologna!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne og 1 barn op til 2 år) på Millenn Hotel***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Bologna
Madkultur og historie

Bologna er en af Italiens ældste byer med en historie, der strækker sig tilbage til år 600 f.Kr og folkeslaget etruskerne. Det var en af ​​Italiens rigeste byer i romertiden, og byen har desuden et af Europas ældste universiteter. I dag bor der omkring 380.000 indbyggere i byen, og der er et væld af kulturelle attraktioner at opdage såsom de store katedraler, smukke pladser og bymure fra 1300-tallet.

Bologna er derudover Italiens gastronomiske hovedstad og har en madkultur, der ikke kun har haft indflydelse på Italien men også resten af verden. Her finder I traditionel lokal mad til ingen penge. De lokale har en stor stolthed i at lave mad fra bunden og med lokale råvarer, og der er masser af madmarkeder at besøge overalt i byen. Mest berømt fra Bologna må siges at være deres ragù (det vi kalder kødsauce), tagliatelle, mortadella og lasagne. Buon appetito!

Milenn Hotel

 • Hotel
 • Bologna, Italien
Hotel Millenn - façade

Millenn Hotel ligger fint placeret kun 4 km fra Bolognas historiske centrum og 350 meter fra banegården Bologna Centrale. Hotellet har til huse i en elegant bygning tæt på parken Parco della Montagnola. Hotellet byder på gratis WiFi, morgenmadssal, døgnåben reception og en god placering tæt på butikker, spille- og spisesteder. Hotellet har 60 værelser, som alle er indrettet med fokus på komfort. Værelserne er udstyret med CD-TV, minibar (mod gebyr), eget badeværelse og gratis WiFi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Hotel Millenn - chambre

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Værelserne er indrettet i klassisk italiensk stil og udstyret med LCD-TV, skrivebord og eget badeværelse med bruser og toilet.

Vi anbefaler

 • Piazza Maggiore: Byens hjerte og omgivet af mange af Bolognas attraktioner.
 • Torre Garisenda og Torre degli Asinelli: To tårne, der er emblematiske for Bologna. I kan tage de 498 trin op til toppen af ​​Asinelli og få en flot udsigt over byen.
 • Basilica di San Petronio: Verdens femte største kirke fra 1300-tallet, hvor I vil finde Cassinis solur, La Meridiana, der viser, at jorden drejer rundt om solen og ikke omvendt.
 • La Pinacoteca Nazionale di Bologna: I dette museum vil I finde smuk og berømt kunst fra 1200-1800, herunder værker af Raffaello og Carracci.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 1,5 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne og 1 barn op til 2 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-17 år: Får en rabat på hotelværelset afhængigt af afrejsedato

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice