Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Tag på shopping i Barcelona

 • Storbyferie
 • Barcelona
Pris fra kr. 3.889,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Shopping i Barcelona: 2, 3 eller 4 overnatninger på 4* hotel hotel inkl. morgenmad, transport og fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

Glæd jer til at besøge Barcelona - den perfekte kombination af storby, strandstemning og masser af spansk charme. Barcelona inviterer jer til at gå på opdagelse i byens mange parker, pladser og til at slentre afsted gennem den hyggelige labyrint af gader med utallige butikker og lækre restauranter — der er rig mulighed for at få shoppelysten stillet her. I bor på det 4-stjernede Arenas Atiram Hotel i den nordlige del af byen — lige midt i Barcelonas pulserende liv, tæt på Avenida Diagonal og byens mange modebutikker. Så sæt kryds i kalenderen, og glæd jer til vino, tapas og skønne Barcelona!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Arenas Atiram Hotel****
 • Morgenmad
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Fly fra København, Aalborg eller Billund til Barcelona
 • Håndbagage
Tilvalg
 • 23 kg indchecket bagage med Vueling
Gå på opdagelse i Barcelona

Barcelona har altid noget spændende at byde på — om det er første gang I besøger byen, eller om I har været der før. Det er nemt at komme rundt i de forskellige kvarterer med metro, og det er værd at besøge flere områder af byen. Gå en tur på Ramblaen eller nyd havbrisen langs strandpromenaden. Lad jer fare vild i labyrinten af smalle gader i El Born og det Gotiske Kvarter, og gå på opdagelse i byens skjulte skatte. Barcelona byder på utallige butikker, imponerende bygninger og hyggelige tapas-restauranter. I Barcelona finder I snesevis af museer og mange af Gaudís finurlige kunstværker. Museu Nacional d'Art de Catalunya er bestemt et besøg værd, og der er gratis entré hver lørdag efter kl. 15.00. En tur i Parc Güell kan være en kærkommen pause fra byens summen. Parken kombinerer Gaudís værker med en fantastisk udsigt over byen — og det er muligt at gå rundt i store dele af området ganske gratis. Barcelona er det helt rigtige sted at shoppe, da byen byder på alt lige fra moderne genbrug og lokale mærker til de allerstørste modehuse i beundringsværdige lokaler. I finder spændende butikker i alle byens kvarterer, men det er værd at slå et smut forbi Avenida Diagonal og Portal de l'Àngel, tæt ved jeres hotel, hvor de fristende butikker ligger som perler på snor!

Arenas Atiram Hotels Barcelona

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Arenas Atiram Hotels Barcelona Hotel Entrance

Det 4-stjernede Arenas Atiram Hotel ligger i det nordlige Barcelona blot 300 meter fra Avenida Diagonal og tæt på både bus og metro. I området finder I spændende restauranter og alverdens butikker, og I kommer nemt rundt til byens forskellige kvarterer. Hotellet er indrettet med en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad.

 • +4
Læs mere
Arenas Atiram Hotels Barcelona Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse på ca. 23 m² er indrettet med TV, værdiboks, minibar (mod betaling) og telefon. Derudover har værelset privat badeværelse med hårtørrer.

TravelBirds tips til Barcelona

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya ligger i smukke omgivelser med udsigt over byen. Museet byder på en smuk kunstsamling i fantastiske arkitektoniske konstruktioner. Der er gratis entré hver lørdag efter kl. 15.00.
 • Hvis I har lyst til at prøve lidt andet end traditionel tapas, er restauranten Zero Km i El Born en god mulighed. Restauranten har en filosofi om at sammensætte lækre retter af lokale produkter, og i hyggelige omgivelser serveres alt lige fra hjemmelavede pizzaer til kreative tapas — og de har også skønne vine, I kan nyde til maden.
 • En gåtur ned ad La Rambla er et must, og det er oplagt at holde stop på den hyggelige Plaça Reial. Her kan I f.eks. tage en pause på slow-food restauranten Bacoa og nyde en af byens allerbedste burgere med lækre sprøde kartofler til — prøv at dyppe dem i Bacoas trøffelmayo.
 • Efter en dag med masser af oplevelser kan en tur i Park Güell være en kærkommen pause fra byens summen. Parken kombinerer Gaudís værker med en fantastisk udsigt over byen — og det er muligt at gå rundt i store dele af området ganske gratis.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 17:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-12 år: får 100% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er omkring 50 minutter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i den nordlige del af Barcelona ca. 2 km fra Camp Nou og blot 300 meter fra Avenida Diagonal. Lufthavnen i Barcelona ligger omkring 15 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice