Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

På opdagelse i Vilnius

 • Storbyferie
 • Vilnius
Pris fra kr. 4.379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Litauens hovedstad: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på Comfort Hotel LT Vilnius inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund og transport mellem lufthavnen og hotellet

Besøg Vilnius, der med Europas største barokke bydel er så charmerende og afslappet, at den trods sin status som hovedstad næsten har en landsbys atmosfære. Drøm jer tilbage til svundne tider i de brostensbelagte gader, ved de fantastiske udsigtspunkter og blandt det traditionsrige kunsthåndværk. Samtidig er Vilnius en moderne by fyldt med kultur, hvor I finder både klassisk musik og moderne kunst side om side med lokale markeder og lækre restauranter. Så glæd jer til 2, 3 eller 4 overnatninger i en by med masser af historie, kultur og charme.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-6 år) på Comfort Hotel LT Vilnius***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Vilnius
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Tilvalg
 • Vilnius byrundtur
Vilnius

I hjertet af Litauens hovedstad ligger den gamle bydel, der med sin charmerende barokstil er Europas største af slagsen, og som gør, at Vilnius af mange er kendt som Europas barok-skønhed. Den gamle bydel er en betagende mosaik af brostensbelagte gader, museer, kirker og bakketoppe med smukke udsigter, og er stadig så forholdsvis uopdaget at I kommer til at møde færre turister end i mange af de andre europæiske hovedstæder. Tag for eksempel forbi Gediminas Tårn, der er den eneste tilbageværende del af byens slot, og hvorfra I har en flot udsigt over byen, eller se det berømte maleri af Jomfru Maria i Aušros Vartai. I kan også besøge kunstnerområdet Užupis, gå en tur langs den livlige gade Pilies gatvė i den gamle bydel, og er I historieinteresserede, kan vi anbefale et besøg på det spændende KGB-museum i det gamle KGB-fængsel.

Comfort Hotel LT

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
lounge

Det moderne Comfort Hotel LT er indrettet med et herligt musiktema og har ovenikøbet sin egen radiostation! I kan nyde morgenmadsbuffet i restauranten, der også byder på internationale retter, og runde aftenen af med en drink i hotellets bar. Hotellet har en døgnåben reception, gratis WiFi og en lille butik, hvor I kan købe snacks og drikkevarer. Derudover udbyder hotellet cykeludlejning og har et fitnessrum.

 • +-4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

På jeres 19 m² store dobbeltværelse finder I en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et fladskærms-TV, aircondition samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Būsi Trečias: Den første beværtning i Vilnius til at brygge sit eget øl. Det er også muligt at bestille mad, som kan spises i de hyggelige omgivelser.
 • Užupis: Kvarteret Užupis er kendt for sin kunstnerkoloni, "republikken Užupis", som erklærede sig selvstændig i 1997. Området sammenlignes ofte med Paris' Montmatre eller Københavns Christiania.
 • Pilies Gatvė: Den gamle bydels ældste og måske mest stemningsfyldte gade, der engang fungerede som hovedvejen til kongeslottet. Fra gaden har man en smuk udsigt til Gediminas Tårn.
Vilnius byrundtur

I forbindelse med booking har I mulighed for at tilkøbe en bustur rundt i Vilnius, hvor I får et godt indblik i byens historie, og får set en masse spændende dele af byen. Turen varer 2 timer, og undervejs fortæller jeres (engelsktalende) guide om de forskellige bygninger og monumenter, I kommer forbi, og I får også mulighed for at besøge byens ravmuseum. Turen afgår kl. 10.00, og I bliver afhentet på hotellet. Billetterne til turen modtager I på hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-6 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-5 år: Gratis (i forældrenes seng)
Børn i alderen 6-17 år: Betaler cirka 190 DKK per nat på hotellet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Turen mellem lufthavnen og hotellet tager cirka 30 minutter (afhængig af trafikken)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Comfort Hotel LT ligger blot 700 meter fra Vilnius' togstation og 15 minutters gang fra hovedstadens hyggelige gamle bydel, Senamiestis. Lufthavnen ligger cirka 5 km herfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice