• Med fly
 • Med indkvartering

Safari i Tanzania og ferieparadis på Zanzibar

 • Rundrejse
 • 11, 12 eller 13 overnatninger
 • Tanzania
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 11.939,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 28 gange

Østafrikas skønneste perle, Tanzania: 11 overnatninger på 4 hoteller på Zanzibar og i Tanzania inkl. halvpension, al transport, udflugter og fly

Rød jord, solskinsklædte savanner og paradisiske strande venter jer i Tanzania på denne utrolige rundrejse til fastlandet og øen Zanzibar. Det tanzanianske folkefærd er varmt og imødekommende, og I vil blive modtaget med solstråler og venlighed. Rundrejsen lader jer opleve landet med 4 hotelophold, et indenrigsfly og 4 fantastiske udflugter. I kommer til at udforske Zanzibars krydderier, kultur og sandstrande, og på fastlandet skal I på spændende safariudflugter, hvor I med lidt held vil opleve "The Big Five". Book i dag og lad jeres afrikanske drøm gå i opfyldelse i utrolige Tanzania!

Inklusive
 • 11 overnatninger i dobbeltværelser (maks. 3 voksne) eller familieværelser (maks. 4 voksne):
 • 3 overnatninger på Reef & Beach Resort
 • 3 overnatninger på Africa Safari Camp i Selous Vildreservat
 • 4 overnatninger på Paradise Beach Resort i Marumbi på Zanzibar
 • 1 overnatning på Shaba Boutique Hotel i Zanzibar by
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad, ekskl. drikkevarer) eller opgradering til helpension (morgenmad, frokost, aftensmad, ekskl. drikkevarer) på alle hoteller undtagen Shaba Boutique Hotel (morgenmad)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg
 • Inderigsflyvning tur-retur fra Zanzibar til Selous Vildtreservat
 • Al transport på rejsen
 • Udflugt til landsby på rundrejsens 4. dag nær Selous Vildreservat
 • Bådsafari på rundrejsens 4. dag nær Selous Vildreservat
 • Vandring i bushen på rundrejsens 4. dag i Selous Vildreservat
 • Safari i Selous Vildtreservat på rundrejsens 5. dag
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Krydderi-udflugt
 • Udflugt til Jozani-skoven
 • Snorkling i Mnemba
 • Safari på havet (Safari Blue)
 • Heldags safariudflugt
 1. Dag 1 - 3: Karibuni Zanzibar - velkommen til Zanzibar!

  Når I lander i Zanzibar, vil I blive omfavnet af varme, eksotiske dufte og et fantastisk landskab. I starter ferien på den smukkeste paradisø, Zanzibar. Øen, som er lige dele muslimsk og kristen, er et imponerende eksempel på den nationale samhørighed, der findes blandt det tanzanianske folkefærd. Zanzibar byder på et hav af kultur, musik- og spisesteder, og der er altid liv i gaderne og pulserende stemning. Zanzibar er en rig ø, hvis overskud går til infrastruktur og velfærd i hovedlandet. På øen finder I de skønneste paradisstrande, som var I havnet midt i en ferieannonce i et ugeblad. I bliver hentet i lufthavnen og kørt i cirka en time til jeres første hotel Reef & Beach Resort. Her tilbringer I 3 overnatninger på det lækre hotel, som ligger på en lang sandstrand i den sydlige del af Zanzibar. Hotellet serverer frisk fisk, skaldyr og indiske retter, som I kan glæde jer til at smage.

  Bemærk venligst, at Zanzibar er en tropisk ø med et stort tidevandsområde, som ved lavvande tæller godt 800 meters strandlinje på østkysten. Dette resulterer i, at forskellen mellem høj- og lavvande er stor, og derfor forandrer udsigten sig konstant.

  Zanzibar International Airport -> Reef & Beach Resort 62.4 km

  pool

  Reef & Beach Resort

  • Hotel
  • Tanzania, Tanzania
  pool

  Direkte ved havet ligger det paradisiske Reef & Beach Resort, hvor I kan se frem til at solbade på den 3 kilometer lange sandstrand, dyppe jer i poolen og sippe drinks i poolbaren. Hotellet, som også råder over en restaurant og en WiFi-lounge, ligger i et dejligt turistfrit område i Zanzibars næststørste by Makunduchi. Værelserne har aircondition og eget badeværelse med en typisk zanzibarisk indretning.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 6: Safari i Selous Vildtreservat

  På 4. dag af jeres rundrejse bliver I kørt tilbage til lufthavnen, hvor I tager et indenrigsfly til fastlandet. Her kan I glæde jer til at besøge Afrika Safari Club i Selous Vildtreservat på Safari Tour (Afrikas største vildtreservat). Hotellet har pool og restaurant, hvor I får serveret jeres måltider. De næste dage er afsat til at opleve "The Big Five", som er det opfindsomme navn for Østafrikas vigtigste safariattraktioner; elefanten, løven, leoparden, den afrikanske bøffel og næsehornet. Safari er en livsbekræftende og rørende oplevelse, som vil give jer en fornemmelse af Tanzanias rige 'vilde' fauna og flora. I har i alt 3 inkluderede udflugter på rundrejsens 4. dag, som byder på en udflugt til en mindre landsby, hvor I får bekendtskab med det traditionelle landliv for bønder og småvirksomhedsejere og ser de typiske lerhuse med tage lavet af palmeblade. Herefter vil I komme på en betagende båd-safari på Rujii-floden, samt en guidet 'bush walk' (safari til fods) med en engelsktalende parkguide. Her kommer I helt tæt på den afrikanske savanne og får uforglemmelige minder med til Danmark.

  På jeres rundrejses 5. dag byder den inkluderede udflugt på en fantastisk safari i jeep i Selous Vildtreservat, hvor hele dagen går med at udforske den enorme parks eksotiske dyre- og plantearter. Denne udflugt er en helt klassisk østafrikansk safari, hvor I får den fulde oplevelse af den tanzanianske savannes dyreliv.

  I har på rundrejsens 6. dag mulighed for at tilkøbe en ekstra safari-udflugt for at lære Afrikas biodiversitet endnu bedre at kende. Turen varer ca. 8 timer og er en oplevelse for livet, hvor I vil bygge videre på den viden, I har fået i løbet af de sidste dages inkluderede udflugter.

  Reef & Beach Resort -> Africa Safari Camp Selous Game Reserve

  © Africa Safari Camp room

  Africa Safari Camp

  • Hotel
  • Tanzania, Tanzania
  © Africa Safari Camp room

  Africa Safari Camp ligger i det vestlige Tanzania nær Selous Game Reserve. I overnatter i en lejr i bushen, som ligger tæt ved en sø, der tjener som vandhul for elefanter, aber og leoparder. Lejren består af otte 'mudhuts', seks bungalower, en bambushytte og en restaurant samt en skøn pool. I sover enten i en 'mudhut' eller en bungalow. Begge er udstyret med bad, toilet, vifte og stik til opladning af mobiltelefoner og kameraer.

  Læs mere
 3. Dag 7 - 11: Paradisiske Zanzibar

  På rundrejsens 7. dag flyver I tilbage til Zanzibar, hvor de næste 5 dage står på strand, sol og spændende udflugter. I bliver indlogeret på Paradise Beach Resort efter ca. 45 minutters kørsel. Jeres 4-stjernede hotel er den perfekte indkvartering for ren afslapning i lækre omgivelser, for hotellet har en stor pool og 700 meters hvid sandstrand.

  Hvis I har lyst til at lære øen bedre at kende i løbet af jeres 5 dage på Zanzibar, kan I tilkøbe en eller flere udflugter.
  I kan for eksempel tage på en halvdagsudflugt i krydderiernes tegn, hvor I også besøger den charmerende Stone Town og får et indblik i, hvorfor Zanzibar også kaldes "Krydderiøen". I får mulighed for blandt andet at se, hvordan vanille, kanel og muskatnød gror, og I kan benytte lejligheden til at købe en af Zanzibars specialiteter — nelliker — med hjem, og gøre juleappelsinerne til et ferieminde! I Stone Town besøger I bl.a. Darajani markedets spændende virvar af farver og dufte. Det endelige tidspunkt aftales ved ankomst på Zanzibar. Varighed: Ca. 2 timer.

  I kan også tage på ø-safari (heldagsudflugt) til øen Kwale, der er omgivet at krystalklart vand, og her kan I slappe af og snorkle. I ser smukke laguner omgivet af mangrover, de skønneste strande og en unik verden under vandet. Turen inkluderer en frokost af frisk skaldyr eller fisk. Det endelige tidspunkt aftales ved ankomst på Zanzibar. Varighed: Ca. 8-10 timer.

  Har I lyst til at snorkle en halv dag frem for hele dagen, kan I tilkøbe en udflugt til øen Mnemba, hvor I vil udforske det fortryllende koralrev omkring øen. Koralrevet er beskrevet som et af de 10 smukkeste koralrev i verden, hvilket gør oplevelsen ideel for undervands-entusiaster. Varighed: Ca. 5 timer.

  Vil I have et autentisk indblik i dyrelivet på Zanzibar og se mere af Zanzibars fantastiske natur, kan I tilkøbe et besøg i Jozani-skovens imponerende flora og fauna. Jozani er et fredet skovområde, som optræder på UNESCO's verdensarvsliste, hvor beboerne i skoven blandt andet tæller Red Columbus-aben. Jeres guide taler engelsk og turen varer ca. 2 timer.

  Africa Safari Camp Selous Game Reserve -> Paradise Beach Resort

  © Paradise Beach Resort pool

  Paradise Beach Resort

  • Hotel
  • Tanzania, Tanzania
  © Paradise Beach Resort pool

  Det lækre Paradise Beach Resort ligger ud til stranden med intet mindre end tre pools og to boblebade. Gennem hotellet kan I leje cykler, købe massagebehandlinger eller tage ud og snorkle i det klare hav. Der er skønne hængekøjer på hotelområdet, så I kan slappe af, før I nyder et skønt måltid i den hyggelige hotelrestaurant. Værelserne er indrettet i klassisk Zanzibar-stil med Makuti-tage lavet af kokospalmetræ, aircondition, værdiboks, altan og eget badeværelse. Hotellet har gratis WiFi.

  Læs mere
 4. Dag 12: I hjertet af Stone Town

  Jeres sidste overnatning på rundrejsen foregår på det smukke Shaba Boutique Hotel i Zanzibar Town. Takket være hotellets centrale beliggenhed kan I udforske byen til fods og købe souvenirs med hjem til familie og venner.

  På rundrejsens 12. dag står I op til morgenmad, hvorefter I pakker jeres kufferter og er klar til at tage den 20 minutters køretur til lufthavnen. Jeres magiske rundrejse i Tanzania har nået sin ende — det er tid til at tage afsked med uforglemmelige Mama Africa, den venlige lokalbefolkning, den fantastiske natur, vilde dyr og paradisiske strande. Tanzania er et af de åndehuller i verden, hvor begejstringen vokser for hver dag, I rejser. Lad jer fortrylle af den eventyrlige verden, Tanzania har vist jer — og book straks billetter til jeres næste besøg, for der er ingen tvivl om, at I vil vende tilbage. Som man siger i Tanzania, 'ingen besøger Tanzania én gang, for man kommer altid igen'.

  Paradise Beach Resort -> Shaba Boutique Hotel 35.6 km

  © Shaba Boutique Hotel outside

  Shaba Boutique Hotel

  • Hotel
  • Zanzibar Town, Tanzania
  © Shaba Boutique Hotel outside

  Det hyggelige boutiquehotel ligger i hjertet af historiske Stone Town. I nærheden finder I masser af restauranter og butikker, og stranden er kun 200 meter væk. Shaba Boutique Hotel har seks værelser indrettet i typisk Zanzibar-stil med store træsenge og eget badeværelse samt hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3 USD per person per nat
 • Indrejsegebyr: Cirka 11 USD per person
 • Indgang til Selous Vildtreservat: 77 USD per person
 • Drikkevarer under måltiderne samt alle måltider, som ikke er nævnt i tilbuddet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på alle hoteller

Fra kl. 14.00

Check-ud på alle hoteller

Til kl. 11.00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelser: Maks. 3 voksne
Familieværelser: Maks. 4 voksne

Rabat

En 3. og en 4. person får rabat på hotelopholdet

Solorejsende

Enkeltrejsende betaler et tillæg på hotelværelset

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på alle hoteller

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension eller helpension

Halvpension: Morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer
Helpension: Morgenmad, frokost og aftensmad

Bemærk venligst, at der ikke findes restauranter nær hotellerne (med undtagelse af Shaba Boutique Hotel)

Bemærk venligst, at I kun får morgenmad på Shaba Boutique Hotel

Information om grupperejser

Denne rundrejse er en individuel tur, men I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Tanzania kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), gul feber, hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Tanzania, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Direkte indenrigsflyvning fra Zanzibar til Selous

- Inderigsflyvning tur-retur fra Zanzibar til Selous Vildtreservat med følgende flyselskab: Coastal, Tropical eller Fly Zanzibar
- 8 kg håndbagage og 15 kg indchecket bagage per person
- I regntiden (april-juni) kan det hænde, at I kører i jeep fra Dar Es Salaam til Selous Vildreservat

Valgfrie udflugter

- Halvdagsudflugt: "Krydderiøen" Zanzibar
- Halvdagsudflugt: Jozani-skoven
- Halvdagsudflugt: Snorkling ved Mnemba ø
- Heldagsudflugt: Snorkling ved Kwale ø
- Heldagsudflugt: Ekstra safari i Selous Vildtreservat
De valgfrie udflugter kan tilkøbes på hotellerne.

Transport

I bliver modtaget i lufthavnen af jeres chauffør, som vil holde et navneskilt med jeres navn eller TravelBird på. Al øvrig transport vil foregå med afhentning på hotellet. Al transport er gruppetransport for op til 8 personer

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice