Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet
 • Med oplevelse

Nyd livet og hinanden i Gdansk

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Gdansk
Pris fra kr. 1.089,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Miniferie til smukke Polen: 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Beethoven i Gdansk inkl. morgenmad, massagebehandling, transport mellem lufthavnen og hotellet samt fly tur-retur fra Billund eller Malmø

Forkæl jer selv med en miniferie til Gdańsk! Denne polske perle byder blandt andet på spændende middelalderbygninger, charmerende markeder og en fantastisk udsigt over Østersøen. I kan slentre afsted i de små gader og nyde alverdens spændende øl på hyggelige barer og caféer. I bor på Hotel Beethoven centralt i byen, så herfra kan I nemt komme rundt til byens seværdigheder. Efter en dag fyldt med oplevelser kan I slappe af med en omgang massage på rejsens 2. dag. Så find jeres indre livsnydere frem og glæd jer til en miniferie i skønne Gdansk!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Beethoven***
 • Morgenmad
 • Massagebehandling 50-60 minutter (dag 2)
 • Fly tur-retur fra Billund eller Malmö (WizzAir)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • 10 kg håndbagage.
På opdagelse i Gdansk

Velkommen til den polske perle ved Østersøen. Den gamle hansestad Gdansk fortæller historier fra middelalderen, hvilket I hurtigt vil opdage, når I går gennem byens gader. Gdansk har masser af seværdigheder at byde på, deriblandt gågaden Długi Targ (det lange marked), det smukke Neptun-springvand og Skt. Mariakirken, som er Polens største kirke. I kan også besøge det gamle rådhus, hvor I fra toppen får en fantastisk udsigt over byen. I kan slentre afsted langs lystbådehavnen med de mange farverige huse, hvor I også kan nyde en god øl eller sætte tænderne i polske specialiteter på en af havnefrontens caféer.

Beethoven Gdansk***

 • Hotel
 • Gdansk, Polen
Hotel Beethoven Breakfast area

Hotel Beethoven ligger i Gdansk ca. 2,5 kilometer fra byens gamle centrum og omkring 3 km fra den smukke Skt. Maria-kirke. Hotellet er indrettet i en simpel stil med en døgnåben reception, og over alt på hotellet finder I gratis WiFi. Derudover har hotellet en terrasse med udsigt over byen, og I har mulighed for at leje cykler.

 • +7
Læs mere
Hotel Beethoven Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet i varme farver og med en dobbeltseng samt privat badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. Derudover har værelset et TV, en telefon og faciliteter til at lave te og kaffe.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Omkring 4 DKK per person per dag (2,18 PLN)
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i bookingprocessen)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-3 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Massage

Massagebehandling a 50-60 minutter på dag 2 er inkluderet i tilbudet. Hotellet hjælper gerne med at bestille en taxa til spa-stedet (turen koster omkring 50 DKK)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Billund Lufthavn eller Malmö Lufthavn til Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x23cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 1 time og 10 minutter
- I flyver med WizzAir (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Der er inkluderet privat transport mellem lufthavnen og hotellet. Køretiden er omkring 30 minutter.

Sted

Hotellet ligger i Gdansk ca. 2,5 kilometer fra byens historiske centrum og omkring 15 km fra lufthavnen lidt udenfor Gdansk.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice