• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet
 • Med oplevelse

Opdag i Krakow med historisk rundvisning

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Krakow

per person fra kr. 1.199,-
baseret på 2 personer

Dyk ned i Krakows spændende historie: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på det centrale Aparthotel Leone inkl. guidet rundvisning i Krakows gamle jødiske kvarter, fly tur-retur fra København eller Hamborg og transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

Hop på flyet, og tilbring et par dage i Polens smukke perle: Krakow! Den skønne by byder på et herligt sammensurium af historiske omgivelser, imponerende arkitektur, charmerende butikker og trendy restauranter. Med dette tilbud har I 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på et centralt, 4-stjernet hotel i det tidligere jødiske kvarter Kazimierz, hvorfra I kan nå flere af byens seværdigheder til fods. På jeres ferie får I også chancen for at dykke ned i Kazimierz spændende historie, for I kommer nemlig på en 3 timer lang guidet rundvisning i området. Glæd jer til en spændende storbyferie i en af Polens smukkeste byer!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse på Aparthotel Leone***
 • Guidet rundvisning i Krakows gamle jødiske kvarter (varighed: Ca. 3 timer)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Krakow
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Morgenmad
 • Håndbagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,60 PLN (ca. 3 DKK) per person per nat (betales på hotellet)
Krakow

Polens tidligere hovedstad er en betagende middelalderby, der begejstrer med et pulserende byliv og en rig historie. Markedspladsen Rynek Glówny, er én af Europas største og er omgivet af smukke bygninger, bl.a. Mariakirken fra det 14. århundrede, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Pladsen huser også markedshallen Sukieniece, hvor I kan nyde den herlige stemning og købe klassiske polske varer, håndlavede figurer, ravsmykker, tøj og souvenirs. Sørg for at besøge Wavel-slottet, den kongelige residens indtil det 17. århundrede, der ligger på en bakke ved breden af Wisła-floden og byder på fascinerende arkitektur og spændende historiske udstillinger.

Aparthotel Leone

(117 anmeldelser)
Hotel Krakow, Polen
Restaurant

Aparthotel Leonel har en central placering i Krakow, kun 800 meter fra byens markedsplads og på grænsen mellem den gamle bydel og det trendy jødiske kvarter Kazimierz. Hotellet ligger i en rolig sidegade i en smuk bygning fra 1906, der engang var ejet af en af de mest berømte familier i Krakow, Rubenstein. Indretningen er elegant og hyggelig, med elementer fra det 19. århundrede. Om morgenen står I op til en morgenmadsbuffet med bl.a. polske specialiteter. Hotellets reception er døgnåben.

 • +3
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er komfortabelt indrettet og har fladskærms-TV, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter, værdiboks samt eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • Besøg Wawel bakke, hvorfra I kan kigge ud over Vistula-floden og byens hovedattraktioner som katedralen og det kongelige palads.
 • Gå en tur rundt i den gamle bydel, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Se eller gå en tur i det jødiske kvarter, hvor I kan opleve den jødiske kultur og historie.
 • På kunstmuseet Czartoryski kan I opleve Leonardo da Vincis "Lady med en Hermelin" og Rembrandts "Landskab med den barmhjertige samaritaner".
Guidet rundvisning i Krakow

Spadser langs gaderne i Krakows UNESCO-mærkede gamle bydel og Kazimierz-distriktet på denne 3-timers tur. I bliver ledsaget af en guide, som vil fortælle jer om Krakows historie og føre jer forbi Krakows vigtigste seværdigheder blandt andre den gotiske Mariakirke, middelaldermarkedspladsen (Europas største middelaldertorv) og Rynek Glówny See Jagiellonian Universitet.

Denne grupperundvisning har et deltagerantal på maks. 20 personer, hvilket sikrer en lærerig oplevelse. I møder jeres guide i centrum af Krakow og starter udflugten i den gamle bydel. Herefter er der tid til en kaffepause, hvorefter I fortsætter til Kazimierz-distriktet for at se de jødiske synagoger og kirkegårde og lær om områdets historie. Fra Kazimierz vender I næsen hjemad, tilbage til den gamle bydel. Turen slutter ved Wawel-slottet, som siden det 10. århundrede har huset polske kongefamilier.

I modtager information om tid og dato sammen med jeres rejsedokumenter før afrejse.

Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-3 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 4 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køreturen til hotellet tager ca. 1 time

Sted

Aparthotel Leone ligger i centrum af Krakow, blot 1,2 km fra Krakow Hovedbanegård og 800 meter fra Krakows markedsplads, Rynek Glowny. Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 16 km.