• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Spændende storbyferie i historiske Athen

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Athen
Ny
Pris fra kr. 2.409,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 9 gange

Storby og strand: Tilbring 3, 4 eller 5 overnatninger i Athen inkl. morgenmad, udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel samt fly tur-retur

Velkommen til mageløse Athen! Midtpunktet i Oldtidens Grækenland og demokratiets vugge møder strand, storby og shopping i verdensklasse – der er ingen tvivl om, at Athen gemmer på uendeligt mange skatte. Her tilbringer I 3, 4 eller 5 overnatninger på Arion Athens Hotel, hvor I hver morgen kan spise morgenmad, før den står på opdagelse i byen. På opholdets 2. dag skal I på en spændende udflugt, hvor I kommer til at opleve smukke kyststrækninger, uspolerede strande og ikke mindst det imponerende Poseidons Tempel, der står stolt på Kap Sounion. Så sæt kursen mod lufthavnen, og glæd jer til en spændende storbyferie, der kommer til at byde på kultur, strand og en historie uden lige!

Inklusive
 • Hotel Arion: 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Athen tur-retur
 • Håndbagage
 • Udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel på dag 2
Velkommen til Athen

Den græske hovedstad fungerer som landets midtpunkt og er den ideelle destination for alle, der er til storby, strand og ikke mindst masser af kultur og historie. Tilbage i 2004 da Athen var vært for OL, blev hele byen istandsat, hvilket har givet byen et næsten pletfrit udseende med idylliske parker og gader, engelske skilte og et undergrundstog. Men den imponerende historie er her endnu. Akropolis, Parthenon, Zeus' Tempel, Athens berømte Archeological Museum — disse græske varetegn og meget mere venter jer i Athen!

Hotel Arion

 • Hotel
 • Athen, Grækenland
Terrace

Det moderne Hotel Arion ligger i centrum af byen i det livlige nabolag Psyri, og 500 meter fra hotellet ligger metrostationen Monastiraki. På hotellet finder I en døgnåben reception, en restaurant, hvor I kan spise jeres morgenmad, og på tagterrassen har I en storslået udsigt over Akropolis.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet i lyse farver og elegant stil med trægulve. Værelset er udstyret med en dobbeltseng, skrivebord, TV, telefon, gratis WiFi, lydisolerede vinduer samt eget badeværelse i marmor med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Besøg det livlige madmarked med lækre lokale delikatesser på Athenasgade mellem Omonia og Monastiraki.
 • Gå op ad de utallige trappetrin til Athens højeste punkt Lycabettus og nyd den storslåede udsigt over byen og Akropolis.
 • Tag forbi ruinområdet Agora, der byder på spændende tempelruiner fra 500 f.v.t..
 • Tag en sporvogn til det luksuriøse forstadområde Vouliagmeni, hvor I kan bade på stranden og opleve den livlige atmosfære.
Udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel

På opholdets 2. dag skal I på en spændende udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel. Turen varer cirka 4 timer, og undervejs kører I forbi de idylliske strande og grotter i Saronic-golfen. Jeres endestation er det imponerende tempel til ære for havets gud Poseidon, som står stolt på Kap Sounion. Templet blev bygget helt tilbage i 44 f.v.t. og har en imponerende udsigt over den smukke kystlinie.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: ca. 1,50 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 5 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Udflugt

Jeres udflugt til Kap Sounion og Poseidons Tempel vil finde sted på opholdets dag 2. Turen begynder om eftermiddag og vil vare cirka 4 timer. I vil modtage yderligere info og jeres billetter med jeres rejsedokumenter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen i Athen kan I tage med metro M3 til Monastiraki Station. Herfra kan I gå ca. 350 m til hotellet. Turen tager ca. 50 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det moderne Hotel Arion ligger i centrum af byen i det livlige nabolag Psyri, og 500 meter fra hotellet ligger metrostationen Monastiraki. Athens Internationale Lufthavn ligger ca. 45 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice