Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4-stjernet forkælelse på Rhodos

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Rhodos
Pris fra kr. 7.219,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Strandferie på solrige Rhodos: Tilbring 7 eller 14 overnatninger på det 4-stjernede Belair Beach Hotel med halvpension eller all-inclusive, fly tur-retur fra København og transport mellem lufthavnen og hotellet

Længes I efter solen? Så flyv med til Rhodos og lad de græske solstråler ramme jeres ansigter! Belair Beach Hotel er et 4-stjernet strandhotel, som udbyder værelser med plads til hele familien. Området byder på masser af vand- og sportsaktiviteter, og så er der mulighed for halvpension eller all-inclusive til den perfekte afkoblingsferie. Der er pool og underholdning om aftenen, og så ligger stranden kun 2 minutters gang fra hotellet. Rhodos er en fantastisk ø, som udover sine idylliske strande byder på en fascinerende historie og masser af kulturelle oplevelser. Flyv fra København og skab minder for livet!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne+ 1 barn 0-11 år) eller familieværelse (maks. 4 personer) på Belair Beach Hotel****
 • Halvpension (mulighed for at opgradere til all-inclusive)
 • Fly tur-retur fra København til Rhodos
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Rhodos

Rhodos er en af de mest populære destinationer i Middelhavet - og med god grund. Øen byder på et vidunderligt middelhavsklima, et smagfuldt køkken med masser af skaldyr og tzaziki, oliven og feta! Rhodos udmærker sig særligt ved sine optimale forhold for vandaktiviteter såsom surfing, sejlture, snorkling og dykning. Øens omkringliggende hav byder på et varieret marineliv, og det er let at booke udflugter gennem hotellet eller hos de nærliggende strandbutikker. Har I lyst til en lille pause fra stranden, bør I besøge den antikke by Líndos, som i folkemunde kaldes "Den hvide by". Glæd jer til at nyde Grækenlands bedste fornøjelser på henrivende Rhodos!

Belair Beach Hotel

 • Hotel
 • Ialysos, Grækenland
Hôtel Belair

Belair Beach Hotel har en optimal beliggenhed ved stranden i Ixia på Rhodos. Hotellet sørger for, at I kan slappe helt af og nyde ferien med moderne faciliteter og mulighed for all-inclusive. Der er pool, restaurant, døgnåben reception, bar og masser af mulighed for at dyrke motion på tennisbanen. Det 4-stjernede hotel udbyder desuden underholdning om aftenen.

Læs mere
Room standard

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er ca. 20 m² stort og indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset er udstyret med TV, minikøleskab, aircondition og altan med udsigt til den smukke græske kyst. Der er eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

Chambres superior

Familieværelse

4 voksne per værelse

Famileværelset er ca. 35 m² stort og indrettet med to soveværelser, der er separeret af en skydedør. Soveværelserne har hver to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Værelset er udstyret med TV, minikøleskab, aircondition og altan. Der er eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

Halvpension eller all-inclusive

Halvpension: Morgen- og aftensmad (ekskl. drikkevarer)
All-inclusive: Alle måltider, snacks og drikkevarer (lokale mærker)

 • Morgenmad: Kl. 07.00-09.30
 • Frokost: Kl. 12.30-14.30
 • Snacks: Kl. 11.00-13.00
 • Kaffe, te og kage: Kl. 15.00-17.00
 • Is: Kl. 10.00-17.30
 • Aftensmad: Kl. 18.30-21.00
 • Udvalgte lokale alkoholfrie og alkoholiske drikkevarer: Kl. 10.00-23.00
Vejret på Rhodos

Laveste og højeste temperaturer på Rhodos:

Januar: 6°C - 13°C
Februar: 6°C - 13°C
Marts: 7°C - 16°C
April: 10°C - 20°C
Maj: 14°C - 25°C
Juni: 19°C - 30°C
Juli: 21°C - 32°C
August: 21°C - 32°C
September: 18°C - 29°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 18°C
December: 8°C - 14°C

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)
Familieværelse: Maks. 4 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 12-17 år får 30% rabat på hotelværelset

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

I kan vælge mellem halvpension eller all-inclusive:
Halvpension: Morgen- og aftensmad (ekskl. drikkevarer)
All-inclusive: Alle måltider, snacks og drikkevarer (lokale mærker)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. I vil blive modtaget i lufthavnen af jeres chauffør med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navn på. Køreturen tager omkring 50 minutter

Sted

Belair Beach Hotel ligger 2 minutter fra stranden på gåben i den lille kystby Ixia. Der er knap 10 km til Rhodos Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice