Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

All-inclusive i naturskønne Østrig

 • Solferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • Golling an der Salzach
kr. 1.251,- -17%
Pris fra kr. 1.039,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning i den østrigske natur: 4 eller 5 dage med all-inclusive, velkomstdrink, cykelleje og sjove aktiviteter på hotellet

Østrig byder på imponerende bjerge, blikklare søer og endeløse, irgrønne enge. Her kan I finde ro i naturen og nyde hinanden blandt blomster og tinder. Om foråret springer blomsterne ud på de grønne enge, og sommeren kommer med sin strålende sol og indbyder jer til at udforske naturen med alskens oplevelser for store og små. I bor på det hyggelige hotel Landgasthof Torrenerhof, hvor I forkæles med all-inclusive og frit kan deltage i sjove aktiviteter om aftenen med de andre rejsende, så tag endelig børnene med! I får gratis cykelleje med i opholdet, så det er bare med at pakke bilen og køre mod ferieparadiset Østrig!

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbelt-, 3- eller 4-personersværelse på Landgasthof Torrenerhof***
 • All-inclusive
 • Gratis cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
 • Gratis aktiviteter på hotellet
Salzburg-regionen

Er I til herlige naturoplevelser og en ferie fuld af sjove aktiviteter og frisk luft, er Østrig destinationen for jer:

Er I friske på en heldagstur, kan I i Salzburg-regionen blandt andet besøge det største naturreservat i Alperne, Hohe Tauern Nationalpark, hvor I kan opleve både et vildt, urgammelt landskab og et landskab dyrket af bønder, imponerende gletsjere og måske spotte en alpin stenbuk.

I kan også tage turen til det smukke Gollinger-vandfald tæt på jeres hotel, som er et yndet udflugtsmål. I hele Salzburgerland er der ca. 2.000 km markerede vandreruter og ca. 4.000 km mountainbike-stier, så der er rig mulighed for at komme ud på spændende udflugter i området.

Har I brug for lidt afkøling, er et besøg i verdens største isgrotte i Werfen at anbefale. Her er vægge af is, et frossent vandfald og istapper, hvor end I vender jer rundt – det er næsten som at være i Snedronningens palads.

Har I lyst til at udforske Mozarts fødeby Salzburg, er der kun 30 km til den betagende by. Salzburg byder på masser af kultur, musik- og spisesteder og er en oplagt halvdagstur med et ophold på Landgasthof Torrenerhof.

Landgasthof Torrenerhof

 • Hotel
 • Golling an der Salzach, Østrig
Hotel

Landgasthof Torrenerhof ligger i Golling an der Salzach i 476 meters højde, og byder på en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Her vil I blive budt varmt velkommen i en ægte østrigsk atmosfære. I nyder morgenmad i hotellets spisesal, og om aftenen kan I placere jer i hotellets restaurant til middag, hvor der tilberedes traditionelle retter. Nyd en aperitif på terrassen, mens børnene hygger sig med spil eller sjove eventyr på legepladsen. På hotellet organiseres der mange forskellige aktiviteter, og I har således mulighed for en dans på dansegulvet, hvor alle aldre kan være med.

Læs mere
Double Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det hyggelige dobbeltværelse er ca. 18 m² stort og har plads til 2 voksne. Værelset har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle værelser er komfortabelt indrettet i klassisk stil og har telefon, kabel-TV og eget badeværelse med badekar eller bruser.

3 pax

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Det hyggelige 3-personersværelse er ca. 20 m² stort og har plads til 3 personer. Værelset har enten en dobbeltseng og en enkeltseng eller tre enkeltsenge. Alle værelser er komfortabelt indrettet i klassisk stil og har telefon, kabel-TV og eget badeværelse med badekar eller bruser.

4 pax

4-personersværelse

2 voksne per værelse

4-personersværelset har plads til familier med sine ca. 25 m² og sengepladser til 4 personer. Værelset har to dobbeltsenge eller fire enkeltsenge. Alle værelser er komfortabelt indrettet i klassisk stil og har telefon, kabel-TV og eget badeværelse med badekar eller bruser.

All-inclusive

 • Morgenbuffet
 • Frokostmadpakke (sandwich, vand samt frugt eller müslibar)
 • Kaffe og kage (fra kl. 16 til kl. 17.00)
 • Aftenbuffet eller 3-retters middag
 • Vin, øl og alkoholfrie drikkevarer (fra kl. 09.00 til kl. 21.00)
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,50 € per person over 15 år per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer per dobbeltværelse
Maks. 3 personer per 3-personersværelse
Maks. 4 personer per 4-personersværelse

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-12 år får 50% rabat på hotelværelset
Børn i alderen 13-17 får 20% rabat på hotelværelset

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

På kanten af skoven, med en fantastisk udsigt over bjergene, ligger Landgasthof Torrenerhof i Salzburg-regionen i Østrig. Byen Golling an der Salzach ligger 2 km væk. Der er godt 150 km til München og 30 km til Salzburg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice