Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Sød smuttur til Bruxelles med chokolade-tour

 • Storbyferie
 • Bruxelles
Pris fra kr. 2.099,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Få smag for Bruxelles: 2 eller 3 overnatninger på det 4-stjernede hotel The Dominican inkl. guidet byvandring med chokolade-workshop, fly fra København eller Billund tur-retur og daglig morgenmad

Den belgiske hovedstad er spækket med historiske seværdigheder, smuk arkitektur og gode spisesteder. Har I en sød tand, kan man nok ikke sige Bruxelles uden, at I straks tænker på de berømte chokolader, som byen er så kendt for. På denne ferie kan I rigtig komme tæt på de søde sager med en guidet byvandring i chokoladens tegn med chokolade-workshop. I flyver hertil fra København eller Billund, og I bor i stilfulde omgivelser på det 4-stjernede The Dominican i Bruxelles' hjerte. Hvad mere kan man ønske sig af en lækker storbyferie?

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i deluxe dobbeltværelse på The Dominican****
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Guidet byvandring med chokolade-workshop (dag 2)
 • Daglig morgenmad
 • Gratis opgradering til executive dobbeltværelse
 • Sen check-ud (indtil kl. 14.00)
 • Håndbage
Bruxelles

Belgiens hovedstad er hjemsted for den berømte statue Manneken Pis, Europa-Parlamentet og den smukke plads Grand-Place, som ikke uden grund er på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er dog ikke kun kulturinteresserede, der vil føle sig hjemme i Bruxelles. Shoppegenet kan få frit løb med alt fra designerbutikker på Rue Royale til hyggelige loppemarkeder. I Belgien brygges over 400 varianter øl, og det har gjort Bruxelles til et valfartssted for ølentusiaster. Blandt byens mange hundrede bryghuse findes Delirium Café, hvor I kan få stillet tørsten med over 2000 forskellige øl at vælge imellem. Hvis I vil følge øltemaet helt til dørs, så er bryggerimuseet på Grand-Place et must!

The Dominican****

 • Hotel
 • Bruxelles, Belgien
Hotel

Det stilfulde hotel The Dominican er med sin centrale placering det perfekte udgangspunkt for en skøn storbyferie i Bruxelles. Det 4-stjernede hotel byder på en restaurant og et wellnessområde med sauna, hamam og fitnesscenter. Efter en dag fyldt med sightseeing i den belgiske hovedstad kan I koble af i biblioteket eller på terrassen. Mange af byens største seværdigheder ligger ganske nær hotellet, deriblandt Grand Place (400 meter). Den summende bymidtes mange restauranter og barer også er lige om hjørnet, og f.eks. har I kun 250 meter til ølparadiset Delirium Café.

Læs mere
Room

Deluxe dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De stilrige deluxe dobbeltværelser har dobbeltseng, fladskærms-TV, gratis WiFi, minibar, kaffe- og tefaciliteter samt et badeværelse med bruser eller badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Guidet byvandring med chokolade-workshop

På jeres opholds 2. dag kan I rigtigt få Bruxelles at opleve fra sin bedste og mest velsmagende side. Her skal I nemlig på en guidet byvandring i chokoladens tegn. Turen starter kl. 14.00 og varer ca. 4 timer inkl. en 45-minutters chokolade-workshop. Glæd jer til:

 • At gå rundt i Bruxelles med en lokal guide, der fortæller jer alt om den belgiske chokolade og hvorfor, netop Bruxelles er så berømt for denne delikatesse
 • At se en masse af byens største seværdigheder som Grand Palace og Manneken Pis på jeres tur rundt langs byens udsøgte chokoladeforretninger
 • At sætte tænderne i lækre chokolade-smagsprøver
 • At lave jeres helt egne søde kreationer med en workshop, hvor I lærer at lave vaskeægte belgiske chokolader. Chokoladen laves med ægte fløde og alkoholfyldninger, og de har derfor en begrænset holdbarhed, men I kan formentlig ikke holde fingrene fra lækkerierne, så det bliver næppe et problem!
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4,24 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby på 0-2 år

Bemærk venligst, at børn under 6 år ikke kan deltage i byvandringen med chokolade-workshop

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Bemærk venligst, at den inkluderede byvandring med chokolade-workshop desværre ikke er egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

The Dominican ligger i Bruxelles' hjerte blot 400 meter fra den kendte plads Grand Place og 500 meter fra togstationen Bruxelles-Centrale. Brussels Airport ligger ca. 15 km fra hotellet, men der er ca. 62 km fra Brussels South Charleroi Airport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice