Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Familieferie med all-inclusive i Bad Gastein

 • Solferie
 • Bad Gastein
4 Anmeldelser
kr. 1.788,- -52%
Pris fra kr. 859,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Betagende omgivelser og all-inclusive på det børnevenlige Hotel Hirschen i østrigske Bad Gastein i hjertet af naturparken Hohe Tauern. Vælg mellem 4, 5 eller 8 dage!

Den lille østriske perle Bad Gastein i Salzburg er ideel til en solferie med børnene, hvor I samtidig kan nyde det smukke landskab og byens mange spændende seværdigheder. I hvad der også kaldes Alpernes Monte Carlo finder I Hotel Hirschen i hjertet af nationalparken Hohe Tauern. Jeres udsigt byder på lysegrønne bjerge, blomsterende dale og et panorama af græssende køer og endeløse marker, og så sørger jeres hyggelige hotel for all-inclusive og adgang til sauna for et afslappende ophold, hvor børn også er velkomne! Bad Gastein garanterer en fredfyldt sommerferie med masser af vandre- og cykelture samt en svømmetur i Gastein-søen. Kort sagt: Balsam for krop og sjæl!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbelt-, 3-personers- eller 4-personersværelse på Hotel Hirschen***
 • All-inclusive (morgen-, middag og aftensmad, snacks, kaffe og te, is og drikkevarer)
 • Fri afbenyttelse af sauna
Bad Gastein

Midt i nationalparken Hohe Tauern i Østrig og 1000 meter over havets overflade ligger kurbyen Bad Gastein, der har udråbt sig selv til Alpernes Monte Carlo, kilden til evig ungdom og det kulturelle midtpunkt i Gastein-dalen. Bad Gastein har en smuk bymidte og er omkranset af maleriske og imponerende alper. Der er utallige cykel- og vandreture i området med mulighed for både hyggelige ture for familien og mere udfordrende ture i klipperne for de eventyrlystne. Bad Gastein udmærker sig desuden ved sit rene, lokale kildevand, som anvendes i byens mange kurbade.

Hotel Hirschen

 • Hotel
 • Bad Gastein, Østrig
Hotel Hirschen

Hotel Hirschen ligger kun 10 minutters gang fra byen Bad Gastein, der om sommeren byder på endeløse muligheder for vandreture og andre aktiviteter i det fri. Hotellet er en arkitektonisk perle, som er blevet grundigt vedligeholdt, og som råder over både reception, bar og et spiselokale med en hyggelig have og solterrasse.

 • +-2
Læs mere
room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse har TV og gratis WiFi samt badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Enkelte værelser er udstyret med køleskab og mikrobølgeovn.

room 3

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Jeres 3-personersværelse har TV og gratis WiFi samt badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Enkelte værelser er udstyret med køleskab og mikrobølgeovn.

room 4

4-personersværelse

4 voksne per værelse

Jeres 4-personersværelse har TV og gratis WiFi samt badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Enkelte værelser er udstyret med køleskab og mikrobølgeovn.

All-inclusive

 • Morgenmadsbuffet
 • Frokostbuffet
 • Snacks (suppe og salat) på Hotel Pawlik (1 km fra hotellet)
 • Kaffe/te og kage samt is til børnene mellem kl. 15.30 og kl. 16.30 på Hotel Pawlik (1 km fra hotellet)
 • 3-retters middag
 • Vin og øl mellem kl. 17.00 og kl. 21.00
 • Ikke-alkoholiske drikkevarer mellem kl. 10.00 og kl. 21.00
Vi anbefaler

- Den østrigske sommer er mild og smuk, og det skal I udnytte! Tag en svømmetur i det klare, rene vand i Gastein-søen, som ligger på Archenpromenaden mellem Bad Gastein og Bad Hofgastein (de Gasteiner Radweg). Der er også god grund til at besøge det berømte vandfald i hjertet af Bad Gastein by.

- Udover at udforske naturen med cykelture og vandring, er der rig mulighed for at nyde jeres med museumsbesøg og sightseeing til byens ældste bygning samt Klammstein-slottet.

- Er I glade for ost og nysgerrige på, hvordan fremstillingen foregår? Så skal I ikke snyde jer selv for et besøg på Strohlehenalm for at lære interessante fakta om ost, besøge det lokale mejeri og smage på lækkerierne.
Har I brug for at forkæle sanserne endnu mere, skal I aflægge det nærliggende Felsentherme et besøg. Wellnessbadet har indendørs og udendørs pool, solterrasse og en unik udsigt over bjergene.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,20 € per person per dag (betales på hotellet)
 • Parkering: 5 € per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Christophorus RV GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Christophorus RV GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Min. 1 og maks. 2 personer per dobbeltværelse
Min. 2 og maks. 3 personer per 3-personers værelse
Min. 2 og maks. 4 personer per 4-personers værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-8 år: Gratis
Børn i alderen 9-15 år: 30% rabat
Børn fra 16 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Barneseng

Det er muligt at låne en barneseng gratis ved forespørgsel. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe kæledyr (maks. 1 dyr) for 10 € per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet: 5 € per dag

Gastein-kort

I har mulighed for at få udleveret et Gastein-kort på hotellet for 1 € per person per dag. Kortet giver rabat samt adgang til flere attraktioner og aktiviteter i området

Hotel Pawlik

Snacks (suppe eller salat), kaffe/te og kage samt is til børn serveres på Hotel Pawlik, som ligger omkring 1 kilometer fra jeres hotel

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Hirschen har en ideel beliggenhed 10 minutters gang fra centrum af Bad Gastein. Byen ligger cirka 100 km fra Salzburg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice