Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Oplev naturskønne Østrig i egen lejlighed

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Flachau
kr. 3.990,- -59%
Pris fra kr. 1.659,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien eller vennerne med på en uges ferie i Flachau i Østrig, hvor I kan overnatte i en ferielejlighed med plads til maks. 8 personer og med slutrengøringen inkluderet

I naturskønne landsbyomgivelser i Flachau i Østrig ligger der et lejlighedskompleks, som består af to skønne huse; Haus Auszeit og Haus Austria. Her har I plads til at tage hele familien med på ferie, eller samle en håndfuld af jeres bedste venner, og nyde en uge med frisk bjergluft, grønne marker og vidunderlige bjergtoppe. Om I er til aktiv ferie med vandreture og eventyr på mountainbike, eller afslapning og solbadning på terrassen og ved swimmingpoolen, så finder I det her.

Inklusive
 • 7 overnatninger i 3-personerslejlighed, 6-personerslejlighed eller 8-personerslejlighed på Appartement Haus Auszeit & Haus Austria
 • Adgang til udendørs swimmingpool
 • Slutrengøring
Flachau i Østrig

Den idylliske bjerglandsby Flachau er kendt som et skisportssted i midten af ​​Ski Amadé – et af de største skiområder i Østrig. Turisterne valfarter derfor hertil om vinteren, mens der er mere fredeligt om sommeren. Det betyder dog ikke, at I kommer til at kede jer, for Flachau har meget andet at byde på. De høje bjerge, grønne enge og farvestålende vilde blomster danner den perfekte ramme for dejlige naturoplevelser. Her er gode muligheder for en aktiv ferie, hvor I eksempelvis kan vandre eller udforske landskabet på mountainbike. Området byder også på mange hyggelige restauranter og barer, hvor I kan nyde lokale specialiteter.

Appartement Haus Auszeit

 • Hotel
 • Flachau, Østrig
Appartement Haus Auszeit

Haus Auszeit og Haus Austria ligger lige ved siden af hinanden i landsbyen Flachau. Få minutters gang herfra finder I et supermarked, restauranter og barer. Begge huse har en udendørs swimmingpool, som I kan benytte, hvis vejret er til det, og der er også mulighed for at spille bordtennis. I bliver enten indlogeret i en lejlighed i Haus Auszeit eller Haus Austria.

Læs mere
Apartment

3-personerslejlighed

3 voksne per lejlighed

Jeres lejlighed til højst 3 personer er lyst indrettet og udstyret med TV, radio, elkedel, ovn, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine og et badeværelse.

bedroom

6-personerslejlighed

6 voksne per lejlighed

Lejligheden til højst 6 personer er lyst indrettet. I lejligheden finder I et fuldt udstyret køkken, TV, radio og et badeværelse.

livingroom

8-personerslejlighed

8 voksne per lejlighed

Lejligheden til højst 8 personer er lyst indrettet og kommer med et fuldt udstyret køkken, TV, radio og badeværelse.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,20 € per person per nat (fra 15 år)
 • Elektricitet: 17 € per ophold
 • Håndklædepakke: 7 € per person per uge (ikke obligatorisk)
 • Sengelinned: 7 € per person (ikke obligatorisk)
 • Varme (på forespørgsel): 3 € per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 09:30

Pris

Prisen er per lejlighed

Lejlighedskapacitet

3-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 3 personer
6-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 6 personer
8-personerslejlighed: Min. 2 og maks. 8 personer

Tilgængelighed

Der forefindes lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr kan medbringes for 9 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

WiFi mod 15 € per uge

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Sengelinned og håndklæder

I kan leje en håndklædepakke og sengelinned på hotellet til hhv. 7 € per person per uge og 7 € per person (ikke obligatorisk)
- V viskestykker skal I selv medbringe

Sted

Haus Auszeit og Haus Austria ligger begge i landsbyen Flachau i delstaten Salzburg. Lejlighederne er cirka 80 kilometer fra Salzburg og 1.000 kilomenter fra Hamborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice