• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Spændende storbyferie i historiske Athen

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Athen
Pris fra kr. 2.529,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 7 gange

Storby og strand: Tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger i Athen inkl. morgenmad, udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Velkommen til mageløse Athen! Midtpunktet i Oldtidens Grækenland og demokratiets vugge møder strand, storby og shopping i verdensklasse – der er ingen tvivl om, at Athen gemmer på uendeligt mange skatte. Her tilbringer I 3, 4 eller 5 overnatninger på Arion Athens Hotel, hvor I hver morgen kan spise morgenmad, før den står på opdagelse i byen. På opholdets 2. dag skal I på en spændende udflugt, hvor I kommer til at opleve smukke kyststrækninger, uspolerede strande og ikke mindst det imponerende Poseidons Tempel, der står stolt på Kap Sounion. Så sæt kursen mod lufthavnen og glæd jer til en spændende storbyferie, der kommer til at byde på kultur, strand og en historie uden lige!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år) på Arion Athens Hotel***
 • Morgenmad
 • Udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel på dag 2
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Athen
 • Håndbagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: ca. 1,50 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Velkommen til Athen

Den græske hovedstad fungerer som landets midtpunkt og er den ideelle destination for alle, der er til storby, strand og ikke mindst masser af kultur og historie. Da Athen skulle være vært for OL i 2004, blev hele byen istandsat, hvilket har givet byen et pletfrit britisk udseende med idylliske parker og gader, engelske skilte og et undergrundstog. Men den imponerende historie er her endnu. Akropolis, Pantheon, Zeus' Tempel, Athens berømte Archeological Museum - disse græske varetegn og meget mere venter jer i Athen!

På opholdets 2. dag skal I på en spændende udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel. Turen varer cirka 4 timer, og undervejs kører I forbi de idylliske strande og grotter i Saronic-golfen. Jeres endestation er det imponerende tempel til ære for havets gud Poseidon, som står stolt på Kap Sounion. Templet blev bygget helt tilbage i 44 f.v.t. og har en imponerende udsigt over den smukke kystlinie.

Arion Athens Hotel

34 Anmeldelser
 • Hotel
 • Athen, Grækenland
Terrace

Dette moderne hotel ligger i centrum af byen i det livlige Psiri. 500 meter fra hotellet er metrostationen Monastiraki. Her har I en døgnåben reception, en restaurant, hvor I kan spise jeres morgenmad, og på tagterrassen har I en storslået udsigt over Akropolis.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet i lyse farver og elegant stil. Værelset er udstyret med eget badeværelse i marmor med trægulve og lydisolerede vinduer.

Vi anbefaler

 • Besøg det livlige madmarked med lækre lokale delikatesser på Athenasgade mellem Omonia og Monastiraki.
 • Gå op ad de utallige trappetrin til Athens højeste punkt Lycabettus og nyd den storslåede udsigt over byen og Akropolis.
 • Tag forbi ruinområdet Agora, der byder på spændende tempelruiner fra 500 f.v.t..
 • Tag en sporvogn til det luksuriøse forstadområde Vouliagmeni, hvor I kan bade på stranden og opleve den livlige atmosfære.
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks 2 voksne + 1 barn 0-5 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 6 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Udflugt

Jeres udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel vil finde sted på opholdets dag 2. Turen begynder om eftermiddag og vil vare cirka 4 timer. I vil modtage yderligere info og jeres billetter med jeres rejsedokumenter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Dette moderne hotel ligger i centrum af byen i det livlige Psiri. 500 meter fra hotellet er metrostationen Monastiraki. Athens International Airport ligger cirka 45 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice