Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

5-stjernet luksus på Polens Østersøkyst

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Gdansk
Pris fra kr. 979,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Østersøkystens stolthed Sopot: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på 5-stjernede Hotel Rezydent med den perfekte beliggenhed ved kysten inkl. morgenmad, fly tur-retur fra Billund eller Malmø og transport mellem lufthavnen og hotellet

Drømmer I om at opleve luksuriøs glamour som i de gamle dage? Så tag med på en 5-stjernet ferie i den polske kystby Sopot. Her kan I glæde jer til at tilbringe 2, 3 eller 4 overnatninger på det overdådige Hotel Rezydent, som blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet. Gå ture langs den smukke kyst, nyd den friske havluft, slap af på jeres idylliske hotel og vend tilbage til Danmark med fornyet energi.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Rezydent*****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra Billund eller Malmø (med Wizz Air)
 • 10 kg håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Tilvalg
 • Indchecket bagage fra Billund eller Malmø med WizzAir á 23 kg per person
Østersøens perle Sopot

Sopot er en gammel by, hvis historie går mange århundreder tilbage. Men det er først i begyndelsen af ​​1900-tallet, at byen vandt popularitet, da den begyndte at tage den smukke Art Nouveau arkitektur til sig, hvilket i dag afspejles i byens bygninger, som for eksempel det berømte Grand Hotel and Casino og jeres hotel Hotel Rezydent. I dag strømmer folk hertil for at smage på det 20. århundredes klassiske luksus og ikke mindst nyde af de lange hvide sandstrande.

Har I lyst til lidt storbystemning skal I ikke længere end en 15-minutters tur med toget for at nå Gdansk. Her kan I gå en tur langs lystbådehavnens mange farverige huse, køre i sporvogne til de smukke katedraler og kirker samt møde historiens alvor på krigsmuseerne og ved mindesmærkerne.

Hotel Rezydent Sopot

 • Hotel
 • Sopot, Polen
Hotel Rezydent facade

På det 5-stjernede Hotel Rezydent bliver I inviteret ind i en glamourøs atmosfære, som bringer jer tilbage til da hotellet blev bygget i det 20. århundrede, men med moderne faciliteter. Hotellet er luksuriøst indrettet med store vinduer, en lækker restaurant, fitnessrum med sauna og endda et kunstgalleri. Sidst men ikke mindst har hotellet den perfekte beliggenhed til at udforske byen og ligger kun 500 meter fra stranden og dens berømte mole. Hotellet ligger desuden ikke mere end 150 meter fra en togstation, hvorfra I kan nå Gdansk på et kvarter.

 • +4
Læs mere
Hotel Rezydent room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er smagfuldt indrettede i klassisk stil og lyse farver. I bliver mødt af store vinduer, et TV, en værdiboks, te og kaffe faciliteter, aircondition og et badeværelse med hårtørrer. Der er også strygejern og strygebræt, så I kan forlade værelset lige så velklædt som gæsterne gjorde for næsten 100 år siden.

Vi anbefaler

I og omkring Sopot finder I noget for enhver smag:

 • På enhver tur til Sopot bliver man nødt til at opleve det storslåede Grand Hotel. Her boede det 20- århundredes kongelige, politikere og berømtheder som Josephine Baker, Marlene Dietrich, Omar Sharif, Fidel Castro og endda Hitler besøgte hotellet i begyndelsen af ​​Anden Verdenskrig.
 • Trænger I til noget mere moderne, kan I slå vejen forbi "The Crooked House", som er at finde på byens shoppinggade. Bygningen er fra 2004 og er en meget speciel bygning, som uden tvivl skal opleves. Indenfor kan I også slå jer ned og nyde en kop kaffe eller en kold øl.
 • Fra Sopot kan I med den offentlige transport komme til den nærliggende by Gdansk. Gdansk har en spændende og lang historie, betagende arkitektur og oser af liv. Perfekt til en lille dagsudflugt!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 4,30 PLN (ca. 7,50 DKK) per person per nat (betales på hotellet)
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-8 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 9 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Billund Lufthavn eller Malmø Lufthavn til Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person
- Den forventede flyvetid er ca. 1 time og 20 minutter
- I flyver med Wizz Air (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Køreturen fra lufthavnen til hotellet vil tage cirka 40 minutter

Sted

Hotel Rezydent Sopot ligger i byen Sopot på Polens Østersøkyst og kun 500 meter fra stranden. Gdansk lufthavn ligger cirka 20 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice