Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet
 • Med oplevelse

Bo i hjertet af vidunderlige Prag

Storbyferie 2 eller 3 overnatninger Prag

per person fra kr. 1.949,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i Prag: Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på Hotel Adler i hjertet af byen inkl. morgenmad, udflugt og river cruise på opholdets 2. dag, fly tur-retur fra København eller Hamborg og transport mellem lufthavnen og hotellet

Oplev Tjekkiets hovedstad! Prag er med sine karakteristiske røde tage, utallige tårne, grønne oaser, overdådige kulturoplevelser og ikke mindst tjekkiske øl den perfekte destination for årets storbyferie. Uanset hvornår på året, I vælger at besøge byen, er I garanteret at vende hjem med kufferten fyldt med masser af dejlige ferieminder. I bor på et centralt hotel omgivet af utallige attraktioner, som I kan bruge 2, 3 eller 4 overnatninger på at opleve. På opholdets anden dag kan I se frem til en guidet rundtur i byen efterfulgt af et river cruise på Vltava-floden. Så sæt kursen mod lufthavnen, og glæd jer til at opleve Tjekkiets juvel!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Hotel Adler Prag***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Prag
 • Guidet rundtur i byen inkl. river cruise (3 ½ time)
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Sen check-ud på hotellet (til kl. 15.00)
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage fra Hamborg (kan tilkøbes i forbindelse med booking)
Oplev Prag

Prag, som også er kendt som den gyldne stad, er en af de smukkeste og mest mangfoldige byer i Europa. Oplev en spændende og ikke mindst storslået kombination af øst og vest Europa, historie og nutid, finkultur og grafitti mens I går igennem byens brostensbelagte gader. På opholdes anden dag kan I glæde jer til at bruge morgenen på at udforske Prags perler, mens jeres engelsktalende guide fortæller jer om byens spændende historie. I starter morgenen ud med at køre igennem Prags bymidte, som er optaget på UNESCO verdensarvslisten. Herefter køres I til det famøse Prag Slot, hvorfra I går videre til Saint Vitus Katedralen. Turen byder også på et river cruise på Vltava-floden, hvor I fra bådens øverste dæk har en storslået panoramaudsigt over Karlsbroen og byens skyline. Turen sluttes af i den gamle bydel, hvor I går forbi det jødiske kvarter og til sidst ender ved det ikoniske Astronomiske Ur.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Adler Prague

(142 anmeldelser)
Hotel Prag, Tjekkiet
Hotel Adler Prague - Hotel

Det ikoniske Hotel Adler er beliggende i hjertet af Prag. Den nærmeste metrostation ligger kun 2 minutters gang fra hotellet, og herfra kan I køre til alle krogene af Prag. Ikke langt fra hotellet er også masser af attraktioner som St. Nicholas Kirken eller Wenceslas Square.

 • +3
Læs mere
Hotel Adler Prague - Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne på Hotel Adler er indrettet komfortabelt og enkelt og har satellit-TV og gratis WiFi. Et privat badeværelse med bruser eller badekar og separat toilet er også tilgængeligt på værelset.

Vi anbefaler

 • Divadlo A Kavárna Potrvá: På udkig efter lidt let at spise, en kold øl eller en jazzkoncert? Så er Potrvá perfekt. I weekenden, når den intime koncert eller teaterforestillingen er slut, kan I opleve en livlig, lokal stemning og en ung atmosfære.
 • Sansho: For Prags foodies er Sansho en klassiker. Kokkene kombinerer tjekkiske råvarer og retter med Asiens krydderier og tilberedningsmetoder, og resultatet er så velsmagende, at det er nødvendigt at bestille bord nogle dage i forvejen.
 • Kampa Park: Kampa Park er et af byens åndehuller og meget mere end blot en park. Her findes kunst fra den tjekkiske kunster og infant terrible David Černý, en hyggelig lokal café med kolde øl og varme supper, et museum og en skøn, afslappet stemning blandt hundeluftere og venner i godt selskab.
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 3-11 år får en rabat på hotelværelset alt efter afrejsedato
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Udflugt

Jeres inkluderede rundtur i Prag og river cruise vil foregå på opholdets 2. dag kl. 10.00 og vil vare cirka 3 ½ time. I vil blive hentet på jeres hotel før rundturen. I kan finde mere information omkring jeres udflugt på værdibeviset, som fremsendes efter booking

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside
- I flyver med Norwegian fra København og Eurowings/Germanswings fra Hamborg (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet er centralt beliggende i umiddelbar nærhed til mange attraktioner. Der er 15 km til Prags lufthavn.