• Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

5-stjernet luksus på Polens Østersøkyst

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Sopot
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.089,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 18 gange

Tilbring 2-5 nætter på 5-stjernede Hotel Rezydent med den perfekte beliggenhed ved kysten inkl. morgenmad, transfer og fly tur-retur

Drømmer I om at opleve luksuriøs glamour som i de gamle dage? Så tag med på en 5-stjernet ferie i den polske kystby Sopot. Her kan I glæde jer til at tilbringe 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det overdådige Hotel Rezydent, som blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet. Gå ture langs den smukke kyst, nyd den friske havluft, slap af på jeres idylliske hotel og vend tilbage til Danmark med fornyet energi.

Inklusive
 • Hotel Rezydent Sopot: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Billund, København, Malmø, Hamborg, Aarhus til Gdansk tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Adgang til sauna
Tilvalg
 • Indchecket bagage fra Billund eller Malmø med WizzAir á 23 kg per person
Østersøens perle Sopot

Sopot er en gammel by, hvis historie går mange århundreder tilbage. Dog det var først i begyndelsen af ​​1900-tallet, at byen vandt popularitet, da byen begyndte at tage den smukke Art Nouveau-arkitektur til sig, hvilket i dag afspejles i byens bygninger. Et godt eksempel på dette er det berømte Grand Hotel and Casino. I dag strømmer folk hertil for at en bid af det 20. århundredes klassiske luksus og ikke mindst nyde af de lange hvide sandstrande. Har I lyst til lidt storbystemning, skal I ikke længere end en 15-minutters tur med toget for at nå til Gdansk. Her kan I gå en tur langs lystbådehavnens mange farverige huse, køre i sporvogne til de smukke katedraler og kirker samt møde historiens alvor på krigsmuseerne og ved mindesmærkerne.

Hotel Rezydent Sopot*****

 • Hotel
 • Sopot, Polen
Property

På det 5-stjernede Hotel Rezydent bliver I inviteret ind i en glamourøs atmosfære, som bringer jer tilbage til da hotellet blev bygget i det 20. århundrede, men med moderne faciliteter. Hotellet er luksuriøst indrettet med store vinduer, en lækker restaurant, fitnessrum med sauna og endda et kunstgalleri. Sidst men ikke mindst har hotellet den perfekte beliggenhed til at udforske byen og ligger kun 500 meter fra stranden og dens berømte mole. Hotellet ligger desuden ikke mere end 150 meter fra en togstation, hvorfra I kan nå Gdansk på et kvarter.

 • +8
Læs mere
Property

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er smagfuldt indrettede i klassisk stil og lyse farver. I bliver mødt af store vinduer, et TV, en værdiboks, te og kaffe faciliteter, aircondition og et badeværelse med hårtørrer. Der er også strygejern og strygebræt, så I kan forlade værelset lige så velklædt som gæsterne gjorde for næsten 100 år siden.

Vi anbefaler

I og omkring Sopot finder I noget for enhver smag:

 • På enhver tur til Sopot bliver man nødt til at opleve det storslåede Grand Hotel. Her boede det 20- århundredes kongelige, politikere og berømtheder som Josephine Baker, Marlene Dietrich, Omar Sharif, Fidel Castro og endda Hitler besøgte hotellet i begyndelsen af ​​Anden Verdenskrig.
 • Trænger I til noget mere moderne, kan I slå vejen forbi "The Crooked House", som er at finde på byens shoppinggade. Bygningen er fra 2004 og er en meget speciel bygning, som uden tvivl skal opleves. Indenfor kan I også slå jer ned og nyde en kop kaffe eller en kold øl.
 • Fra Sopot kan I med den offentlige transport komme til den nærliggende by Gdansk. Gdansk har en spændende og lang historie, betagende arkitektur og oser af liv. Perfekt til en lille dagsudflugt!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 4,30 PLN (ca. 7,50 DKK) per person per nat (betales på hotellet)
 • Indchecket bagage (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Ikke gyldig med hotelprisen

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Køreturen fra lufthavnen til hotellet vil tage cirka 40 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Rezydent Sopot ligger i byen Sopot på Polens Østersøkyst og kun 500 meter fra stranden. Gdansk lufthavn ligger cirka 20 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice