Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Egen ferielejlighed på skønne Møn

 • Miniferie
 • 2, 4 eller 7 overnatninger
 • Stege
Pris fra kr. 2.889,-
 • per arrangement fra
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd en ferie i fantastiske omgivelser på Møn. I bor 3, 5, 8, 11 eller 15 dage i egen ferielejlighed til 4 eller 6 personer på Residens Møen inkl. morgenmad, vand, varme, el og slutrengøring. Prisen er per lejlighed

Trænger I til at sætte hverdagen på pause og slappe af i dejlige omgivelser? På Møn får I rig mulighed for at nyde den skønne danske natur, de smukke strande og øens spændende historie. I kan tage traveskoene på og udforske Møns Klint, eller gå på opdagelse i byernes autentiske købsstadsmiljø og besøge kalkmalerier, kirker og Steges velbevarede fæstningsanlæg. I bor i egen ferielejlighed på det hyggelige Residens Møen, der ligger ned til vandet i øens hovedby Stege. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til at nyde hinandens selskab på vidunderlige Møn!

Inklusive
 • 2, 4, 7, 10 eller 14 overnatninger i 4-personerslejlighed eller 6-personerslejlighed på Residens Møen
 • Morgenmad
 • Sengelinned og håndklæder
 • Vand, varme og el
 • Slutrengøring
På opdagelse på Møn

Møn er kendt for sin fantastiske natur, skønne badestrande og ikke mindst de imponerende skranter ved Møns Klint, der byder på noget af Danmarks smukkeste natur. Klinten er 7 km lang og op til 128 meter høj og dermed Danmarks højeste. På det høje område omkring Møns Klint 'Høje Møn' findes en helt speciel flora og fauna — blandt andet vokser her 18 forskellige typer orkideer, og siden 2001 har vandrefalken ynglet i området. Udover en fantastisk natur har Møn også nogle hyggelige byer med en spændende kulturhistorie. I kan bl.a. besøge øens kirker, der huser tre af landets fineste kalkmalerier udført af den såkaldte Elmelundemester — I finder de berømte kalkmalerier i Elmelunde, Keldby og Fanefjord Kirke. Øen har ydermere en lang række museer, galerier og musikbegivenheder. I Møns charmerende hovedby Stege kan I se de tydelige spor til middelalderen f.eks ved Nordens mest velbevarede fæstningsanlæg. Stege har flere spændende butikker og gode restauranter, der serverer retter med øens skønne lokale råvarer.

Residens Møen

 • Hotel
 • Stege, Danmark
Hotel

Residens Møen har en skøn beliggenhed i hjertet af Stege. Herfra kan I nyde øens idylliske omgivelser — mod øst ligger Langgade, der fører til Stege Kirke samt byens hyggelige centrum, og mod vest kan I nyde udsigten til Stege Bugt og den smukke Dronning Alexandrines bro fra 1943. Residens Møen fortæller historier om en svunden tid, og den oprindelige ejendom blev opført helt tilbage i 1703 på Frederiks d. 4.'s initiativ. På hotellet finder I en restaurant, som serverer nordisk inspirerede retter i en hyggelig atmosfære.

 • +2
Læs mere
4-personerslejlighed

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

Denne 4-personerslejlighed er indrettet med soveværelse med to senge og en stue med sovesofa. I stuen finder I også et TV med flere danske, tyske og skandinaviske kanaler. Derudover har lejligheden et køkken samt et privat badeværelse.

6-personerslejlighed

6-personerslejlighed

6 voksne per lejlighed

Denne 6-personerslejlighed er indrettet med 2 soveværelser og en stue med sovesofa til to personer. Lejligheden har eget køkken og badeværelse samt en stue med TV med danske, tyske og skandinaviske kanaler.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Residens Møen. Du indgår derfor direkte aftale med Residens Møen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 17:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 10:00

Pris

Prisen er per lejlighed

Kapacitet

4-personerslejlighed: Maks. 4 voksne
6-personerslejlighed: Maks. 6 voksne

Enkeltpersonstillæg

Prisen er per lejlighed. Hvis 1 person booker en lejlighed, betales den fulde pris for lejligheden

Tilgængelighed

Hotellet råder over lejligheder egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Der er muligt at medbringe op til 2 kæledyr mod et gebyr på 150 DKK per kæledyr per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Der er WiFi i ferielejlighederne og i fællesområderne

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Residens Møen ligger i dejlige omgivelser ned til vandet i byen Stege på Møn, ca. 17 km fra Møns Klint ved Borre. Fra København er der ca. 125 km til hotellet, og kører I fra Aalborg, er der ca. 410 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice